INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Re: INFERNAL WAR
Ktoś na pewno już to tutaj na forum napisał, ale nie można przecież mieć wiecznie piętnastu lat.
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Stety lub nie, ale nie można grać ciągle tego samego, nawet jeśli jest się Motorhead ;D Rozumiem, że niektórych może ograniczać umysł, ale nie powinni oni patrzeć na innych poprzez pryzmat swojej choroby.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To znaczy, że granie agresywnie oznacza niedojrzałość? Aha. Cieszmy się zatem, że są zespoły, które uświadomiły sobie, że nie mają już 15 lat - Nightwish, Children of Bodom, Sabaton.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Nie, stanie w miejscu może oznaczać chorobę lub fanatyzm ;)Plastek pisze:To znaczy, że granie agresywnie oznacza niedojrzałość? Aha. Cieszmy się zatem, że są zespoły, które uświadomiły sobie, że nie mają już 15 lat - Nightwish, Children of Bodom, Sabaton.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Chyba musisz pogodzić się z faktem, że Twój ulubiony zespół gra teraz inaczej, niż Ty byś sobie tego życzył.
- vicek
Plastek przesadza ale ma trochę racji ... ta cała esencja Infernal War znikła ... . Nie ma już tej nawalanki .. utwory bardziej przypominają death metal .. fajnie się słucha ale to nie jest to ... Natomiast gównem bym tego nie nazwał .
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Chore, fanatyczne - dwa najgorsze epitety względem metalowego grania.
Kerosene keeps me warm.
- Plastek
- Kontakt:
Wolę stanie w miejscu niż spedalenie i miękką bułę, przy której Belphegor to siekanina. Immolation, Incantation, Cannibal Corpse też stoją w miejscu i grają chujowo i mają wieczenie 15 lat i mają chorobę i fanatyzm?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
eno, klawo jest, tak jak kawalki wypuszczone jako sample jakos nie trybily, tak calosc elegancko wchodzi
z ocenami i porownaniami do pozostalych plyt nie ma co sie spieszyc. przebicia redesekration nie przewiduje, ale tez nie ma takiej potrzeby
wokal wyjebisty
z ocenami i porownaniami do pozostalych plyt nie ma co sie spieszyc. przebicia redesekration nie przewiduje, ale tez nie ma takiej potrzeby
wokal wyjebisty
this is a land of wolves now
- brb
- postuje jak opętany!
W ogóle nie rozumiem całej tej nagonki na Axiom. Fakt, brzmienie mogłoby być inne i Redesekration jest nieco lepsze, ale to w dalszym ciągu kawał solidnego metalu.
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
Oby, sprawdzę jak listonosz przyniesie, chrzanić te streamingi.brb pisze:(..)ale to w dalszym ciągu kawał solidnego metalu.
Nie pisałem bynajmniej o metalowym graniu, aczkolwiek z tym "chore" się nie zgodzę. Cały ekstremalny metal jest w pewien sposób chory, a niektóre wyziewy to już tak skrajnie (często w pozytywnym znaczeniu tego słowa :D) ! Hm, a "fanatyczny" -faktycznie, mało pochlebnie, ale też pasuje do niektórych hord BM z przeszłości (teraźniejszości też?).83koper83 pisze:Chore, fanatyczne - dwa najgorsze epitety względem metalowego grania.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobra płyta wyszła, wcale nie odstaje od poprzednich wydawnictw - to tak na szybko po pierwszych przesłuchaniach. Jeśli chodzi o brzmienie, to fantastycznie słychać bas, natomiast podtrzymuję to, co pisałem wcześniej, że przy tak ostrym łojeniu te bardziej suche, takie czysto "tranzystorowe" brzmienie gitar znane z R czy z C dawało lepszy efekt. Choć nowe brzmienie samo w sobie jest jak najbardziej ok. Może to tylko kwestia przyzwyczajenia :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Plastek
- Kontakt:
No, ostre łojenie na maksa.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
I oby nigdy nie dorastały, dalej stały w miejscu i grały chujowo. Dzięki temu ich muzyka będzie rozpłaszczać muzykę Infernal War w 10 sekund.Plastek pisze:Immolation, Incantation, Cannibal Corpse też stoją w miejscu i grają chujowo i mają wieczenie 15 lat
Axiom to taka jałowa smułka. Podobnie jak Voidhanger - przeciętny to bólu i pozbawiony własnej tożsamości wytwór kilku kolesi, którzy myślą, że mogą przypierdolić. Brutalne fakty są jednak takie, że jak ktoś za bardzo udziela się w internecie to tym słabszą muzykę nagrywa, ale wiadomo, koledzy pochwalą, małoletni fani wierzący tępemu klerykowi kupią płytę. I tak - przeciętne gówno zamiast opaść na dno nadal będzie unosić się na powierzchni. Ogólnie do zaorania. "Hosanna w piekle" - śmiechłem.
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
Arcyciekawa teoria. Ciekawe tylko kto i gdzie udziela się w internecie (z IW)? Bo chyba rzecz w tym, że taki Warcrimer już się nie udziela na forum, więc nagle IW trafiło na tarczę i można sobie postrzelać. Płyty nie słuchałem i pewnie nie posłucham bo to nie moje granie ale ten podział na "szczerych osłuchanych" i "kolegów pochlebców", który tutaj budujecie z Plastkiem jest żenujący wchuj. Pozdrawiam serdecznie w ten pochmurny poranek.nicram pisze:Brutalne fakty są jednak takie, że jak ktoś za bardzo udziela się w internecie to tym słabszą muzykę nagrywa,
Grrrówno!
- Plastek
- Kontakt:
Dokładnie tak, temat nowej płyty Nadwaga War wyczerpany.nicram pisze:I oby nigdy nie dorastały, dalej stały w miejscu i grały chujowo. Dzięki temu ich muzyka będzie rozpłaszczać muzykę Infernal War w 10 sekund.Plastek pisze:Immolation, Incantation, Cannibal Corpse też stoją w miejscu i grają chujowo i mają wieczenie 15 lat
Axiom to taka jałowa smułka. Podobnie jak Voidhanger - przeciętny to bólu i pozbawiony własnej tożsamości wytwór kilku kolesi, którzy myślą, że mogą przypierdolić. Brutalne fakty są jednak takie, że jak ktoś za bardzo udziela się w internecie to tym słabszą muzykę nagrywa, ale wiadomo, koledzy pochwalą, małoletni fani wierzący tępemu klerykowi kupią płytę. I tak - przeciętne gówno zamiast opaść na dno nadal będzie unosić się na powierzchni. Ogólnie do zaorania. "Hosanna w piekle" - śmiechłem.
Jest żenujący wchuj, to prawda. Co nie zmienia faktu, że istnieje i to nie tylko nasze widzimisię, ale fakt, z którym zgodzi się wchuj słuchaczy.Plasfodeur pisze:Arcyciekawa teoria. Ciekawe tylko kto i gdzie udziela się w internecie (z IW)? Bo chyba rzecz w tym, że taki Warcrimer już się nie udziela na forum, więc nagle IW trafiło na tarczę i można sobie postrzelać. Płyty nie słuchałem i pewnie nie posłucham bo to nie moje granie ale ten podział na "szczerych osłuchanych" i "kolegów pochlebców", który tutaj budujecie z Plastkiem jest żenujący wchuj. Pozdrawiam serdecznie w ten pochmurny poranek.nicram pisze:Brutalne fakty są jednak takie, że jak ktoś za bardzo udziela się w internecie to tym słabszą muzykę nagrywa,
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- nicram
Nie wiem o jakim podziale piszesz. Fakty są takie, że kółeczko wzajemnej adoracji istnieje i próbuje wmówić, że gówno jest ładne i pachnie fiołkami. Skoro jednak piszesz, że "Płyty nie słuchałem i pewnie nie posłucham bo to nie moje granie" to skąd możesz wiedzieć, że ta muzyka nie jest bardziej żenująca ode mnie, Plastka, [V] i innych, którym się Axiom nie podoba ?Plasfodeur pisze:Arcyciekawa teoria. Ciekawe tylko kto i gdzie udziela się w internecie (z IW)? Bo chyba rzecz w tym, że taki Warcrimer już się nie udziela na forum, więc nagle IW trafiło na tarczę i można sobie postrzelać. Płyty nie słuchałem i pewnie nie posłucham bo to nie moje granie ale ten podział na "szczerych osłuchanych" i "kolegów pochlebców", który tutaj budujecie z Plastkiem jest żenujący wchuj. Pozdrawiam serdecznie w ten pochmurny poranek.nicram pisze:Brutalne fakty są jednak takie, że jak ktoś za bardzo udziela się w internecie to tym słabszą muzykę nagrywa,
all the monsters will break your heart
-
- weteran forumowych bitew
Ale co to za kółeczko wzajemnej adoracji? Kto do niego należy? Bo rozumiem, że piszesz o forum, czyli ten kto zna(ł) Warcrimera i ma o gościu dobre zdanie automatycznie będzie chwalił "Axiom" nawet jak mu się ta płyta nie podoba? Serio? Nie bądźmy dziećmi :) Nigdzie nie napisałem, że ktoś komu się nowy IW nie podoba jest żenujący. Podział jest żenujący - nie może się nowy IW podobać, tak zwyczajnie i nie może się też nie podobać, tak zwyczajnie. Jeśli nie mam racji - i może. To skąd tyle emocji i "świętej wojny" ze "świętą krową"? Czuję w tym personalną niechęć, ot i wsio.nicram pisze:Nie wiem o jakim podziale piszesz. Fakty są takie, że kółeczko wzajemnej adoracji istnieje i próbuje wmówić, że gówno jest ładne i pachnie fiołkami. Skoro jednak piszesz, że "Płyty nie słuchałem i pewnie nie posłucham bo to nie moje granie" to skąd możesz wiedzieć, że ta muzyka nie jest bardziej żenująca ode mnie, Plastka, [V] i innych, którym się Axiom nie podoba ?Plasfodeur pisze:Arcyciekawa teoria. Ciekawe tylko kto i gdzie udziela się w internecie (z IW)? Bo chyba rzecz w tym, że taki Warcrimer już się nie udziela na forum, więc nagle IW trafiło na tarczę i można sobie postrzelać. Płyty nie słuchałem i pewnie nie posłucham bo to nie moje granie ale ten podział na "szczerych osłuchanych" i "kolegów pochlebców", który tutaj budujecie z Plastkiem jest żenujący wchuj. Pozdrawiam serdecznie w ten pochmurny poranek.nicram pisze:Brutalne fakty są jednak takie, że jak ktoś za bardzo udziela się w internecie to tym słabszą muzykę nagrywa,
Grrrówno!
- Plastek
- Kontakt:
Jezu jaki ty jesteś naiwny. Pochodzisz chyba z krainy kucyków Pony?

Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!