golarka
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
golarka
Chciałbym kupić golarke elektryczna do włosów + trymer. MAcie coś sprawdzonego?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- empir
- zahartowany metalizator
Re: golarka
Przez ostatnie kilkanaście lat używałem Philipsy. Niestety teraz są paskudnie wykonane, nawet te nieco droższe.maciek z klanu pisze:Chciałbym kupić golarke elektryczna do włosów + trymer. MAcie coś sprawdzonego?
Z maszynek do włosów polecam Remingtona. Pomijając najtańsze modele, to solidna firma.
Swoją maszynką golę również brodę a więc działa prawie jak trymer. Mam wtedy zarost jak George Michael ;)
- maciek z klanu
empir pisze:Przez ostatnie kilkanaście lat używałem Philipsy. Niestety teraz są paskudnie wykonane, nawet te nieco droższe.maciek z klanu pisze:Chciałbym kupić golarke elektryczna do włosów + trymer. MAcie coś sprawdzonego?
Z maszynek do włosów polecam Remingtona. Pomijając najtańsze modele, to solidna firma.
Swoją maszynką golę również brodę a więc działa prawie jak trymer. Mam wtedy zarost jak George Michael ;)
dzieki za odpowiedz, a jakis konkretny model mozesz polecic? bo jest tego od huja :) a chcialbym juz zakupic cos wartosciowego co sie sprawdza
- empir
Ja mam chyba remington hc5150.maciek z klanu pisze:empir pisze:Przez ostatnie kilkanaście lat używałem Philipsy. Niestety teraz są paskudnie wykonane, nawet te nieco droższe.maciek z klanu pisze:Chciałbym kupić golarke elektryczna do włosów + trymer. MAcie coś sprawdzonego?
dzieki za odpowiedz, a jakis konkretny model mozesz polecic? bo jest tego od huja :) a chcialbym juz zakupic cos wartosciowego co sie sprawdza
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
dla lolakow to only remington is real!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Nerwowy
Raczej Bic z jednym ostrzem.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Albo Braun (Szczesc boze!)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
do jaj sie nada?manieczki pisze:Albo Braun (Szczesc boze!)
-
- świeżak
Ja mam maszynkę i trymer w jednym z Remingtona i mi się bardzo dobrze sprawdza. Nie urywa włosów, tylko je rzeczywiście goli.