MGŁA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: MGŁA
Nie porównuj tej rozwodnionej, melodyjnej sraczki dla polaczków z kultowymi i o niebo lepszymi płytami.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Tyle że te 'melodyjki' w prostej linii pochodza właśnie od tych zespołów, Mgła rozwiją tę tradycję i robi to wyjątkowo zajebiście, Mikołaj ma wielki talent do chwytliwych momementów ale NIGDY nawet nie mignął jakikolwiek rzygopędny riff. Po prostu słychać że jako jeden z niewielu czuję te muzykę i do tego naprawdę potrafi komponować.
Zresztą kurwa sama melodia jako taka nie czyni muzki słodką itp. to tylko środek wyrazu, wibracje w tej muzyce są cały czas zepsute i wstrętne.
Zresztą kurwa sama melodia jako taka nie czyni muzki słodką itp. to tylko środek wyrazu, wibracje w tej muzyce są cały czas zepsute i wstrętne.
Yare Yare Daze
- Plastek
- Kontakt:
Dla mnie to mięciutka muzyczna dla tęczowych chłopców, zostańmy przy swoich opiniach, graba!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Szczerze powiedziawszy to polemizowałbym. Oczywiście znajdzie się na wczesnych płytach tych zespołów momenty, które wpadają w ucho, ale nie są tak nachalne i słodkie jak we Mgle. Tam jest mrok i czerń. Mgła oferuje róż i ptysie. Ptysie z przesłodzonym kremem bezowym. Żeby nie wyjść na jakiegoś totalnego hejtera polskiego black metalu, to mogę powiedzieć, że Mdłości i Further Down the Nest dają się słuchać. Resztę bym zaorał. I polecam posłuchać naszej Arkony, tylko zdaje nikt ich tutaj nie zna więc chłopaki nie robią hypu i nie onanizują się nad ich muzyką. W tym przypadku jednak trochę szkoda.hcpig pisze:Na tej zasadzie można spuścić w kiblu stary Gorgoroth, Forgotten Woods, Gehenna, Dodheimsgard itp. bo tam też są melodyjki.
all the monsters will break your heart
- WaszJudasz
Mocarne. Zaprawdę, porzućcie róż i ptysie, zamiast tego słuchajcie wiejącej chłodem bm-polo wariacji na temat Co się stało z naszą klasą...nicram pisze:Mgła oferuje róż i ptysie. Ptysie z przesłodzonym kremem bezowym. Żeby nie wyjść na jakiegoś totalnego hejtera polskiego black metalu, to mogę powiedzieć, że Mdłości i Further Down the Nest dają się słuchać. Resztę bym zaorał. I polecam posłuchać naszej Arkony, tylko zdaje nikt ich tutaj nie zna więc chłopaki nie robią hypu i nie onanizują się nad ich muzyką.
" onclick="window.open(this.href);return false;
:D
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Plastek
- Kontakt:
Arkona bardzo fajny zespół.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
porównanie godne ucznia szkoły specjalnej, ale Ty nigdy nie grzeszyłeś rozumem :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
- w mackach Zła
Arkona nadal jest true, czytałem parę wywiadów z Korzonem czy jak mu tam. i utyskiwania Mirka z Rise for victory zine na to, że Korzon nie odpowiedział, bo zadał mu dyskretne pytania o konotacje Sobola (czy też jak mu tammm) ze sceną en es. po takich kapelach nie masz najmniejszych wątpliwości, że bi em to nie rurki z kremem, kurwa, tylko czysta totalna wojna, nienawiść do sąsiadów i supremacja białego dziedzictwa.Plastek pisze:Arkona bardzo fajny zespół.
-
- weteran forumowych bitew
ale bareja
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- pr0metheus
Albo bajera.Vitriol pisze:ale bareja
Nowy kawalek spoko, nie stwierdzono nudy jak w przypadku ksm, pachnie za to lasem. Moze byc naprawde zajebiscie.
niech to miejsce niebawem zniknie