INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: INFERNAL WAR
into dead soil zamiata plastki :)
rozumiem ze sie moze ten album nie podobac, jasne, gust jest jak dupa itd., ale zeby pisac, ze tu nie ma napierdalania - to trzeba byc gluchym zjebem, i tyle w temacie ;)
rozumiem ze sie moze ten album nie podobac, jasne, gust jest jak dupa itd., ale zeby pisac, ze tu nie ma napierdalania - to trzeba byc gluchym zjebem, i tyle w temacie ;)
this is a land of wolves now
- nicram
Riven, jest napierdalanie, ale puste semantycznie. Nic z niego nie wynika, czyli tak jakby go nie było. :-)
all the monsters will break your heart
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:

Riven idę do ciebie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
nie slysze pod tym katem zadnej roznicy w stosunku do starszych nagran. jest nieco wiecej urozmaicen temp i melodii, ale jak napierdalaja, to napierdalaja, tak samo skutecznie jak kiedys. ja rozumiem animozje do internetowych wrogow etc. ale badzmy uczciwi :)nicram pisze:Riven, jest napierdalanie, ale puste semantycznie. Nic z niego nie wynika, czyli tak jakby go nie było. :-)
- nicram
Blek metal to nie kremówki. Tutaj nie ma miejsca na uczciwość. :-)Riven pisze:nie slysze pod tym katem zadnej roznicy w stosunku do starszych nagran. jest nieco wiecej urozmaicen temp i melodii, ale jak napierdalaja, to napierdalaja, tak samo skutecznie jak kiedys. ja rozumiem animozje do internetowych wrogow etc. ale badzmy uczciwi :)nicram pisze:Riven, jest napierdalanie, ale puste semantycznie. Nic z niego nie wynika, czyli tak jakby go nie było. :-)
all the monsters will break your heart
- Riven
- Kontakt:
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
miałem napisać coś mądrego na temat całej tej dyskusji, ale Vulture mnie ubiegł i napisał coś głupiego ale chociaż zabawnego.
@[V]
+1
@[V]
+1
-
:)Bloodcult pisze:miałem napisać coś mądrego na temat całej tej dyskusji, ale Vulture mnie ubiegł i napisał coś głupiego ale chociaż zabawnego.
@[V]
+1
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Skaut
Sedno. Niby wszystko jest poprawne odegrane, instrumenty gnają z prędkością światła, ale brakuje tego czynnika "wow", który na poprzednich płytach był obecny i chciało się ponownie włączyć album od początku. Tutaj trochę ścigają się z własnym cieniem i de facto jeśli chodzi o rzemiosło, to wyszło im to o wiele lepiej niż na poprzednich dwóch płytach. Tylko jest tak jak napisał Hatefire, przez ten pościg ulotniła się gdzieś energia, przez co utwory sobie płyną i niewiele z tego wynika. Choć koncertowo taki "Into Dead Soil" czy "Eater of Hope" pewnie zajebiście się sprawdzą, to jednak album wypada po prostu zwyczajnie.Hatefire pisze:Uciekła cała energia, brzmi to płasko, a niestety innych zahaczek na słuchacza, też na próżno szukać. Ta płyta nie jest tyle zła, co bardzo nudna. Szkoda, bo lubiłem "Redesekration", a "Terrorfront" nawet bardzo lubiłem.
Coś tam było! Człowiek!
-
ja pierdolę :D ze skrajności w skrajność. nawet bym z tym polemizował, bo zdaje się, że do mnie pijesz, ale na szczęście wiem, że tylko udajesz iż nie rozumiesz o co chodziło...Plastek pisze:Nie, musisz mieć zajebisty sprzęt i przesłuchać 1987584945050504 razy. Wtedy nawet Milano zmienia się w Teitanblood.
