Sąd kapturowy: Setherial,Lord Belial, Unlord,Dark Funeral
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: Sąd kapturowy: Setherial,Lord Belial, Unlord,Dark Funera
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
No bo tutaj gdy się podejmuje temat szeroko pojętego black metalu, to od razu musi być konkurs mierzenia chuja i przekrzykiwanie co jest bardziej "TRVE". Brakuje wam tylko odwróconego T w czcionce vide Fenriz.
a mój tata pobiłby twojego tatę!
;)
;)
Widzę, że jest wesoło. Dla uporządkowania i przypomnienia o czym w ogóle jest rozmowa numer najmocniejszych zawodników w tym gronie. Ja wszystko rozumiem, ale jak czytam niektóre objawienia na temat tej kapeli, to nie jestem pewien, czy czytam o tym o czym myślę, że czytam.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Plastek
- Kontakt:
Doskonały kawałek, doskonałe wykonanie. Zachwyty w pełni uzasadnione.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Re-animator
- rozkręca się
Najlepiej się wjebać w dyskusję pisząc durne farmazony? To nie jest przekrzykiwanie co jest TRVE ani żadna dyskusja o szeroko pojętym black metalu. Posłuchałem tego kawałka wrzuconego przez 535. I to jest ten rzekomy napierdol? Więcej nie mam zamiaru się spierać z bandą głuchych pajaców zasłuchanych w cradle of filth. Dopijam piwko, i chuj z wami.Gumiak pisze:No bo tutaj gdy się podejmuje temat szeroko pojętego black metalu, to od razu musi być konkurs mierzenia chuja i przekrzykiwanie co jest bardziej "TRVE". Brakuje wam tylko odwróconego T w czcionce vide Fenriz.
;)
DEATH IS FUN
Rap i hiphop jest dobry dla pedałów.
Rap i hiphop jest dobry dla pedałów.
- Plastek
- Kontakt:
Przestań się mazać.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
DF na trójce nawala lawinę blastów, Matte Moddin morduje na perce a że muza sama muza jest trochę pusta to inna sprawa. Natomiast czytam ten temat i wychodzi że DF stawia na klimat ale brakuje w nim sieczki :))))) Kurwa, zawsze miałem dokładnie odwrotne zarzuty do D.Interium, to był właśnie synonim dobrze zaaranżowanej ale bezdusznej blastomanii.
Zresztą zawsze kiedy mówiło się o szwedzkiej szkole (w odróżnieniu od np. norweskiej) zawsze miało się na myśli właśnie intensywne blasty i szybkie tempa Marduka albo Dark Funeral. Znowu na forume zachodzie przepisywanie historii od nowa. Chyba kiedyś opracuję historię metalu oczami użytkowników MF, to będzie muzgrozjebująca lektura.
Zresztą zawsze kiedy mówiło się o szwedzkiej szkole (w odróżnieniu od np. norweskiej) zawsze miało się na myśli właśnie intensywne blasty i szybkie tempa Marduka albo Dark Funeral. Znowu na forume zachodzie przepisywanie historii od nowa. Chyba kiedyś opracuję historię metalu oczami użytkowników MF, to będzie muzgrozjebująca lektura.
Yare Yare Daze
- ultravox
Haha, coś w tym jest. I zgodzę się, że na trójce brakuje trochę tego blackmetalowego ducha, jakoś bardziej z przymrużeniem oka to jest. Ale pod względem samych kompozycji jest dla mnie ciekawsza od poprzedniczek (może z wyjątkiem debiutanckiego mini), no i Matte Moddin faktycznie mistrz, przynajmniej jeśli o blasty chodzi.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Dzięki za przypomnienie. Byłem, widziałem. Było zajebiście, co widać na załączonym obrazku.535 pisze:Widzę, że jest wesoło. Dla uporządkowania i przypomnienia o czym w ogóle jest rozmowa numer najmocniejszych zawodników w tym gronie. Ja wszystko rozumiem, ale jak czytam niektóre objawienia na temat tej kapeli, to nie jestem pewien, czy czytam o tym o czym myślę, że czytam.
[youtube][/youtube]
+1. Myślę, że ta "nowa" historia muzyki metalowej wg. użytkowników masterfula wynika po prostu z ich niewiedzy, którą często tłumaczy młody wiek.hcpig pisze:
all the monsters will break your heart
- WaszJudasz
No tak, takie sportowe granie bardziej.hcpig pisze:
Zresztą zawsze kiedy mówiło się o szwedzkiej szkole (w odróżnieniu od np. norweskiej) zawsze miało się na myśli właśnie intensywne blasty i szybkie tempa Marduka albo Dark Funeral.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
[V] pisze:taki temat heheszki a tu takie wojenki. hey,hoo,take it easy bejbe .
