II tura wyborów na urząd Prezydenta RP

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ

Na kogo zagłosujesz w II turze?

Duda
47
41%
Komorowski
22
19%
Nie zagłosuję/oddam nieważny głos
45
39%

Liczba głosów: 114
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: II tura wyborów na urząd Prezydenta RP

21-05-2015, 23:25

Olo pisze:
Pacjent pisze: konieczność przewiezienia tego wraku do Polski.
Zgadzam się - przywieźć, a potem pociąć i sprzedać na relikwie. Zwróci się nie tylko kasa za odszkodowania, które zdrajcy, złodzieje i kremlowskie marionetki lekką ręką rozdały rodzinom pomordowanych, ale jeszcze starczy na zasypanie dziury budżetowej i podniesienie gospodarki z ruiny. Jak popyt przerośnie podaż to (wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów) zawsze można będzie zrobić zamach na drugą tutkę.

Obrazek
Olo, zapomniałeś o najważniejszym elemencie. Kultowym obrazie zbrodniarza w każdym domu:

Obrazek

Fronda odleciała... Kurcze, nie mam tylu recept i medykamentów w apteczce żeby podleczyć każdego z nich :(
http://www.fronda.pl/a/za-chwile-ostatn ... 51717.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Duda genialnie przygotowany
Duda znowu genialnie odpowiada
Duda genialnie odpowiada
Duda genialnie odpowiada Komorowskiemu

A to mnie mocno rozśmieszyło :D
[youtube][/youtube]

Nowa inicjatywa: http://1polska.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Karkasonne

21-05-2015, 23:30

nicram pisze:
To nie czytaj, jedź na Ukrainę i tam walcz, stawaj w jednym szeregu z Banderowcami, jak Twój prezio. :-) Oh, wait, zdaje się, że stałeś...;-)
Widzę, że próbujesz bić już na oślep, co jest przykre. Właściwie to wciąż pozostawiam margines oddania nieważnego głosu, ale im więcej widzę taki bezsensownych ataków osobistych, tym trudniej mi o to.

Ale poważnie, był taki niby-artykuł w wyborczej o dobrych i złych stronach kandydatów. Jedyną wadą, jaką zobaczyli u Bronka, to to że niepotrzebnie wyskoczył z JOW-ami. Jedyną zaletą u Dudy było to, że jest zdolnym populistą. Rzuć tam okiem, sam się przekonasz.
Awatar użytkownika
uglak
mistrz forumowej ceremonii

21-05-2015, 23:39

Karkasonne pisze:Bez kitu, jakbym cytaty z Wyborczej czytał.

Obrazek
myslalem, ze to fake, ale wszedlem na paru losowych politykow PO i te wpisy dalej u nich wisza...
Guilty of being right
Awatar użytkownika
manieczki

22-05-2015, 00:43

No, kaszana... ale powiedzmy sobie szczerze czy to PO, PiS, SLD, PSL, RP i inne twory to mogę się z wami założyć o kolację, że też stosują marketing wirusowy. Tylko, jeśli biorą się za to osoby, które nie mają jako-takiego pojęcia nt marketingu to kończy się to tak jak widać na załączonym obrazku w poście wyżej. Gdyby trochę pomyśleli to nie dawaliby tego samego w każdym tweecie... wystarczyło to odrobinę modyfikować, dodawać w większych odstępach czasowych i tak dalej. Hehe aż odpalę kopalnię beki czyli gazete.pl i onet.pl i przeglądne komentarze, a co mi tam. Sen jest dla słabeuszy :(

Rajwen, patrz jaki jesteś antysystemowy.
WOW JESTEM TAKI ANTYSYSTEMOWY KOMOR NIE BO KOMOR ZGOLIŁ WONSA. ZGODA I BEZPIECZEŃSTWO A SALETA DAJE MU REKAWICE BOKSERSKIE, JAK TAK MOŻNA?!

A pod tym wypada się podpisać:

Kod: Zaznacz cały

- Andrzej Duda jest człowiekiem nijakim. Jest to zupełnie nieznany kandydat. Natomiast Bronisław Komorowski jest miły i sympatyczny, ale to prezydent na dobre czasy, jak nie trzeba podejmować trudnych decyzji – powiedział Janusz Korwin-Mikke o kandydatach na prezydenta. 

btw. Plastek - to Twoja rodzina? Bo jakbym Ciebie czytał :D
Obrazek
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Lucek
weteran forumowych bitew

22-05-2015, 04:20

jak Olejnik pytała w debacie kandydatów o holocaust to sie załamałem i opadłem z sił jakoś, papież, wembley, solidarność, holocaust...
Awatar użytkownika
nicram

22-05-2015, 06:01

Karkasonne pisze:
Ale poważnie, był taki niby-artykuł w wyborczej o dobrych i złych stronach kandydatów. Jedyną wadą, jaką zobaczyli u Bronka, to to że niepotrzebnie wyskoczył z JOW-ami. Jedyną zaletą u Dudy było to, że jest zdolnym populistą. Rzuć tam okiem, sam się przekonasz.
Wiadomo, każda opcja ma swoją prasę. Mam jednak wrażenie, że nie zauważasz, że PIS także ma swoje media, w których trudno doszukać się znamion obiektywizmu.

