INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Re: INFERNAL WAR
Ciekawe kto w tym związku pełni rolę pasywną :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+1.[V] pisze:Nie chce niczego implikować, ale wygląda na to ,że znajomi znajomych zawsze nagrywają fajne płyty.Trochę trąci to koniukturalizmem I smyraniem się po ptakach.Najlepszy ziom to taki który ci wygarnie prosto w twarz: Ogranij się, to co robisz jest słabe, świat cie wyprzedził. Mało tego widzę na krajowym podwórku.króluje bezgraniczne uwielbienie i tzw wspieranie się. Słusznie,że z czeluści internetów wyłaniają się takie mutanty jak Plastek które pozwalają tłuszczy zobaczyć dzisiejsza scene w krzywym zwierciadle. Istnieje potrzeba napierdalania z moździerza do tego wesołęgo klubu szczęśliwych panów w średnim wieku.Tak dla równowagi.Żeby zęby się nie posypały od nadmiaru słodyczy.
A tak w ogóle, to fajnie Cię znowu widzieć, po właściwej stronie lustra. Kiedy jakiś fajny wywiad opublikujesz na masterfulu? Może DHG?
all the monsters will break your heart
- vicek
- zahartowany metalizator
Marliwo>>>>>Licho
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
flow pisze: Skoro wujaszek taki bogaty to skąd pomysł by włóczyć się wraz z trupą księcia ciemności, Nergal go zwą, po krajowych Empikach i usilne zachwalanie przed szczupłą publiką jego ostatniego,wybitnego i ponadczasaowego dzieła?
Chęć dozbierania na upragnione M3?
:)

ten sam poziom :)
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
pomimo znajomości z Dronem muszę jednak zaprotestować bo jest dokładnie odwrotnie :)vicek pisze:Marliwo>>>>>Licho
- flow
- postuje jak opętany!
Lepszy suchar niż wazelina i to jeszcze mało zabawna :)Ihasan pisze:flow pisze: Skoro wujaszek taki bogaty to skąd pomysł by włóczyć się wraz z trupą księcia ciemności, Nergal go zwą, po krajowych Empikach i usilne zachwalanie przed szczupłą publiką jego ostatniego,wybitnego i ponadczasaowego dzieła?
Chęć dozbierania na upragnione M3?
:)
ten sam poziom :)
Wyszedłem na chwilę po lekarstwa na głowę. Tymczasem widzę, że świetnie sobie beze mnie radzicie. Chlew jak się patrzy. Nie będę wam przeszkadzał. Napierdalajcie chłopaki.
edit
Cześć [V]. Przywiozłem sobie trochę czeskich browarów, zaraz coś otworzę i odpalam "A Umbra Omega".
edit
Cześć [V]. Przywiozłem sobie trochę czeskich browarów, zaraz coś otworzę i odpalam "A Umbra Omega".
-
Uszanowanie, u mnie już wszystko wypite, nowy DHG wskakuje na podium w tym roku.Świetny jest.535 pisze:
edit
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- vicek
" onclick="window.open(this.href);return false; gdzie na tyn licho jest taki fajny kawałek jak ten tu ???? W tym kawałku słyszę dużo angel rat
-
Łeee no fajne te nowe kawałki, fajny basik. Ja tam mam wjebane na stare Infernal War, wolę to z Conflagrator i splitu i bardzo się cieszę, że na nowej nie będzie powrotu do tych nudnych napierdalanek.
[V] - wymień dwa zespoły metalowe z Polski, które lubisz i cenisz. Są takie? :D
[V] - wymień dwa zespoły metalowe z Polski, które lubisz i cenisz. Są takie? :D
-
bardzo cenię sobie wojnar,marliwo, moontower, hate I wiele innych,ważne żeby moi koledzy je lubieli, wtedy wiem,że naprawdę są dobre, trzeba wspierać rodzimą scene!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a ten jaka szydera a MARLIWO jebał jak talalala :P[V] pisze:bardzo cenię sobie wojnar,marliwo, moontower, hate I wiele innych,ważne żeby moi koledzy je lubieli, wtedy wiem,że naprawdę są dobre, trzeba wspierać rodzimą scene!
-
nie jarają mnie płyty z naszego pięknego kraju ,przynajmiej większośc tego co słyszę, co poradzić. Kocham stary Vader a jak sie najebie to nawet stary Graveland u mnie się kręci. Ale ja lubię zasadniczo inne rzeczy, np nowy DHG jest taki świetny,no kurde, życzę krajowym muzykom żeby kiedyś tak dojebali. Może kiedyś. Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego,robiem zina i będzie bardzo fajny:)
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
klepiesz na maszynie do pisania? :)[V] pisze:,robiem zina i będzie bardzo fajny:)
-
it's a secret:)
- SOWIX666
- postuje jak opętany!
A od kiedy zin dostępny?
- Plastek
- Kontakt:
nicram pisze: Plastek to bardzo pozytywna postać. To zwierciadło, w którym może przejrzeć się każda pizdeczka i zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości, a nie tak jak sobie to wyobraża. To sumienie tego forum.
[V] pisze:Nie chce niczego implikować, ale wygląda na to ,że znajomi znajomych zawsze nagrywają fajne płyty.Trochę trąci to koniukturalizmem I smyraniem się po ptakach.Najlepszy ziom to taki który ci wygarnie prosto w twarz: Ogranij się, to co robisz jest słabe, świat cie wyprzedził. Mało tego widzę na krajowym podwórku.króluje bezgraniczne uwielbienie i tzw wspieranie się. Słusznie,że z czeluści internetów wyłaniają się takie mutanty jak Plastek które pozwalają tłuszczy zobaczyć dzisiejsza scene w krzywym zwierciadle. Istnieje potrzeba napierdalania z moździerza do tego wesołęgo klubu szczęśliwych panów w średnim wieku.Tak dla równowagi.Żeby zęby się nie posypały od nadmiaru słodyczy.
O to kurwa chodzi, brawo koledzy. Nie od dziś wiadomo, że ironia, sarkazm i szyderstwo to zabawa dla ludzi inteligentnych. Tutaj widzę, obok siebie naturalnie, także dwóch inteligentnych na tyle koleżków, że zauważają jak pozytywną postacią jest Plastek. Na przeciwległym biegunie mamy jakieś Drony, Ihasany i inne gówno, które czasem się do buta przykleja, a które mogę co najwyżej zerżnąć i posypać cynamonem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
Wiesz co ci powiem. Gdyby DHG było z Polski to kręciłbyś nosem ;)[V] pisze:nie jarają mnie płyty z naszego pięknego kraju ,przynajmiej większośc tego co słyszę, co poradzić. Kocham stary Vader a jak sie najebie to nawet stary Graveland u mnie się kręci. Ale ja lubię zasadniczo inne rzeczy, np nowy DHG jest taki świetny,no kurde, życzę krajowym muzykom żeby kiedyś tak dojebali. Może kiedyś. Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego,robiem zina i będzie bardzo fajny:)
-
rozgryzłeś mnie, bije piane tylko dlatego ,że obce,że z zachodu,:) jakościowo przecież takie samo jak nasze czampy z kraju nad wisłą nie? ;)