Chciałeś założyć najgłupszy temat, a okazało się, że wywołaleś burzliwą dyskusję ;-)
Widziałem raz na żywo Dark Funeral kiedy grali na trasie z Cannibal Corpse. Intensywność intensywnością , ale CC wciągnęło ich nosem, taka prawda.
Jednak "Secrets..." to bardzo dobra płyta, no ale tam był David Parland. Potem już nuda jak w plastkowej głowie przy słuchaniu KSM.
Setherial zawsze był solidną trzecią ligą.
Unlord lubię bardzo, bo uroczy napierdol z polotem i swadą.
Lord Belial do całej reszty w temacie wogóle nie ma startu.
Setherial zawsze był solidną trzecią ligą.
Unlord lubię bardzo, bo uroczy napierdol z polotem i swadą.
Lord Belial do całej reszty w temacie wogóle nie ma startu.
- evildead
- weteran forumowych bitew
to nie wiem po ile wypili w Wawie na Vox Mortis Fest `98 - bo przynajmniej dwóch łaziło najebanych jak szpaki (zresztą jeden z wioślarzy i na scenie się kiwał tak że w końcu zahaczył o perkusję)[V] pisze:
był taki wywiade w mystic,gdzie chłopaki dumnie prężyli klaty , że po każdej sztuce potrzebują 25 piw na głowę I nie twierdzą żeby to była jakas wygórowana liczba..eh,to młodzieńcze prężenie muskułów..
a co do tematu: z tamtego okresu pamiętam jedynie DF i Setherial - na szczęście powszechny pierdolec dark futerałowy mnie ominął bo teraz by mi było głupio hehe
a ze złotych myśli Kaliguli utkwiło mi w głowie (TEA albo Morbid Noizz): "wolne fragmenty w muzyce Dark Funeral są znacznie szybsze od najszybszych fragmentów Immortal". No i 25 piw na łeb też pamiętam. Generalnie strasznie pierdolił. Glen Benton z okręgówki.
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- vicek
mi sie najbardziej podoba lord belial i tyle
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
WYPIERDALAJ , jesteś zadowolony:)arekLXXXII pisze:REINHARD IRRUMATOR pisze:Kto jeszcze na tym forum nie został wyzwany od ciot i innych inwektyw ręka do góry :)
REINHARD, nie widzę Twojej ręki podniesionej do góry. Daj upust swym emocjom w miejscach do tego wyznaczonych, najlepiej z dala od komputera.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
kto jak kto, ale że Ty wychwalasz taką popelinęvicek pisze:mi sie najbardziej podoba lord belial i tyle
100 bronków na zespół. Takich rzeczy się nie zapomina. Ciekawe jakby to wyglądało, choć trzeba wziąć pod uwage, że te ich piwka ze zwykłego spożywczaka, to się do przemycia włosów jedynie nadają, no i jeżeli miał na myśli jakąś mniejszą pojemność, to ja bym mógł, jakby mi się bardzo nudziło, wystartować w tym konkursie.evildead pisze:No i 25 piw na łeb też pamiętam. Generalnie strasznie pierdolił. Glen Benton z okręgówki.[V] pisze:
był taki wywiade w mystic,gdzie chłopaki dumnie prężyli klaty , że po każdej sztuce potrzebują 25 piw na głowę I nie twierdzą żeby to była jakas wygórowana liczba..eh,to młodzieńcze prężenie muskułów..
- arekLXXXII
- rozkręca się
SAM WYPIERDALAJ. To teraz postaw butelkę dobrego piwa i dopiero będę zadowolony :)REINHARD IRRUMATOR pisze:WYPIERDALAJ , jesteś zadowolony:)arekLXXXII pisze:REINHARD IRRUMATOR pisze:Kto jeszcze na tym forum nie został wyzwany od ciot i innych inwektyw ręka do góry :)
REINHARD, nie widzę Twojej ręki podniesionej do góry. Daj upust swym emocjom w miejscach do tego wyznaczonych, najlepiej z dala od komputera.
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
nie ma sprawy , w Łodzi ?
- vicek
hmn no nie wiem Nergal .... [youtube][/youtube]REINHARD IRRUMATOR pisze:kto jak kto, ale że Ty wychwalasz taką popelinęvicek pisze:mi sie najbardziej podoba lord belial i tyle
klasyk .. może i sentymenty ale tam są takie riffy ...