Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
hcpig pisze:Jakby nagrał cały album na poziomie takich numerów jak 'Gladiator' albo 'World Scum' to byłaby miazga.
Z tym że całej takiej płyty nie nagra. Dałby sobie spokój na jakiś czas, doszlifował pomysły, popracował dłużej nad muzyką - niby fajnie, że ma pomysły i cały czas tworzy, szkoda tylko że poziom spada, co za dużo to niezdrowo. Przykładem niech będzie Vader, który swego czasu wydawał tyle epek, singli i innej drobnicy, że pełne albumy coraz bardziej były pozbawione swojej magii, coraz mniej było w tym wszystkim pierwotnego ducha.
No na pewno powinnien rozdrabniać sie na takie gówna jak Cavalera Conspiracy ale to chyba głownym problemem jest obranie spójnego kierunku i nagranie w miarę jednolitej płyty. To co miało miejsce przy okazji 'Enslaved' było co najmniej dziwne, lansowanie płytki na oldschool, autentyczne i bardzo zręczne nawiązania do m. in. Morbid Angel i Voivod, promowanie płyty świeżymi, doskonale zaaranżowanymi numerami... po czym zapychanie połowy płyty jakimś zwykłym chujowym nu-metalem. Kurwa, rozumiałbym gdyby Max zastosował coś odwrotnego - zrobił 1-2 nu-metalowe szajsy na single żeby nakręcały sprzedaż i złapanych na ten lep gimbazjalnych słuchaczy prać na perełki w stylu 'World Scum' a tutaj... WTF?!
W sumie to ostatniej nie słyszałem, muszę nadrobić.
Żeby to brzmiało jak stary CoF to byłoby zajebiście.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Czasami ciężko uwierzyć, że ktoś może robić coś takiego na poważnie. Mało tego, uważać te swoje wyczyny za coś wartościowego i próbować dzielić się nimi z resztą świata. Druga sprawa, kto tu jest z Soulfly? Bo Logan to wiadomo skąd.