Mogą być numery katalogowe dwóch pierwszych? Chcesz? :DHSVV pisze:dajesz numery katalogowe Closer albo uznam, że blefujeszbyrgh pisze:Bo Plastikman to w gruncie rzeczy doskonały zespół.
INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zahartowany metalizator
Re: INFERNAL WAR
- white_pony
- weteran forumowych bitew
fajną mam 3 dziobną 3 oczną serduszkosowe w awatarku?
do not make equal what is unequal
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
Słucham sobie nowego GYBE! i przekomarzam się z tobą na FB.white_pony pisze:heil hitler pjotrek co słychać?
- HSVV
- w mackach Zła
nie, bo tych akurat nie mam :Dbyrgh pisze:Mogą być numery katalogowe dwóch pierwszych? Chcesz? :DHSVV pisze:dajesz numery katalogowe Closer albo uznam, że blefujeszbyrgh pisze:Bo Plastikman to w gruncie rzeczy doskonały zespół.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
-
a ja sobie siedzę
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- COFFIN
Ja tam bym chciał więcej takich płyt, niezależnie od pochodzenia. Mimo wszystko ciężko jest na poważnie obierać takie 'recenzje' od fanów ostatnich DZIEŁ Darkthrone. Nie zmienia to jednak faktu, że szybciej zaufuffam takiemu Vulturowi w temacie o Prodigy, niż jakiemuś gimnazjaliście z dupy. Choć oczywiście temat zbytnio mnie nie interesuje:DVitriol pisze:bo spolski!COFFIN pisze:Drone pisze: CULTES?Bez odbioru.[V] pisze:poprawne rzeczy
'Come the Blessed Madness'
-
ostatnie darkthrony mają jakichkolwiek fanów? wow
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- twoja_stara_trotzky
bardzo fajne są, co chcesz. lepsze od BoP. czyli 12/10.
-
mocne 14/88
- twoja_stara_trotzky
ja cię w ogólę przepraszam, bo planowałem dać 11/10 nowemu BoP, ale na masterfulu napisali, że na pewno tyle dam i muszę teraz zjebać płytę. takie życie. mam nadzieję, że wybaczysz.
-
a buzi mi dasz?
- twoja_stara_trotzky
Buzi zawsze
- COFFIN
Ale już czasem przestańcie ssać wafla i przyznajcie, że lepszej płyty BM od lat nie było. No, w tym roku wyjdzie - myślę - lepsza.
'Come the Blessed Madness'
- twoja_stara_trotzky
mi się płyta podoba, nie powiem, fajna.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Masz cukierkaKraft pisze: Wyszło szydło z wora. Że nicram tęczowym mazgajem jest to wiadomka nie od dziś, ale że Plastuś też?

Ludziom o niepełnosprawności intelektualnej w stopniu głębokim takim ja ty czy trocki bez jakichkolwiek reakcji korowych rzeczywiście robią kuku: na dźwięk IW udało się wam wyrobić nawyk sygnalizowania potrzeb fizjologicznych...Kraft pisze: Proponuję rozkręcić hajp na te gotyckie bąki z lolkowatym wokalem i zakończyć pedalską schadzkę w temacie o zacnym IW. Najzacniejszym bękarcie po Angelcorpse. Tak właśnie skurwisyny! Tu nawet introsy i outrosy robią kuku :)
all the monsters will break your heart
- flow
- postuje jak opętany!
To co do tej pory wypłynęło nie stało obok teco co wcześniej nagrali, nie oszukujmy się jest bieda i nuda. Mam wylane na to czy kapela jest z Hondurasu czy z cebulandii chujnia będzie chujnią i takie sa fakty. Kolejna płyta do zapomnienia po miesiącu, ciekawostka dla fanów i tych którzy lubią lizać zady by sie przypodobać (z tego miejsca chciałem pozdrowić wszystkich pociesznych kleryków;))Drone pisze:Rozsądku trochę. Przecież te kawałki INFERNAL WAR nie są jakoś odmienne od tego, co serwowali do tej pory. Fakt, że zupełnie inne jest brzmienie, które osobiście mi średnio pasuje, ale poczekam na całość i wtedy będę mógł ocenić.
Z tego co pamiętam to sam dawnymi czasy szydziłeś z kapel krajowej sceny twierdząc, że są kwadratowe i wieje od nich cebulą.Drone pisze:a jeszcze inną jest kompleks kolegi [V], który z założenia źle się wypowiada o polskich zespołach (nie pamiętam, żeby było inaczej, ale może się mylę).
buhahahahaha dobry kawał.Kraft pisze: Proponuję rozkręcić hajp na te gotyckie bąki z lolkowatym wokalem i zakończyć pedalską schadzkę w temacie o zacnym IW. Najzacniejszym bękarcie po Angelcorpse.
-
oczywiście,ale tylko dlatego,że są z Norwegii.Vitriol pisze:ostatnie darkthrony mają jakichkolwiek fanów? wow
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Plastek
- Kontakt:
Zrobiliście chlew z tematu!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
chrum chrum, kwik, kwik :))Plastek pisze:Zrobiliście chlew z tematu!