- Plastek
- Kontakt:
Wcale do ciebie nie piłem, tu jest kilku puzonistów wygłaszających podobne twierdzenia.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
a nie gadaliśmy przypadkiem wczoraj właśnie o sprzęcie i ilości przesłuchań w kontekście nowej płyty IW?
już abstrahując od tego tematu ale akurat mamy takie popierdolone czasy, ze w necie siedzi mnóstwo przemądrzałych gnojków którzy "poznali" w tydzień dyskografie większości znanych i szanowanych wykonawców, po czym ferują sądy i wyroki tonem takim, jakby babrali się w tym od 30 lat. i taki ci wmówi, że on wie czy płyta jest dobra czy nie od pierwszego odsłuchu; nie ma czasu na drugi i trzeci, bo właśnie się ściągnęło 10 GB nowej muzy i trzeba lecieć dalej. strasznie mnie to wkurwia. oczywiście też nie myślę o tobie w tej chwili
już abstrahując od tego tematu ale akurat mamy takie popierdolone czasy, ze w necie siedzi mnóstwo przemądrzałych gnojków którzy "poznali" w tydzień dyskografie większości znanych i szanowanych wykonawców, po czym ferują sądy i wyroki tonem takim, jakby babrali się w tym od 30 lat. i taki ci wmówi, że on wie czy płyta jest dobra czy nie od pierwszego odsłuchu; nie ma czasu na drugi i trzeci, bo właśnie się ściągnęło 10 GB nowej muzy i trzeba lecieć dalej. strasznie mnie to wkurwia. oczywiście też nie myślę o tobie w tej chwili
- Plastek
- Kontakt:
Gadaliśmy, ale nie miałem ciebie na myśli.
Co do tego o czym przed chwilą pisałeś - w necie siedzi dokładnie tyle samo przemądrzałych gnojków, którzy kupują płyty i słuchają muzyki od 30 lat i którym wydaje się, że są alfą i omegą. Pierdolą mentorskim tonem swoje mądrości, nauczają, burzą się gdy ktoś ma inne zdanie. To tak samo wkurwiające zachowanie, bo nikogo nie interesuje ich chujowa opinia. Generalnie uważam, że z ludźmi nie da się rozmawiać i nie mam takiej potrzeby - sram na gusta innych, sram na innych ludzi ogólnie. Polecam taki attitude.
Co do tego o czym przed chwilą pisałeś - w necie siedzi dokładnie tyle samo przemądrzałych gnojków, którzy kupują płyty i słuchają muzyki od 30 lat i którym wydaje się, że są alfą i omegą. Pierdolą mentorskim tonem swoje mądrości, nauczają, burzą się gdy ktoś ma inne zdanie. To tak samo wkurwiające zachowanie, bo nikogo nie interesuje ich chujowa opinia. Generalnie uważam, że z ludźmi nie da się rozmawiać i nie mam takiej potrzeby - sram na gusta innych, sram na innych ludzi ogólnie. Polecam taki attitude.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
no jest coś na rzeczy
przy czym ja w odróżnieniu od Ciebie uważam, że istnieje też całkiem pokaźna grupa ludzi sensownych, z którymi da się ciekawie podyskutować
przy czym ja w odróżnieniu od Ciebie uważam, że istnieje też całkiem pokaźna grupa ludzi sensownych, z którymi da się ciekawie podyskutować
- hcpig
I pewnie dlatego czytasz forum, to czy jakiekolwiek inne. Jakby Cię nie obchodziło to byś nie czytał :)Plastek pisze: Generalnie uważam, że z ludźmi nie da się rozmawiać i nie mam takiej potrzeby - sram na gusta innych, sram na innych ludzi ogólnie. Polecam taki attitude.
Co to za moda na taką mizantropię, ja tam lubię poznawać opinie innych bo kurde po to jest forume chociaż prawda, z czasem wszelkie fora muzyczne nieco zmieniły swój charakter, mnie jest pisania bezpośrednio o muzyce a więcej mało kreatywnych czynności jak wklejanie nowplayów czy po prostu wymiana krótkich polecanek bo każdy sobie dzisiaj może prawie wszystko zassać z netu dla testów.
Yare Yare Daze
- Riven
- Kontakt:
w takim razie tak a propos: jak Ci sie ten nowy IW widzi?Heretyk pisze:no jest coś na rzeczy
-
przesłuchałem raz i czekam na oryginał
- flow
- postuje jak opętany!
Szacun.[V] pisze: przylepiono mi do piór łatkę zdrajcy narodu
- evildead
- weteran forumowych bitew
no to ja się wyłamię i dodam że jak zawsze IW był dla mnie gównem na wrotkach, tak tym razem jest bardzo dobrze
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead