INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: INFERNAL WAR
Czyli wszyscy generalnie podzielają zawód, ale nie wszyscy mają jaja by nazwać rzecz po imieniu i powiedzieć, że to skrajnie chujowe, wymęczone i pozbawione ikry kawałki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- vicek
może nie chujowe ale brzmienie mi się nie podoba jak i maniera wokalna ... .. sprawdziłem jak sobie radzi z wokalem na żywo i wypada jeszcze gorzej " onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
świat się wali - ludzie narzekaja na masterfulu na IW :DDDD
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- vicek
narzekam bo redesekracja niszczy a to już nie ma takiego pałera .. Czar prysł :D
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie ludzie tylko Plastek. Głównie chodzi mu o nadwagę wykonawców ale pewnie tez o jej wpływ na jakośc muzyki...maciek z klanu pisze:świat się wali - ludzie narzekaja na masterfulu na IW :DDDD
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Block69
Dobra strona na zamknięcie tematu.
A poza tym czekam na całość. Takie słuchanie na wyrywki za chuja nie jest miarodajne. Naciąłem się już tak na ostatnim MARDUK dlatego póki co nic nie gadam.
A poza tym czekam na całość. Takie słuchanie na wyrywki za chuja nie jest miarodajne. Naciąłem się już tak na ostatnim MARDUK dlatego póki co nic nie gadam.
PENIS METAL
- Bloodcult
nie ma po co zamykać tematu, kto ma dalej ochotę robić z siebie idiotę, niech czyni to śmiało :)
...i tyle w temacieBlock69 pisze: czekam na całość. Takie słuchanie na wyrywki za chuja nie jest miarodajne.
-
- weteran forumowych bitew
i co w tych wokalach jest nie tak?vicek pisze:może nie chujowe ale brzmienie mi się nie podoba jak i maniera wokalna ... .. sprawdziłem jak sobie radzi z wokalem na żywo i wypada jeszcze gorzej " onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
No właśnie nie czaje co tu komu nie gra. Wokale w 100% adekwatne do całej muzyki.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Plastek
- Kontakt:
No tak, jak płyta wyjdzie to te kawałki będą mieć takie same tytuły ale będą zupełnie inne na płycie, świetne i fenomenalne, pełne napierdolu, pasji i agresji. Czekajcie na całość zatem.

Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
Czekam na całość zatem.
A tak prawdę mówiąc, to mam jednak trochę obaw. Przesłuchałem te kawałki ponownie. Brakuje mi tego suchego, ostrego brzmienia z poprzednich płyt czy epki - w tym nowym soczystym brzmieniu coś tu nie bangla do końca, jakby brakowało dynamiki i pierdolnięcia, głównie w szybkich tempach... Ale może po odsłuchaniu całości to nabierze innego kształtu, to jest jak najbardziej możliwe. Wokale akurat bdb, nie ma do czego się przyczepić.
A tak prawdę mówiąc, to mam jednak trochę obaw. Przesłuchałem te kawałki ponownie. Brakuje mi tego suchego, ostrego brzmienia z poprzednich płyt czy epki - w tym nowym soczystym brzmieniu coś tu nie bangla do końca, jakby brakowało dynamiki i pierdolnięcia, głównie w szybkich tempach... Ale może po odsłuchaniu całości to nabierze innego kształtu, to jest jak najbardziej możliwe. Wokale akurat bdb, nie ma do czego się przyczepić.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
najfajniejszy sound jezeli o IW chodzi to jak dla mnie mialo redesekration, zajebista zyleta
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
-
aż sobie włączyłem rede. nie ma chuja na tę płytę.
- vicek
w tym filmiku na żywo nie mają takiego pałera jak na przykład na ich drugim albumie .. oczywiście komuś mogą się podobaćVitriol pisze:i co w tych wokalach jest nie tak?vicek pisze:może nie chujowe ale brzmienie mi się nie podoba jak i maniera wokalna ... .. sprawdziłem jak sobie radzi z wokalem na żywo i wypada jeszcze gorzej " onclick="window.open(this.href);return false;
-
serio porownujesz nagranie z kamerki na zywo ze zrealizowanym w studiu materialem? bro plzvicek pisze:w tym filmiku na żywo nie mają takiego pałera jak na przykład na ich drugim albumie .. oczywiście komuś mogą się podobaćVitriol pisze:i co w tych wokalach jest nie tak?vicek pisze:może nie chujowe ale brzmienie mi się nie podoba jak i maniera wokalna ... .. sprawdziłem jak sobie radzi z wokalem na żywo i wypada jeszcze gorzej " onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
Ale przecież słyszę wszystko dokładnie że ma barwę za czystą .
- ultravox
Pewnie za dużo czystej było pite. Moim zdaniem wokale ok, nie oszczędza się zbytnio na tym filmiku.
- uglak
co slyszysz?! przeciez mikrofon takiego kalkulatora wszystkiego nie zbierzevicek pisze:Ale przecież słyszę wszystko dokładnie że ma barwę za czystą .
Guilty of being right
-
vicek słyszy odpierdol się od niego!