Czekam, raczej nie z mokrymi majtami ale wypieki na mordce stwierdzono.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
No i masz odp:Silent_Sea pisze: Ja też chętnie się dowiem ...
any possibility of the Vemod on vinyl?
;)13 pisze:If only the band would finish up the design... Been waiting since the Tape release, basically. 2 years now?
Kawka a ten Mortenkunst jest wart uwagi?COFFIN pisze:No i masz odp:Silent_Sea pisze: Ja też chętnie się dowiem ...
any possibility of the Vemod on vinyl?;)13 pisze:If only the band would finish up the design... Been waiting since the Tape release, basically. 2 years now?
Właśnie są te 2 epki na Ebay-u , ale ceny srogie.COFFIN pisze:Kaosritual, czy Mare to to nie jest, ale jak ktoś lubi takie klimaty to może sprawdzić:
" onclick="window.open(this.href);return false;
A jeśli pozostać w temacie, to u mnie częściej zdecydowanie leci np to:
No i tutaj już czuć więcej grobu znanego ze 'Svopt Morgenrod', co dziwnym oczywiście nie jest.
ja kupuje, bardzo dobry hałasPacjent pisze:AMPUTORY wreszcie uderzają debiutanckim albumem:
a faktycznie, dziękiTriceratops pisze:jest juz cala plyta
Wyglada jak okładka nowego Kartoflaka :DOki pisze:udostępniony wałek bardzo mi się spodobał więc zobaczymy:
trochę tak ale najważniejsze żeby muzy trzymała poziom tego "singla"Harlequin pisze:Wyglada jak okładka nowego Kartoflaka :DOki pisze:udostępniony wałek bardzo mi się spodobał więc zobaczymy: