INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: INFERNAL WAR
O głupia ciocia znów popiarduje. GREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN DAAAAAAAAAAAAAAAY
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- mistrz forumowej ceremonii
jedyne założenie to jakość muzyki ,a ta w przypadku nowych próbek IW nie powala. Kocham stary Vader tak btw.Drone pisze:kompleks kolegi [V], który z założenia źle się wypowiada o polskich zespołach (nie pamiętam, żeby było inaczej, ale może się mylę).
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
A z nowszych? MGŁA, KRIEGSMASCHINE, CULTES, DOOMBRINGER? Nic?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
ja się z oceną wstrzymam do ukazania się całości.
przedpremierowe sample z WHTN, Enemy Of Man czy nawet Hanbane nie wróżyły takiego rozpierdolu jakim był pełne albumy, a same sample w kontekście całości też wiele zyskiwały.
przedpremierowe sample z WHTN, Enemy Of Man czy nawet Hanbane nie wróżyły takiego rozpierdolu jakim był pełne albumy, a same sample w kontekście całości też wiele zyskiwały.
- Drone
-
Mgła to dobry zespół ,przekonałem się jakiś czas temu, dwa kolejne nagrywają w moim odczuciu poprawne rzeczy, Doombringer nie znam. NIe jestem uprzedzony,nie podzielam ekscytacji,np ostatni Kriegsmaschine, świetne bębny ,ok,ale reszta nie robi mi już aż tak bardzo,nudzem siem.Drone pisze:A z nowszych? MGŁA, KRIEGSMASCHINE, CULTES, DOOMBRINGER? Nic?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Drone
-
- weteran forumowych bitew
nie sądziłem, ze dożyję czasów, gdy IW jest passe :v
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ale chyba nie bierzesz poważnie bełkotu plasdeusza czy innych nikramów? :)Vitriol pisze:nie sądziłem, ze dożyję czasów, gdy IW jest passe :v
-
tak się śmieję. plastek to plastek i niczego innego się nie spodziewałem, a nikram jest gupiIhasan pisze:ale chyba nie bierzesz poważnie bełkotu plasdeusza czy innych nikramów? :)Vitriol pisze:nie sądziłem, ze dożyję czasów, gdy IW jest passe :v
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- Kontakt:
Ale przyznaj, że zdrowy heteroseksualny seksualizm jakim epatuję, działa na ciebie.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
no całkiem mi się podobasz, tylko nie wiem czy to hetero :/
- COFFIN
Drone pisze: CULTES?
Bez odbioru.[V] pisze:poprawne rzeczy
'Come the Blessed Madness'
-
bo spolski!COFFIN pisze:Drone pisze: CULTES?Bez odbioru.[V] pisze:poprawne rzeczy
- twoja_stara_trotzky
ja bym ci dał chuja do ssania, przyznaję.Plastek pisze:Ale przyznaj, że zdrowy heteroseksualny seksualizm jakim epatuję, działa na ciebie.
- Kraft
Wyszło szydło z wora. Że nicram tęczowym mazgajem jest to wiadomka nie od dziś, ale że Plastuś też? Proponuję rozkręcić hajp na te gotyckie bąki z lolkowatym wokalem i zakończyć pedalską schadzkę w temacie o zacnym IW. Najzacniejszym bękarcie po Angelcorpse. Tak właśnie skurwisyny! Tu nawet introsy i outrosy robią kuku :)nicram pisze:Me too. W ogóle wczesny Cradle of Filth gniecie wkurwieniem, agresją i klimatem wszystko co nagrały Infernal WarePlastek pisze: i uwielbiam wręcz "Dusk and Her Embrace" Cradle of Filth.
- twoja_stara_trotzky
No Nicram jest tu bezsprzecznie największym kretynem, do tego pizdą zwykłą. Bo taki Plastrek może mnie jechać i pluć jadem, ale i tak będę o nim ciepło myślał.
-
Bo Plastikman to w gruncie rzeczy doskonały zespół.
- white_pony
- HSVV
- w mackach Zła
dajesz numery katalogowe Closer albo uznam, że blefujeszbyrgh pisze:Bo Plastikman to w gruncie rzeczy doskonały zespół.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie