INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

Re: INFERNAL WAR

15-04-2015, 20:41

into dead soil zamiata plastki :)

rozumiem ze sie moze ten album nie podobac, jasne, gust jest jak dupa itd., ale zeby pisac, ze tu nie ma napierdalania - to trzeba byc gluchym zjebem, i tyle w temacie ;)
this is a land of wolves now
Awatar użytkownika
nicram

15-04-2015, 20:42

Riven, jest napierdalanie, ale puste semantycznie. Nic z niego nie wynika, czyli tak jakby go nie było. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

15-04-2015, 20:42

Obrazek

Riven idę do ciebie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-04-2015, 20:44

Ladny jestes :)
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-04-2015, 20:46

nicram pisze:Riven, jest napierdalanie, ale puste semantycznie. Nic z niego nie wynika, czyli tak jakby go nie było. :-)
nie slysze pod tym katem zadnej roznicy w stosunku do starszych nagran. jest nieco wiecej urozmaicen temp i melodii, ale jak napierdalaja, to napierdalaja, tak samo skutecznie jak kiedys. ja rozumiem animozje do internetowych wrogow etc. ale badzmy uczciwi :)
Awatar użytkownika
nicram

15-04-2015, 20:48

Riven pisze:
nicram pisze:Riven, jest napierdalanie, ale puste semantycznie. Nic z niego nie wynika, czyli tak jakby go nie było. :-)
nie slysze pod tym katem zadnej roznicy w stosunku do starszych nagran. jest nieco wiecej urozmaicen temp i melodii, ale jak napierdalaja, to napierdalaja, tak samo skutecznie jak kiedys. ja rozumiem animozje do internetowych wrogow etc. ale badzmy uczciwi :)
Blek metal to nie kremówki. Tutaj nie ma miejsca na uczciwość. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

15-04-2015, 20:48

A, no to trzeba bylo tak odrazu :).
Awatar użytkownika
Bloodcult
mistrz forumowej ceremonii

15-04-2015, 20:49

miałem napisać coś mądrego na temat całej tej dyskusji, ale Vulture mnie ubiegł i napisał coś głupiego ale chociaż zabawnego.

@[V]
+1
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
[V]

15-04-2015, 20:51

Bloodcult pisze:miałem napisać coś mądrego na temat całej tej dyskusji, ale Vulture mnie ubiegł i napisał coś głupiego ale chociaż zabawnego.

@[V]
+1
:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Skaut

15-04-2015, 21:10

Hatefire pisze:Uciekła cała energia, brzmi to płasko, a niestety innych zahaczek na słuchacza, też na próżno szukać. Ta płyta nie jest tyle zła, co bardzo nudna. Szkoda, bo lubiłem "Redesekration", a "Terrorfront" nawet bardzo lubiłem.
Sedno. Niby wszystko jest poprawne odegrane, instrumenty gnają z prędkością światła, ale brakuje tego czynnika "wow", który na poprzednich płytach był obecny i chciało się ponownie włączyć album od początku. Tutaj trochę ścigają się z własnym cieniem i de facto jeśli chodzi o rzemiosło, to wyszło im to o wiele lepiej niż na poprzednich dwóch płytach. Tylko jest tak jak napisał Hatefire, przez ten pościg ulotniła się gdzieś energia, przez co utwory sobie płyną i niewiele z tego wynika. Choć koncertowo taki "Into Dead Soil" czy "Eater of Hope" pewnie zajebiście się sprawdzą, to jednak album wypada po prostu zwyczajnie.
Coś tam było! Człowiek!
Heretyk

16-04-2015, 10:45

Plastek pisze:Nie, musisz mieć zajebisty sprzęt i przesłuchać 1987584945050504 razy. Wtedy nawet Milano zmienia się w Teitanblood.
ja pierdolę :D ze skrajności w skrajność. nawet bym z tym polemizował, bo zdaje się, że do mnie pijesz, ale na szczęście wiem, że tylko udajesz iż nie rozumiesz o co chodziło...
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

16-04-2015, 10:49

Wcale do ciebie nie piłem, tu jest kilku puzonistów wygłaszających podobne twierdzenia.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

16-04-2015, 10:55

a nie gadaliśmy przypadkiem wczoraj właśnie o sprzęcie i ilości przesłuchań w kontekście nowej płyty IW?

już abstrahując od tego tematu ale akurat mamy takie popierdolone czasy, ze w necie siedzi mnóstwo przemądrzałych gnojków którzy "poznali" w tydzień dyskografie większości znanych i szanowanych wykonawców, po czym ferują sądy i wyroki tonem takim, jakby babrali się w tym od 30 lat. i taki ci wmówi, że on wie czy płyta jest dobra czy nie od pierwszego odsłuchu; nie ma czasu na drugi i trzeci, bo właśnie się ściągnęło 10 GB nowej muzy i trzeba lecieć dalej. strasznie mnie to wkurwia. oczywiście też nie myślę o tobie w tej chwili
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

16-04-2015, 11:01

Gadaliśmy, ale nie miałem ciebie na myśli.
Co do tego o czym przed chwilą pisałeś - w necie siedzi dokładnie tyle samo przemądrzałych gnojków, którzy kupują płyty i słuchają muzyki od 30 lat i którym wydaje się, że są alfą i omegą. Pierdolą mentorskim tonem swoje mądrości, nauczają, burzą się gdy ktoś ma inne zdanie. To tak samo wkurwiające zachowanie, bo nikogo nie interesuje ich chujowa opinia. Generalnie uważam, że z ludźmi nie da się rozmawiać i nie mam takiej potrzeby - sram na gusta innych, sram na innych ludzi ogólnie. Polecam taki attitude.
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

16-04-2015, 11:05

no jest coś na rzeczy

przy czym ja w odróżnieniu od Ciebie uważam, że istnieje też całkiem pokaźna grupa ludzi sensownych, z którymi da się ciekawie podyskutować
Awatar użytkownika
hcpig

16-04-2015, 11:21

Plastek pisze: Generalnie uważam, że z ludźmi nie da się rozmawiać i nie mam takiej potrzeby - sram na gusta innych, sram na innych ludzi ogólnie. Polecam taki attitude.
I pewnie dlatego czytasz forum, to czy jakiekolwiek inne. Jakby Cię nie obchodziło to byś nie czytał :)

Co to za moda na taką mizantropię, ja tam lubię poznawać opinie innych bo kurde po to jest forume chociaż prawda, z czasem wszelkie fora muzyczne nieco zmieniły swój charakter, mnie jest pisania bezpośrednio o muzyce a więcej mało kreatywnych czynności jak wklejanie nowplayów czy po prostu wymiana krótkich polecanek bo każdy sobie dzisiaj może prawie wszystko zassać z netu dla testów.
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Riven
Kontakt:

16-04-2015, 11:26

Heretyk pisze:no jest coś na rzeczy

przy czym ja w odróżnieniu od Ciebie uważam, że istnieje też całkiem pokaźna grupa ludzi sensownych, z którymi da się ciekawie podyskutować
w takim razie tak a propos: jak Ci sie ten nowy IW widzi?
Heretyk

16-04-2015, 11:28

przesłuchałem raz i czekam na oryginał
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

16-04-2015, 15:43

[V] pisze: przylepiono mi do piór łatkę zdrajcy narodu
Szacun.
Awatar użytkownika
evildead
weteran forumowych bitew

16-04-2015, 16:29

no to ja się wyłamię i dodam że jak zawsze IW był dla mnie gównem na wrotkach, tak tym razem jest bardzo dobrze
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
ODPOWIEDZ