IRON MAIDEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: IRON MAIDEN
Myślę jednak, że farbowane internetowe profesorki z gustami transgresywnymi i obiektywnymi będą zadowolone.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Aby na pewno nie miałeś na mysli balasów? Marniejesz coś nam.Plastek pisze:Jak na kabotyna z kompleksem niższości, których zawsze chce się wyróżniać - pewnie uwielbiasz kolosy Iron Maiden!
-
- weteran forumowych bitew
Strasznie cię to chyba uwiera, co? :DPlastek pisze:Myślę jednak, że farbowane internetowe profesorki z gustami transgresywnymi i obiektywnymi będą zadowolone.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
Trzy i pół tysiąca postów na forum dla cipek oraz homosiów i fiutek coraz krótszy. Niestety.byrgh pisze:Aby na pewno nie miałeś na mysli balasów? Marniejesz coś nam.Plastek pisze:Jak na kabotyna z kompleksem niższości, których zawsze chce się wyróżniać - pewnie uwielbiasz kolosy Iron Maiden!
- Plastek
- Kontakt:
Nie tak jak rzeczonych farbowanych profesorków fakt, że bardzo lubię stare płyty Cradle of Filth czy Dimmu Borgir:Dkenediusze pisze:Strasznie cię to chyba uwiera, co? :DPlastek pisze:Myślę jednak, że farbowane internetowe profesorki z gustami transgresywnymi i obiektywnymi będą zadowolone.
Jak ci nim ostatnio szorowałem zęby toś mówił coś zupełnie przeciwnego.535 pisze:
Trzy i pół tysiąca postów na forum dla cipek oraz homosiów i fiutek coraz krótszy. Niestety.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Plastek
- Kontakt:
Ten z prawej ma więcej męskości w sobie niż ty kabotynie z kompleksem niższości :D
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Dziwne te plastkowe marzenia. Wróćmy jednak na glebę. Słyszałem, że nasz przyjaciel nosi na miescie ksywkę "wykałaczka" To zapewne z powodu zamiłowania do treści jelitowej, bo chyba nie z charakterystyki przyrodzenia?

- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Odp: IRON MAIDEN
[/quote]Plastek pisze: Tracklista:
CD1
1. If Eternity Should Fail (Dickinson) 8:28
2. Speed Of Light (Smith/Dickinson) 5:01
3. The Great Unknown (Smith/Harris) 6:37
4. The Red And The Black (Harris) 13:33
5. When The River Runs Deep (Smith/Harris) 5:52
6. The Book Of Souls (Gers/Harris) 10:27
CD2:
1. Death Or Glory (Smith/Dickinson) 5:13
2. Shadows Of The Valley (Gers/Harris) 7:32
3. Tears Of A Clown (Smith/Harris) 4:59
4. The Man Of Sorrows (Murray/Harris) 6:28
5. Empire Of The Clouds (Dickinson) 18:01
Jezu, szykują się zatem rozwodnione i w chuj nudne progresywne głuty zamiast metalu. Szkoda.[/quote]
+1
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- mad
Dokładnie! Może to efekt uboczny (cholera, dlaczego uboczny?) starzenia się? Od Maiden oczekuję właśnie kolosów! Z tym że... ciągle nie mogę przekonać się do TFF, mimo że uwielbiam poprzednie.Drone pisze:Doskonale. Uwielbiam te maidenowe kolosy!
- Hatefire
Podzielam zdanie, że "Brave...", to ostatnia dobra rzecz, która im się przydarzyła. Świetny krążek, dobre, chwytliwe kompozycje, potem już tylko gorzej. Ostatnie ich dzieło, to pretensjonalny, zadęty syf, pozbawiony energii i rock'n'roll'a.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
co do kolosów to na tak. życzyłbym sobie i innym więcej przypierdolenia w nad chodzącym wydawnictwie
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
-
bardzo bym chciał płyty z dziesięcioma petardami po 3-4 minuty + jakieś 2 dłuższe kawałki, ale jak widać zespół ma głęboko w dupie moje oczekiwania ;)
sprawdzę tak czy inaczej, ponieważ to są bogowie
- Bloodcult
So Maiden saw Mad Max 4.
- Plastek
- Kontakt:
To byli bogowie.Heretyk pisze:bardzo bym chciał płyty z dziesięcioma petardami po 3-4 minuty + jakieś 2 dłuższe kawałki, ale jak widać zespół ma głęboko w dupie moje oczekiwania ;)
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
prawda, byli. chociaż koncertowo w zasadzie nadal są. chętnie ich zobaczę na żywo po raz n-ty. oby było dużo staroci w setliście
-
Tylko kawałki napisane przez Smitha będą dobre. On umi riffy i piosenki.
- harvestman
To raczej plonne nadzieje, set bedzie raczej stndardowy, czyli 6 nowych, 4 od Brave New World w gore, plus Iron Maiden, The Number of The Beast, Hallowed by Thy Name, 2 Minutes To Midnight, The Evil That Man Do i Fear of The DarkHeretyk pisze:prawda, byli. chociaż koncertowo w zasadzie nadal są. chętnie ich zobaczę na żywo po raz n-ty. oby było dużo staroci w setliście
- moonfire
Nie spodziewałem się, że kawałki będą aż tak długie, a płyta składać się z dwóch krążków.
Powrót do grania z Dickinsonem, czyli BNW, był dobry, potem już mniejsza lub większa kupa.
Powrót do grania z Dickinsonem, czyli BNW, był dobry, potem już mniejsza lub większa kupa.
- harvestman
http://www.tvn24.pl/wokalista-iron-maid ... 036,s.html" onclick="window.open(this.href);return false;