PARADISE LOST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: PARADISE LOST
nie slysze niczego szczegolnego w tym numerze, poza tym mam mocno mieszane uczucia.
- Rattlehead
Ihasan pewnie zemdlał.[V] pisze:prze utwór. Widzę,że szanownych userow też pozamiatał . Ihasan co sądzisz?!
A co Ty tam chciałeś szczególnego usłyszeć?Mol pisze:nie slysze niczego szczegolnego w tym numerze, poza tym mam mocno mieszane uczucia.
support music, not rumors
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Tamburyno np.
- Lobas
- zaczyna szaleć
- Rattlehead
Rattlehead pisze:Ihasan pewnie zemdlał.[V] pisze:prze utwór. Widzę,że szanownych userow też pozamiatał . Ihasan co sądzisz?!

Ihasan wstawaj, kurwa!
support music, not rumors
-
- mistrz forumowej ceremonii
:D :D :D
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Hatefire
Utwór całkiem fajny, ale to dopiero pierwsza zajawka, więc może za wcześnie na lizanie się po fiutach, zobaczymy jak reszta będzie wyglądać.
W sumie, to takie random (minus eksperymenty) Paradise Lost done well, z wszystkimi plusami i minusami, mnie akurat plusy przesłaniają minusy, to też wałek robi mi generalnie dobrze, jedno co mi przeszkadza, to brzmienie perkusji, jakieś takie rozlazłe klaaap-klaaaap robi.
W sumie, to takie random (minus eksperymenty) Paradise Lost done well, z wszystkimi plusami i minusami, mnie akurat plusy przesłaniają minusy, to też wałek robi mi generalnie dobrze, jedno co mi przeszkadza, to brzmienie perkusji, jakieś takie rozlazłe klaaap-klaaaap robi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- morbid
- rasowy masterfulowicz
dojebany walec....a jak dalej bedzie się zobaczy..
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kraft
Niezmiennie dziwi mnie popularność tego zespołu. Katastrofalnie chujowy jest. Ten nowy wałek też :)
- Drone
Zgadza się. To jest swoisty fenomen i zagadka dla socjologów :)Kraft pisze:Niezmiennie dziwi mnie popularność tego zespołu. Katastrofalnie chujowy jest. Ten nowy wałek też :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z Paradise Lost moje drogi rozeszły się bardzo dawno temu, te eksperymentalne rzeczy jakie nagrywali kompletnie do mnie nie trafiały, czasem gdzieś tam u kogoś usłyszałem nowsze rzeczy, ale stwierdzałem że strasznie męczą bułę i nie byłem w stanie słuchać tego dłużej. Ten nowy kawałek wysłuchałem o dziwo w całości, nie kombinują zbytnio, nie odlatują w kosmos... niby dobrze, chociaż umiarkowanie do tego podchodzę. Nowy album raczej nie wskrzesi uwielbienia do muzyki tego zespołu, ale być może będę w stanie przesłuchać nowy materiał w całości.
-
Podobno na uniwersytecke Oksfordzkim prowadzą badania na ten temat. Ma też powstać film czy cykl robiony dla Discovery Science. Tymczasem w Polsce trwają badania nad innym fenomenem, a mianowicie psychotyczną głuchotą, rzadką przypadłością dotykająca mężczyzn w przedziale wiekowym 35-45 lat z objawami emocjonalnego uwstecznienia. Nie jestem za bardzo wtajemniczony, ciężko znaleźć coś na ten temat, ale podobno, tak w prosty sposób rzecz ujmując, dotknięci tą przypadłością mężczyźni często słyszą zupełnie coś innego, albo nie słyszą wybranych dźwięków. Chodzi o jakieś różnicowanie otępień jak w schizofrenii czy coś w tym stylu.Drone pisze:Zgadza się. To jest swoisty fenomen i zagadka dla socjologów :)Kraft pisze:Niezmiennie dziwi mnie popularność tego zespołu. Katastrofalnie chujowy jest. Ten nowy wałek też :)
- Harlequin
Dlatego mnie to nie dotyczy, a świnia mówi, że kawałek bdb. Nic odkrywczego aby się spuszczać, ale bardzo jest to dobre, doskonale nawiązujace do pokonań z płyt 2-4. Taki doskonale odgrzany kotlet.est pisze:rzadką przypadłością dotykająca mężczyzn w przedziale wiekowym 35-45 lat z objawami emocjonalnego uwstecznienia
To powiedziałem ja - nadworny malkontent :D
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Mam to samo z zespołem Metallica.Kraft pisze:Niezmiennie dziwi mnie popularność tego zespołu. Katastrofalnie chujowy jest. Ten nowy wałek też :)
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Hehe, jakbym sam to napisał.Nasum pisze:Ten nowy kawałek wysłuchałem o dziwo w całości, nie kombinują zbytnio, nie odlatują w kosmos... niby dobrze, chociaż umiarkowanie do tego podchodzę. Nowy album raczej nie wskrzesi uwielbienia do muzyki tego zespołu, ale być może będę w stanie przesłuchać nowy materiał w całości.
Owszem, przyzwoity kawałek, zachecajcy do sprawdzenia całości ale w taki znowu huraoptymizm to bym nie popadał...
-
W tej muzyce nigdy nie było optymizmu. Czytałeś kiedyś ich teksty? ;)
- Kraft
Nie wątpię. Potwierdzasz tylko swoje bezguście :)ramonoth pisze:Mam to samo z zespołem Metallica.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Oni w nieznanym dla mnie języku piszą... ;)est pisze:W tej muzyce nigdy nie było optymizmu. Czytałeś kiedyś ich teksty? ;)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dajesz się trollować jak dziecko z gimnazjum. Chyba nigdy mi się to nie znudzi :)Kraft pisze:Nie wątpię. Potwierdzasz tylko swoje bezguście :)