niewątpliwie, kaleka i semita na tle brudnych zasłon, twierdzom ze black metal grajo... JOŁVitriol pisze:ale bareja
MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: MGŁA
mozecie possac mojego pedzla robaczki
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Jak najbardziej się zgadzam, że fajny, szczególnie Imperium ma unikalny klimat, ale przywoływanie jako kontry dla rzekomych słodkości w muzyce Mgły twórczości zespołu, który bez żenady sadził takie klawiszowe rokokoko...Plastek pisze:Arkona bardzo fajny zespół.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
hcpig pisze:Na tej zasadzie można spuścić w kiblu stary Gorgoroth, Forgotten Woods, Gehenna, Dodheimsgard itp. bo tam też są melodyjki.
OMG co ja czytam? idealnie nadaje sie do zlotych war dekady
Ostatnio zmieniony 30-07-2015, 07:54 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Plastek
- Kontakt:
O właśnie.Lucek pisze:przestań sie śilić na dowcipasy jebana cioto i tak ci to nie wychodzi.Bloodcult pisze:pytanie do specjalistów: nicram, Plastek, a ruska Arkona ? lepsza niż Mgła ? lepsza do Cradle Of Filth ?
[youtube][/youtube]
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- maciek z klanu
Bloodcult pisze:Forgotten Woods > Mgła >>>> Gorgoroth na "Pentagram" >>>>>>>>>>>> Dodheimsgard >>>>>>>>>> Gehenna >>>> reszta Gorgoroth
hahahahahahah, plastek prosze o odpowiedni komentarz do kolegi z Łodzi, bo tylko 1wsze miejsce sie zgadza.
- Rattlehead
Fajny jest ten melodyjny riff w połowie Exercises in futility. Możliwe, że przesłucham nawet cały album.
support music, not rumors
- maciek z klanu
Rattlehead pisze:Fajny jest ten melodyjny riff w połowie Exercises in futility. Możliwe, że przesłucham nawet cały album.
no no kasuje dyskografie gorgoroth :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
- Silent_Sea
Wydaje się, że błądzicie wszyscy - w równaniu brak na pierwszym miejscu COF, co automatycznie dyskwalifikuje Was z jakiejkolwiek rozmowy :P ...zreszto Plastuś wpadnie i zrobi porządek ...maciek z klanu pisze:Bloodcult pisze:Forgotten Woods > Mgła >>>> Gorgoroth na "Pentagram" >>>>>>>>>>>> Dodheimsgard >>>>>>>>>> Gehenna >>>> reszta Gorgoroth
hahahahahahah, plastek prosze o odpowiedni komentarz do kolegi z Łodzi, bo tylko 1wsze miejsce sie zgadza.
aha, lekceważenie "Kronet til konge" odbije się Paniczom czkawką ;)
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mnie znacznie bardziej bulwersuje nie kolejność, a fakt, że w takim towarzystwie ktoś wsadził tak nic nie znaczący zespolik jak Mgła. To jest śmieszne coś na kształt: wśród Bugattti, Ferrari, Maybacha postawić Fiata 126p.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
mdłościatr pisze:[youtube][/youtube]
- Silent_Sea
Ja też mam mdłości jak czytam te bzdury co wypisujo tu Panicze :(
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.