ANTIGAMA "Zeroland"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANTIGAMA
Nie wiem, może chodzi o to, że jak już się rozleci to może taki eco srak zgodnie z nazwą zostać użyty w formie papieru toaletowego, natomiast plastik do tego celu raczej się nie nadaje. Chociaż ludzka wyobraźnia nie zna granic.... dobra, psioczę bo nie lubię takiej formy wydania płyty, jeśli będzie to wydane podobnie do debiutu Squash Bowels to zniosę, płytę zresztą i tak kupię i tak.
- manieczki
Ekologia to ogólnie rzecz ujmując droga zabawaPacjent pisze:Jeszcze jeden ciekawy niuansik. Otóż CD z Selfmadegod są po 25 zł, a ten eco-pack za 29 zł, więc co on ma tam takiego ekologicznego? Rozpłynie się w powietrzu po 2 latach?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
I patrząc na reakcje, zbyteczna.
- harvestman
- weteran forumowych bitew
Kolejna nowość http://blowthescene.com/interviews/anti ... miere.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Bardzo niedobrze :( Cholernie nie lubie tej formy wydawania płyt. I na dodatek trafia to na zajebiscie zapowiadający sie album...Pacjent pisze:Wydanie CD "The Insolent" to wyłącznie ohydny eco-pack? Dlaczego?!
-
Ktoś miał w ręku ten eco-pack? Jak to się prezentuje?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Przyłączam się do pytania.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator

Czyli ładnie, ale niepraktycznie - nie ma tej takiej półkieszonki, tylko płyta i książeczka w całości chowają się w skrzydłach, skąd trzeba je wyłuskiwać.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
No nie mów że trzeba je wyłuskiwać od środka, bo tam widzę jakieś półkoliste wycięcia?
- WaszJudasz
No trzeba. ;)
Osobiście zamierzam postawić sobie na półce obok tego "ekopacka" slimcase'a i w nim trzymać CD, gdyby się kiedyś zdarzyło, żeby wyszła z wieży...
Osobiście zamierzam postawić sobie na półce obok tego "ekopacka" slimcase'a i w nim trzymać CD, gdyby się kiedyś zdarzyło, żeby wyszła z wieży...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
W podobny sposób potraktowałem ecopack Hate Eternal - płytę wyjąłem tylko raz, po czym włożyłem do pudełka. Szkoda że tak chujowo zostało to wydane - nienawidzę tego eko ścierwa, niepraktyczne, rozlatuje się w łapach, no kto normalny będzie chciał co chwilę wyciągać i wkładać tą płytę w tak ciulaty sposób?????? A może to szerzej zaplanowana kampania promocyjna - bezczelne wydanie zgodnie z tytułem płyty?
Niemniej, bardzo niedobrze.
Niemniej, bardzo niedobrze.
-
Tragicznie to wygląda, mam wrażenie, że takie wydania są robione z założeniem, że słuchacz wyciąga płytę raz - żeby ją zripować do FLACa i potem już nigdy jej nie ruszać z półki. A skoro tak, to po co się wysilać na lepsze wydanie. Nie widzę innego sensownego wytłumaczenia.
No nieważne, po dwóch odsłuchach jest skurwysyńska miazga, że to lepsze niż Meteor to nie ma w ogóle dyskusji. Land Of Monotony zamiata totalnie!
No nieważne, po dwóch odsłuchach jest skurwysyńska miazga, że to lepsze niż Meteor to nie ma w ogóle dyskusji. Land Of Monotony zamiata totalnie!
Ostatnio zmieniony 08-05-2015, 15:35 przez kenediusze, łącznie zmieniany 1 raz.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Nerwowy
Kurwa, przeżyłem już cienkie, oszczędnościowe digi, ale tego nie zdierżę.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Płyty jeszcze nie słyszałem, mówisz że prezentuje się aż tak znakomicie? "Meteor" to już było znakomite wydawnictwo, nowsze jeszcze je przebija?kenediusze pisze:
-
Wstępnie widzę to tak, że jest dużo fajnego i nośnego nakurwu i tej ich schizofrenicznej psychedelii - schizodelii z dawnych lat, czyli to taka wypadkowa Meteor i Discomfort powiedzmy. Bardzo dobra kombinacja. Przy bardzo fajnym brzmieniu, bas zamiata.
Zresztą udostępniony wcześniej kawałek dobrze oddaje o co chodzi.
Zresztą udostępniony wcześniej kawałek dobrze oddaje o co chodzi.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Deviant
- w mackach Zła
Dostał już ktoś z SMG paczkę z nową Antigamą?Bo Karol pojechał do Ameryki i ani widu ani słychu płyt...
- manieczki
wziął kasę i się zwinął, zaszył się w jakimś skłocie amerykańskim (wszak płyta została wydana w eco-packu). Piona worship.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- WaszJudasz
Dobrze, że na mnie przynajmniej miał wzgląd :)
Nowa muzyka Antigamy przeglądowo - miazga, miazga, miazga, odjazd, miazga, jeszcze większa miazga. Brzmienie - cymes!
Nowa muzyka Antigamy przeglądowo - miazga, miazga, miazga, odjazd, miazga, jeszcze większa miazga. Brzmienie - cymes!
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Deviant pisze:Dostał już ktoś z SMG paczkę z nową Antigamą?Bo Karol pojechał do Ameryki i ani widu ani słychu płyt...
ja zamawialem ponad tydzien temu i niestety dopiero dzisiaj dostalem maila ze zostala wyslana :/ wiec pewnei poniedzialek dopiero...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Deviant
- w mackach Zła
Ja zamówiłem zaraz jak wstawił na stronę i żadnego info nie dostałem...maciek z klanu pisze:Deviant pisze:Dostał już ktoś z SMG paczkę z nową Antigamą?Bo Karol pojechał do Ameryki i ani widu ani słychu płyt...
ja zamawialem ponad tydzien temu i niestety dopiero dzisiaj dostalem maila ze zostala wyslana :/ wiec pewnei poniedzialek dopiero...