Ale, ale kilka fajnych memów:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
all the monsters will break your heart
535

22-05-2015, 07:13

manieczki pisze:

Olo, zapomniałeś o najważniejszym elemencie. Kultowym obrazie zbrodniarza w każdym domu:

Obrazek

Ruski żołd wyszczupla twarz i sylwetkę, ale wprawne oko trudno zmylić.
Obrazek

Widzę że dyskusja gorąca. Idealnie wpisuje się w medialne szambo i bełkot kandydatów. Obrzucić się inwektywami przy okazji politycznego cyrku...He,he,he. Gdyby to było na żywo to byście się za fartuchy zaczęli szarpać. Polecam srać na nich i robić swoje, a już na pewno odpuścić żarliwy spór o to, kto jest większą ladacznicą, albowiem stare piłkarskie porzekadło uczy, że "kurwa, kurwie łba nie urwie"... Wszystko za publiczne pieniądze. Życzę udanego dnia. Wasz 535.
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

22-05-2015, 07:41

Obrazek
this is a land of wolves now
Heretyk

22-05-2015, 10:49

dość mocno porobiony byłem wczoraj wieczorem i nie wszystko pamiętam, ale coś mi się zdaje, że Duda dobrze odrobił lekcje. znacznie lepiej wypadł, niż w tej pierwszej debacie
Awatar użytkownika
trashowaprzemoc
świeżak

22-05-2015, 11:28

ja głosuję na Komorowskiego , jestem świadkiem dobrych zmian które ten człowiek wprowadza
Traszowa przemoc, spadaj. Opuszczam ten nudny kościół. Po prostu sobie rzeczy będą płonęły żywcem. Traszowa przemoc, odejdź. Traszowa przemoc, spadaj. Solo na gitarze. Ła. Będę robił czego chcę. Coś o garniturze, nie. Jebać wasze stare chuj wam w dupę
Awatar użytkownika
WaszJudasz
zahartowany metalizator

22-05-2015, 11:33

No. U mnie jak elektrownię pobliską odwiedził, to ani razu od tamtej pory się światło nie spierdoliło.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Pacjent

22-05-2015, 12:31

Obrazek

Żenada poziom ekspercki. Taki przykład: dziecko pcha ręcę do wrzącej wody albo do gniazdka. Normalna matka używając PRZEMOCY odciąga je od niebezpiecznego miejsca. Czytelniczka GW czyta dziecku ustawę antyprzemocową.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

22-05-2015, 12:36

Głosujcie, głosujcie na Komora, a zdziwicie się przy kasie w supermarkecie:

Obrazek

Tylko Duda! To się uda!

Obrazek
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

22-05-2015, 12:48

Pacjent pisze:Żenada poziom ekspercki. Taki przykład: dziecko pcha ręcę do wrzącej wody albo do gniazdka. Normalna matka używając PRZEMOCY odciąga je od niebezpiecznego miejsca. Czytelniczka GW czyta dziecku ustawę antyprzemocową.
Obrazek
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

22-05-2015, 13:07

[youtube][/youtube]
Awatar użytkownika
nicram

22-05-2015, 14:44

Olo pisze:
Pacjent pisze:Żenada poziom ekspercki. Taki przykład: dziecko pcha ręcę do wrzącej wody albo do gniazdka. Normalna matka używając PRZEMOCY odciąga je od niebezpiecznego miejsca. Czytelniczka GW czyta dziecku ustawę antyprzemocową.
Obrazek
Haha, ja też napierdalam w swoją laskę, jak niechcący pcha ręce do wrzątku :-))))
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
uglak

22-05-2015, 14:44

Obrazek
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

22-05-2015, 15:00

^ Wyciekły skany papierów na Komora z książki Sumlińskiego?
Awatar użytkownika
Bloodcult

22-05-2015, 15:10

ok, przekonaliście mnie, głosuje na Komorowskiego, nie chce żyć w kraju gdzie każdy polak będzie napierdalał babę za wkładanie rąk do wrzątku
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

22-05-2015, 15:15

Obrazek
ODPOWIEDZ