INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Heretyk
mistrz forumowej ceremonii

Re: INFERNAL WAR

16-03-2015, 10:57

tak jeszcze wracając do postów sprzed kilku stron... trzeba mieć ładnie najebane w głowie i ładny nadmiar czasu, żeby "obserwować" forum z którego się odeszło z powodu tego, że jego poziom drastycznie się obniżył, a później jeszcze łowić najlepsze kawałki i "płakać nad tym ze śmiechu". no kurwa, dla mnie jakiś wyższy poziom abstrakcji. już pomijając to, że tu się w zasadzie nic aż tak śmiesznego nie dzieje. wiadomo, nie raz i nie dwa ktoś pierdolnie jakąś głupotę, bardzo mało jest porządnych dyskusji podpartych solidnymi argumentami, ale żeby to jakoś odbiegało mocno od średniej internetowej i było aż tak wielce zabawne? no nie sądzę
w sumie jak się czasem poczyta co ci wszyscy intelektualiści pierdolą w komentarzach na klerykach, to można się bardziej załamać
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

16-03-2015, 11:09

Wylewasz żale bo nie jesteś klerykiem, nie brałeś udziału w konferencyjach siedząc za biurkiem w modnym Empiku i nie potrafisz słuchać muzyki poczas snu. Ech polactwo :)
Heretyk

16-03-2015, 11:15

to fakt :(
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-03-2015, 11:20

Heretyk pisze:tak jeszcze wracając do postów sprzed kilku stron... trzeba mieć ładnie najebane w głowie i ładny nadmiar czasu, żeby "obserwować" forum z którego się odeszło z powodu tego, że jego poziom drastycznie się obniżył, a później jeszcze łowić najlepsze kawałki i "płakać nad tym ze śmiechu". no kurwa, dla mnie jakiś wyższy poziom abstrakcji. już pomijając to, że tu się w zasadzie nic aż tak śmiesznego nie dzieje. wiadomo, nie raz i nie dwa ktoś pierdolnie jakąś głupotę, bardzo mało jest porządnych dyskusji podpartych solidnymi argumentami, ale żeby to jakoś odbiegało mocno od średniej internetowej i było aż tak wielce zabawne? no nie sądzę
w sumie jak się czasem poczyta co ci wszyscy intelektualiści pierdolą w komentarzach na klerykach, to można się bardziej załamać
no racja racja..........bez pozywki nawet bakterie gina
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone

16-03-2015, 11:20

To jest klasyczny przykład tego słynnego internetowego bólu dupy, który nie pozwala spokojnie zająć się samym sobą, tylko trzeba węszyć, śledzić, obserwować, tropić. To też w pewnym sensie ubecka mentalność: kiedyś ludzie tego pokroju usłużnie opowiadali o poglądach i życiu innych odpowiednim służbom i ochoczo podpisywali lojalki. Dziś można ulżyć swoim frustracjom objawiając "prawdę" o innych w internecie.

Ostatnio usłyszałem ciekawy komentarz socjologa, który analizował zjawisko masowego grodzenia polskich osiedli i posesji. W samej Warszawie jest ok. 400 ogrodzonych osiedli, w Berlinie - 2. Wywodził to z faktu niewykształcenia się w Polsce mieszczaństwa oraz wytępienia w czasie wojny polskiej inteligencji i spadkobierców szlachty, co spowodowało, że dominująca grupa społeczna to tak naprawdę chłopstwo, które swój płot - będący świętością - przeniosło w przestrzeń miejską. Dalsza analogia była taka, że z kolei w wirtualnej przestrzeni internetu chłopską zagrodą są wszelkiego rodzaju "wyszydzające" strony na facebooku, które gromadzą wirtualnych chłopów o podobnym, głównie lekceważącym, stosunku do innych. Stoi za tym odwieczna potrzeba poczucia się z jednej strony wartościowym, a z drugiej bezpiecznym - można się odgrodzić od plebsu z sąsiedniej wsi i zza sztachet bezkarnie wykrzykiwać pogardliwe słowa.

W świetle tej teorii wydaje się naturalne, że otwarta i demokratyczna przestrzeń ogólnodostępnego forum dla współczesnego chłopa, który mentalnie wciąż tkwi między bruzdą, a batem nadzorcy, jest niewygodna i niebezpieczna, bo zagrażająca na dłuższą metę integralności słabowitego "ja".

