Komorowski ma wysokie czoło, więc pewnie jest inteligentny. Zatem mój głos oczywiście na Bronka. To jeden krok bliżej ku temu, co najważniejsze - legalizacji.uglak pisze:
II tura wyborów na urząd Prezydenta RP
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: II tura wyborów na urząd Prezydenta RP
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
nie skany tylko ladnie przygotowany PDF ;-) jak ktos jest zainteresowany to bodajze"gówno prawda" wrzucilo link ;-)Olo pisze:^ Wyciekły skany papierów na Komora z książki Sumlińskiego?
Guilty of being right
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Musicie mieć w domach niezłą patologię skoro przemoc kojarzy się wam wyłącznie z napierdalaniem.nicram pisze:Haha, ja też napierdalam w swoją laskę, jak niechcący pcha ręce do wrzątku :-))))
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
Dzień Dobry/Szczęść Boże!

Co ten Plastek... a miałem Cię za inteligencje smyku!
[youtube][/youtube]
Mądrości Saletry, przepraszam Salety :)
[youtube][/youtube]
Godło z czekolady?! Skandal!

Jeszcze 6h inby :D

Co ten Plastek... a miałem Cię za inteligencje smyku!
[youtube][/youtube]
Mądrości Saletry, przepraszam Salety :)
[youtube][/youtube]
Godło z czekolady?! Skandal!

Jeszcze 6h inby :D

http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
UWAGA: Grzegorz Braun demaskuje Windows 8 i chmure
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
this is a land of wolves now
- manieczki
Szoke! Będzie wpierdol

Podsumowanie postawy Rajwena:

edit: Co ten Nothingface...

edit: Co ten Nothingface...
To było trochę jak z „Kariery Nikodemy Dyzmy”, podszedł do mnie jakiś człowiek z PO i powiedział, że jest możliwość wejścia. Najpierw byliśmy w biurze poselskim, gdzie ubrano nas w koszulki i zaprowadzono na scenę za prezydentem Komorowskim. Nie wiedziałem co powiedzieć, więc pomyślałem, że najlepiej przekazać prawdę na spokojnie bez żadnej agresji – powiedział dla Radia Wnet Mikołaj z Torunia, który wystąpił na spotkaniu prezydenta Komorowskiego.
W Toruniu, podczas wizyty kandydata PO na prezydenta, doszło do incydentu. Jeden z młodych ludzi stojących tuż za prezydentem, który trzymał w rękach transparent popierający Bronisława Komorowskiego, zaczął krzyczeć. - WSI! PRO Civili! Czytajcie książki Sumlińskiego
— młody człowiek więcej nie zdążył wykrzyczeć uczestnik wiecu. Natychmiast podszedł niego jeden z prowadzących spotkanie mężczyzn i brutalnie usunął mężczyznę. Jak widać na filmiku umieszczonym w internecie krzyczącym „zaopiekował się” BOR rzucając go na ziemię.
Kiedy zatrzymywali mnie funkcjonariusze BOR-u to jeden z nich powiedział na głos i co ku…wa wszyscy sprawdzeni. Na tym spotkaniu byli tylko wybrani ludzie. Tam nie było przypadkowych ludzi z ulicy – podkreślił Miłosz z Torunia.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
Wycofaj to :| nie głosowałem na korwina i gardze jego poglądami o wsi!
- nicram
Tak, to taka patologia bez patologii. Zupełnie nie polska tradycja. :-)Pacjent pisze:Musicie mieć w domach niezłą patologię skoro przemoc kojarzy się wam wyłącznie z napierdalaniem.nicram pisze:Haha, ja też napierdalam w swoją laskę, jak niechcący pcha ręce do wrzątku :-))))
HAHAHAHAHAHAHA, zajebiste i takie prawdziwe...:-)manieczki pisze:
![]()
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
- nicram
- Riven
- Kontakt:
- nicram
Nie smuć się Riven, pewnie w niedzielę będziesz się cieszył a ja będę :-(.
all the monsters will break your heart
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
Nikt z nas nie będzie się cieszył bo tak naprawdę nie ma z czego
- Riven
- Kontakt:
Do tego musze skasować Windows 8...Bloodcult pisze:Nikt z nas nie będzie się cieszył bo tak naprawdę nie ma z czego
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
8.1 też wchodzi w grę, bo nie wiem co robić?
support music, not rumors
- Riven
- Kontakt:
W sumie... A w tym roku wychodzi 10ka, trzeba poprosić Grzegorza o błogosławieństwo. Swoją drogą, ma pretensje, że zdjęcia rodzinne w chmurze, ale przecież to znaczy, że żona musiała świadomie założyć konto w Live.com. Do tego Windows bardzo wyraźnie informuje o synchronizacji i nie ma konieczności korzystania z konta, żeby używać systemu. Wiec Grzegorz pls.
- manieczki
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1041267,tit ... &_ticrsn=3" onclick="window.open(this.href);return false;
...
Oby w poniedziałek ta oto pieśnie nie okazała się znowu aktualna :(
[youtube][/youtube]
...
Oby w poniedziałek ta oto pieśnie nie okazała się znowu aktualna :(
[youtube][/youtube]
- manieczki
Podsumowując, bo niecała godzina i ten burdel kampanijny się wreszcie zakończy. Rozważcie w sumieniu czego oczekujecie i idźcie zagłosować. Ja już wybrałem bazując na tym rysunku:

