NILE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: NILE
No i bdb. przesłanie utworu. Odbieram je jako autentyczne, komu jak komu ale Karolowi na pewno jest przykro jak patrzy na to co się dzieje. Żałosny tekst MB na początku klipu...
Nic tylko czekać na premierę.
Nic tylko czekać na premierę.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To tylko przy Discharge.morbid pisze:KURWA...STANĄŁ CI ???? :):)Plastek pisze:Zajebisty kawałek, brutalny, przepełniony napierdolem. Tak ma być, to jest metal a nie post rocki dla pizd udające metal.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- morbid
- rasowy masterfulowicz
robiłes to sam ...czy z kimś ????Plastek pisze:To tylko przy Discharge.morbid pisze:KURWA...STANĄŁ CI ???? :):)Plastek pisze:Zajebisty kawałek, brutalny, przepełniony napierdolem. Tak ma być, to jest metal a nie post rocki dla pizd udające metal.
- Plastek
- Kontakt:
Z twoim zdjęciem. Teraz się suszy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- WaszJudasz
Ależ urwali....!
Ni mom pytań.
Ni mom pytań.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Egipsko pewnie bardziej będzie całościowo, ale ten numer kopie niemiłosiernie. Na początku myślałem, całość będzie taka będzie szybka, ale na szczęście doczekałem się zajebistego zwolnienia. Wielki plus za publicystyczny przekaz tekstowy.Dragazes pisze:WRESZCIE JEST
" onclick="window.open(this.href);return false;
- WaszJudasz
Allah wie tylko.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
kenediusze
- weteran forumowych bitew
Ale DOJEBALI, nie ma co zbierać.
Będzie doskonały album.
Będzie doskonały album.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- arekLXXXII
- rozkręca się
Nareszcie jest !! Co tu dużo pisać - kawałek jest megabrutalny i rozjechał mnie jak walec. Jeśli Nile będą to grać na żywo, to zaczynam się bać o siebie przed wyjazdem na ich sierpniowy koncert w Warszawie.