:)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

16-03-2015, 11:56

Dwa miesiące temu w "Scientific American" opublikowano artykuł grupy naukowców z Miskatonic University, którzy po kilku latach badań stwierdzili, że noszenie czapki w pomieszczeniach powoduje raka i obniża libido.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
uglak

16-03-2015, 12:13

Heretyk pisze:z powodu tego, że jego poziom drastycznie się obniżył
jak tak czytam ich komentarze oraz fanpage na fb to zastanawiam sie czy faktycznie chodzilo o obnizenie... bo czesto nie chce sie wierzyc, ze ich autorzy maja wiecej niz 13 lat
Guilty of being right
535

16-03-2015, 12:28

uglak pisze:
Heretyk pisze:z powodu tego, że jego poziom drastycznie się obniżył
jak tak czytam ich komentarze oraz fanpage na fb to zastanawiam sie czy faktycznie chodzilo o obnizenie... bo czesto nie chce sie wierzyc, ze ich autorzy maja wiecej niz 13 lat
Piotr, jak każdy artysta, jest łasy na komplementy i przytakiwanie. Nie ma w tym nic złego. To, że trafi się tam trzynastolatek,też nie jest jego winą. Dziwne tylko, że wyjeżdża tutaj, waląc na oślep, nie widząc chyba, że sam wjebał się w niezłe szambo.
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

16-03-2015, 12:30

535 pisze: Piotr jest łysy
Lekka modyfikacja, teraz jest dobrze :)
Awatar użytkownika
uglak

16-03-2015, 12:32

akurat nie pisalem o nim ;-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-03-2015, 13:16

flow pisze:
535 pisze: Piotr jest łysy
Lekka modyfikacja, teraz jest dobrze :)
:D
woodpecker from space
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

16-03-2015, 17:23

Drone pisze:To jest klasyczny przykład tego słynnego internetowego bólu dupy, który nie pozwala spokojnie zająć się samym sobą, tylko trzeba węszyć, śledzić, obserwować, tropić. To też w pewnym sensie ubecka mentalność: kiedyś ludzie tego pokroju usłużnie opowiadali o poglądach i życiu innych odpowiednim służbom i ochoczo podpisywali lojalki.
Triceps, bo on cię obraża :D
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

16-03-2015, 17:25

Plastek pisze:Dwa miesiące temu w "Scientific American" opublikowano artykuł grupy naukowców z Miskatonic University, którzy po kilku latach badań stwierdzili, że noszenie czapki w pomieszczeniach powoduje raka i obniża libido.
http://media.giphy.com/media/hiE1J6LIH6c4o/giphy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
NihilSubSole
zaczyna szaleć

16-03-2015, 17:42

Plastek pisze:Dwa miesiące temu w "Scientific American" opublikowano artykuł grupy naukowców z Miskatonic University, którzy po kilku latach badań stwierdzili, że noszenie czapki w pomieszczeniach powoduje raka i obniża libido.
Obrazek
Awatar użytkownika
Najprzewielebniejszy
zahartowany metalizator

16-03-2015, 17:57

Heretyk pisze:tak -4jeszcze wracając do postów sprzed kilku stron... trzeba mieć ładnie najebane w głowie i ładny nadmiar czasu, żeby "obserwować" forum z którego się odeszło z powodu tego, że jego poziom drastycznie się obniżył, a później jeszcze łowić najlepsze kawałki i "płakać nad tym ze śmiechu". no kurwa, dla mnie jakiś wyższy poziom abstrakcji
naprawdę coś takiego ktoś robi?
niech odsprzeda mi odrobine swojego wolnego czasu :)

rozważam kwestię przeglądania forum wyłacznie zarejestrowanym uzytkownikom z warunkiem napisania conajmniej 10 postów z minimum 88 znakami per post w tygodniu, inaczej odpłatne. 9,99/tydzien.
Awatar użytkownika
hcpig

16-03-2015, 19:14

O to, to! Forum to nie czytelnia.
Yare Yare Daze
535

17-03-2015, 06:48

Analripper pisze:
rozważam kwestię przeglądania forum wyłacznie zarejestrowanym uzytkownikom z warunkiem napisania conajmniej 10 postów z minimum 88 znakami per post w tygodniu, inaczej odpłatne. 9,99/tydzien.
To strzał w stopę. Skończą się niezwykle cenne opinie-recenzje w stylu : " kupa, gówno, sraka". Z powodu zbyt dużej ilości tekstu, nie będzie się dało tego czytać.
Heretyk

17-03-2015, 10:59

Analripper pisze: naprawdę coś takiego ktoś robi?
niech odsprzeda mi odrobine swojego wolnego czasu :)

no przecież nawet jakiś dureń założył specjalny profil na fejsbuku, o nazwie "beka z masterfula", czy jakoś podobnie, który do tego służył :) myślałem, że mnie już nic w internecie nie zdziwi i że w coś takiego mogą się ewentualnie bawić dzieciaki z podstawówki, ale ciągle bywa, że rzeczywistość przekracza moje wyobrażenia :)

pomysł z tymi odpłatnościami nietrafiony moim zdaniem
Awatar użytkownika
uglak

17-03-2015, 11:15

Heretyk pisze:pomysł z tymi odpłatnościami nietrafiony moim zdaniem
przeciez to zart z ta oplata miesieczna - wiadomo ze Analripper bedzie liczyl 6,66 zl za kazdy tydzien w ktorym napiszesz posta ;-)
Guilty of being right
Heretyk

17-03-2015, 11:16

no tak, chyba się jeszcze nie obudziłem
ODPOWIEDZ