Jako, że z 'wariatami' mam do czynienia prawie codziennie w swojej ekskluzywnej prywatnej, dla elit, praktyce lekarskiej zdecydowałem wybrać złodziei, bo no, muszę się wam przyznać kiedyś kradłem szczaw z nasypu i mirabelki, a ostatnio kasjerka w Biedronce się pomyliła i podała mi dwie(2) reklamówki, chociaż zapłaciłem za jedną. Nie skorygowałem tego błędu i pewnie musiała wyłożyć kasę z własnej kieszeni po remanencie. Obym trwał w tym czym trwał. Daj Bóg, choć z drugiej strony bazując na wypowiedzi tego samego genialnego stratega: "Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści". Dobra, chuj z tym.
Jako, że z 'wariatami' mam do czynienia prawie codziennie w swojej ekskluzywnej prywatnej, dla elit, praktyce lekarskiej zdecydowałem wybrać złodziei, bo no, muszę się wam przyznać kiedyś kradłem szczaw z nasypu i mirabelki, a ostatnio kasjerka w Biedronce się pomyliła i podała mi dwie(2) reklamówki, chociaż zapłaciłem za jedną. Nie skorygowałem tego błędu i pewnie musiała wyłożyć kasę z własnej kieszeni po remanencie. Obym trwał w tym czym trwał. Daj Bóg, choć z drugiej strony bazując na wypowiedzi tego samego genialnego stratega: "Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści". Dobra, chuj z tym.
manieczki pisze:OFICJALNE OŚWIADCZENIE PANICZA MANIECZKI
Wasz szef kuchni, master szew
Odda swój cenny głos na BRONISŁAWA KOMOROWSKIEGO.
Chcecie być trendi, dżezi i cool jak ja? Zróbcie to samo!
PiSlamistów zaorać!
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Zamiast pierdolić wypadałoby zacząć rozumieć, skoro z mojego zdania wyprowadzasz wniosek, że wszystkie inne dziedziny powinny być zlikwidowane.Plasfodeur pisze:Ja pierdolę :D Dopuszczasz istnienie dziedzin w życiu, które nie mają nic wspólnego z polityką i Polską jako państwem, którego ktoś jest obywatelem i np. jednocześnie wykłada na uczelni? Humanistyka na wojnę z antypolską propagandą! Huzia! :D:D:DKingu pisze: Skansen komuny. Polska nauka to powinna być informatyka i broń rakietowa. A cała humanistyka na wojnę z antypolską propagandą sąsiadów. Tak, jak to robi Chodakiewicz, Żebrowski i paru innych. Ale do tego trzeba po pierwsze kasy, po drugie naukowego Waffen SS w kadrach uczelni.
Proponuję się zastanowić, z jakich dziedzin wykorzystuje się wiedzę w polityce historycznej, do której należą również filmy.
Kingu spokojnie. My żyjemy tutaj, a ty tam, więc zapewne każdemu dobrze w swoim gnoju. Nie pouczaj i nie strasz, bo straszenie grzechem największym.