INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kraft
weteran forumowych bitew

Re: INFERNAL WAR

17-03-2015, 11:44

Trocak, już w piątek przesłonięciu ulegnie ponad 75 procent tarczy słonecznej. Nawijaj co spylić a co kupić na GPW. Czekam.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

17-03-2015, 16:30

twoja_stara_trotzky pisze:
Plastek pisze:Dwa miesiące temu w "Scientific American" opublikowano artykuł grupy naukowców z Miskatonic University, którzy po kilku latach badań stwierdzili, że noszenie czapki w pomieszczeniach powoduje raka i obniża libido.
http://media.giphy.com/media/hiE1J6LIH6c4o/giphy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Ach, GG ALLIN! Stąd ta czapka... Rozumiem, że następnym krokiem w ramach inspiracji idolem będzie defekacja na kontuar w Empiku? ;)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

17-03-2015, 18:33

Bardzo mi się podoba pomysł w wprowadzemiem odpłatności za korzystanie z Masterfula. wspaniała idea :D
Awatar użytkownika
Bloodcult

17-03-2015, 21:51

płaciłbym
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-03-2015, 09:47

Wasza hojność jest niepokojąca. Rozumiem, że intencja jest taka, żeby odseparować tych co chcą pisać i mają coś ciekawego do powiedzenia od tych co chcą ale nie mają co powiedzieć. Ale wątpię aby taki efekt został osiągnięty...
Poza tym czy to oznacza, że brakuje Wam miejsca w sieci do dyskusji i chcecie "odzyskać" to forum?

No i może by przenisć dyskusję z wątku INFERNAL WAR do np tu:
viewtopic.php?f=29&t=14763&hilit=nowe+forum
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Karkasonne

18-03-2015, 21:25

Proponuję zmianę nazwy tematu na Internet War
shitfun
weteran forumowych bitew

23-03-2015, 20:34

nowy utwór online:

http://www.decibelmagazine.com/featured ... rgiveness/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

23-03-2015, 21:22

Następne wymęczone i mizerne gówno, poziom agresji, podobnie jak w poprzednio udostępnionych cieniutkich srakach, porównywalny z poziomem Belphegor. A nie zapominajmy, że przed nami jeszcze długi, wolny i klimatyczny utwór tytułowy oraz hardcorowy kawałek.
Kwik kwik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
nicram

24-03-2015, 05:53

Hahaha, ale początek sprawił rzeczywiście, że miałem wrażenie wielkiego kwiiiiiiiiiiik. I to było w tym wszystkim najlepsze i dawało nadzieję na porządny chlew. Niestety później wszystko wróciło do swojej grzecznej normy. Kolejny bezpłciowy kawałek.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-03-2015, 08:07

No jeśli tak grają "ojcowie i głowy rodziny" (siemasz Warcrimer, jak tam ci się żyje w tej roli, wywiad z "Metal Hammer" świadczy, że jesteś dojrzałym człowiekiem! opowiedz coś więcej o swoim życiu prywatnym w poważnym i cenionym "Metal Hammer"), to prawdą jest, że po ślubie kobieta zabiera jaja facetowi.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
trup

24-03-2015, 09:50

Jaja nie jaja... to zdecydowanie wina brzmienia / realizatora. Bo samym aranżacjom agresji nie można odmówić ale jest jej mniej. Po prostu. Czy to takie złe? Bo ja wiem.... Napoierdalanka od poczatku do końca może znudzić. Ale fakt, że więcej deathmetalowego czegoś się pojawia. Zdecydowanie nie zgodzę się, że jest to poziom ostatnich dokonań Belphegor (mowa o austriackim jak mniemam). Dupy nie urywa ale jest ok. Ja pewnie jestem dziwny, ale do tej pory zdecydowanie najbardziej podoba mi się materiał ze splitu z KSM.

Tak. Można rzucać pomidorami....
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-03-2015, 10:08

To death metalowe coś to jest takie death metalowe coś jak na ostatnim Vader. Takie właśnie "coś". Takie death metalowe coś dla fanów death metalu Arch Enemy.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

24-03-2015, 10:11

trup pisze: Dupy nie urywa ale jest ok.
Tylko cóż z płyty ok gdy takich jest na pęczki, utonie w ok oceanie i za kilka miechów zostanie zapomniana.
Pysznie się ten utwór zaczyna ale z każdą sekundą wylatuje zeń powietrze. Końcówka zupełnie przypadkowa ale to opinia po 3 przesłuchaniach, nie znam typów i jakoś spcejalnie nie mam parcia aby im dosrać niemnej jednak nie wróżę tej płycie powodzenia. A może reszta kawałków zaskoczy?
Co z tym ślubem księcia ciemnoci, kościelny był czy odbył się w pieczarze gdzie za księdza robił Lechu Wojnicz?
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-03-2015, 10:14

Pewnie był, widziałem zresztą tu i ówdzie piękne zdjęcia ślubne, którymi książę ciemności się pochwalił. Poważny, dojrzały człowiek, Głowa rodziny.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

24-03-2015, 10:17

Nicpoń.
Awatar użytkownika
trup

24-03-2015, 10:18

Plastek pisze:Pewnie był, widziałem zresztą tu i ówdzie piękne zdjęcia ślubne, którymi książę ciemności się pochwalił. Poważny, dojrzały człowiek, Głowa rodziny.
Plastek, ale kurwa co ma łopata do tortu? Nikt CIę nie lubi i dlatego tak gryziesz? Rozumiem mizantropia i zero tolerancji ale nie szkoda Ci energii? Coś bardziej konstruktywnego byś napisał...
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-03-2015, 10:21

Dawno chyba nie byłeś fistowany.

Wracając jeszcze do muzyki. Nie wiem kurwa jak ktoś kto niby słucha metalu może twierdzić, że "Napoierdalanka od poczatku do końca może znudzić." Metalu słuchacie czy ścieżki dźwiękowej z "De Quinn" pojebańcy?. To jest metal, to ma być agresywne! Kurwa co się dziś z tymi metalowcami stało, tak się spedaliło towarzystwo, że nawet agresja w metalu to rzecz niedopuszczalna i nieporządna!
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

24-03-2015, 10:23

black metalowiec nie może się ożenić, nie może mieć dzieci, nie może kupować bułek i jak śpiewa o ludobójstwach, to ma wyjść na ulicę i mordować bogu ducha winnych ludzi. proste? proste
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

24-03-2015, 10:25

Tak jest. Poza tym nie może nosić swetra mimo zimna a także czapki.
Wolę kakaową dziurę!!
Heretyk

24-03-2015, 10:26

Plastek pisze:Tak jest. Poza tym nie może nosić swetra mimo zimna a także czapki.
chyba że w pomieszczeniu zamkniętym. wówczas jest usprawiedliwiony
ODPOWIEDZ