INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: INFERNAL WAR

13-03-2015, 20:15

Vitriol pisze:
nicram pisze:
Mam wrażenie, że spora część polskich muzyków metalowych bardzo źle znosi opinie negatywne o muzyce zespołów w których gra. Nie wiem, czy Confiturator uniósł się honorem i sobie poszedł, bo komuś nie podoba się jego kapela? Są jednak i pozytywni bohaterzy - taki Vitriol, z którym sam przecież darłem koty, wykazuje większy luz na krytykę BoP.
stary, ludzie stąd pouciekali, bo to forum to już jeden wielki chlew, a nie dlatego, że nie lubicie ich zespołów, w jakim wy świecie żyjecie?
a ja drę łacha jak uważam, ze ktoś pierdoli kocopoły, a czy se lubi bop czy nie to jest nieistotne przecież, debil zawsze będzie debilem.
Chlew zawsze tu był. Nie oszukujmy się. Nie wiem dlaczego Warcrimer przestał się udzielać, ale zauważ jedno. Ci wielcy, którym ten chlew tak niby przeszkadzał, nagle wrócili, żeby zrobić gnój w temacie o Marliwo. Więc ten argument tak za bardzo do mnie nie trafia, bo oni też mają sporo za uszami. A te fejsbokowe akcje i szydera to takie eleganckie są? Że niby w białych rękawiczkach i we frakach? No nie bardzo chyba.
all the monsters will break your heart
byrgh
zahartowany metalizator

13-03-2015, 20:19

nicram pisze:Ci wielcy, którym ten chlew tak niby przeszkadzał, nagle wrócili, żeby zrobić gnój w temacie o Marliwo.
Parafrazując:

Lubi nas niewielu, większość nienawidzi
Boją się wszyscy w szczególności Żydzi
Polak Cię okradnie, Polak Cię dopadnie
Polak nie popuści, gorsi to są tylko Ruscy

;-)
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

13-03-2015, 20:32

nicram pisze: Chlew zawsze tu był. Nie oszukujmy się. Nie wiem dlaczego Warcrimer przestał się udzielać, ale zauważ jedno. Ci wielcy, którym ten chlew tak niby przeszkadzał, nagle wrócili, żeby zrobić gnój w temacie o Marliwo. Więc ten argument tak za bardzo do mnie nie trafia, bo oni też mają sporo za uszami. A te fejsbokowe akcje i szydera to takie eleganckie są? Że niby w białych rękawiczkach i we frakach? No nie bardzo chyba.
A jeszcze kilka lat temu wielcy znawcy-smakosze żuli sobie wzajemnie kule w praktycznie każdym temacie, ten zaś kto miał odmienne zdanie był z miejsca wyszydzany. Niestety kółeczko wzjaemnej adoracji poszło sie jebać i teraz ciskają gromami w innym miejscu.
Temat o Marliwo jest doskonałym przykładem jak obrażne pizdy nagle powróciły by się dowrtościować i choć częściowo wyleczyć swoje kompleksy, skrajnie żalowa i płaczliwa frajernia .
Przecież na tym forum zawsze były wieksze lub mniejsze jazdy, przynajmniej obecnie poziom lukru jest znośny i wazeliniarstwo nie bije już tak po oczach jak kiedyś.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

13-03-2015, 20:46

flow pisze: Temat o Marliwo jest doskonałym przykładem jak obrażne pizdy nagle powróciły by się dowrtościować i choć częściowo wyleczyć swoje kompleksy, skrajnie żalowa i płaczliwa frajernia .
zieeew
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Awatar użytkownika
hcpig
mistrz forumowej ceremonii

13-03-2015, 20:53

Nie jestem na bieżąco w tych przepychankach, możecie wypisać kto jest teraz 'kolesiem z fejsbuka' łaskawie tu zaglądającym a kto tylko normalnym użytkownikiem?
Yare Yare Daze
Vitriol
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 21:21

flow pisze:
nicram pisze: Chlew zawsze tu był. Nie oszukujmy się. Nie wiem dlaczego Warcrimer przestał się udzielać, ale zauważ jedno. Ci wielcy, którym ten chlew tak niby przeszkadzał, nagle wrócili, żeby zrobić gnój w temacie o Marliwo. Więc ten argument tak za bardzo do mnie nie trafia, bo oni też mają sporo za uszami. A te fejsbokowe akcje i szydera to takie eleganckie są? Że niby w białych rękawiczkach i we frakach? No nie bardzo chyba.
A jeszcze kilka lat temu wielcy znawcy-smakosze żuli sobie wzajemnie kule w praktycznie każdym temacie, ten zaś kto miał odmienne zdanie był z miejsca wyszydzany. Niestety kółeczko wzjaemnej adoracji poszło sie jebać i teraz ciskają gromami w innym miejscu.
Temat o Marliwo jest doskonałym przykładem jak obrażne pizdy nagle powróciły by się dowrtościować i choć częściowo wyleczyć swoje kompleksy, skrajnie żalowa i płaczliwa frajernia .
Przecież na tym forum zawsze były wieksze lub mniejsze jazdy, przynajmniej obecnie poziom lukru jest znośny i wazeliniarstwo nie bije już tak po oczach jak kiedyś.
wiadomka, drone nagrał drugie de mysteriis dom sathanas i wszystkich tak zapiekło, że muszą się dowartościować i krytykować go z czystej zawiści, a wcale nie za głupoty które wypisuje w zestawieniu z marnością swojego demka czy co to tam było. mi tak w pięty poszło, że aż nie chodzę! no daj spokój, to jest doszukiwanie się dziury w całym
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Vitriol
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 21:23

byrgh pisze:
Vitriol pisze:
nicram pisze:Mam wrażenie, że spora część polskich muzyków metalowych bardzo źle znosi opinie negatywne o muzyce zespołów w których gra. Nie wiem, czy Confiturator uniósł się honorem i sobie poszedł, bo komuś nie podoba się jego kapela? Są jednak i pozytywni bohaterzy - taki Vitriol, z którym sam przecież darłem koty, wykazuje większy luz na krytykę BoP.
stary, ludzie stąd pouciekali, bo to forum to już jeden wielki chlew, a nie dlatego, że nie lubicie ich zespołów, w jakim wy świecie żyjecie?
a ja drę łacha jak uważam, ze ktoś pierdoli kocopoły, a czy se lubi bop czy nie to jest nieistotne przecież, debil zawsze będzie debilem.
O siema, zgadzam się w zupełności! Nawiasem mówiąc, nabyłem dziś Twoje płyty. Jak przerobię to dowiesz, co o nich myślę, a relację zdam w stosownym temacie. Hej!
a słuchaj, a potem słuchaj znowu albo wyjeb jak się nie spodoba. to chyba tyle filozofii w tym temacie
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
flow
postuje jak opętany!

13-03-2015, 21:38

Vitriol pisze:
flow pisze:
wiadomka, drone nagrał drugie de mysteriis dom sathanas i wszystkich tak zapiekło, że muszą się dowartościować i krytykować go z czystej zawiści, a wcale nie za głupoty które wypisuje w zestawieniu z marnością swojego demka czy co to tam było. mi tak w pięty poszło, że aż nie chodzę! no daj spokój, to jest doszukiwanie się dziury w całym
Ktoś się doszukuje w tym materiale metalowej rewolty? Przecież większość traktuje go jako ciekawostkę, ktoś z forum coś nagrał i tyle. Dziwne, że kolesie którzy kiedyś przypierdolili focha i poszli w chuj nagle powrócili własnie w tym temacie. Przecież to oczywiste, że pizdy musiały dojebać bo inaczej żyć nie byli w stanie. A może przypadek?
535

13-03-2015, 21:53

flow pisze:
Ktoś się doszukuje w tym materiale metalowej rewolty? Przecież większość traktuje go jako ciekawostkę, ktoś z forum coś nagrał i tyle. Dziwne, że kolesie którzy kiedyś przypierdolili focha i poszli w chuj nagle powrócili własnie w tym temacie. Przecież to oczywiste, że pizdy musiały dojebać bo inaczej żyć nie byli w stanie. A może przypadek?
Trudno się z tym nie zgodzić. Zresztą było do przewidzenia, że powszechnie "lubiany" kolega Inżynier nałapie jobów za ten materiał, czego by tam nie nagrał.
Heretyk

14-03-2015, 10:47

Drone pisze:Każdy ma prawo nagrywać dowolną muzykę i tak samo każdy ma prawo do krytyki, nawet najbardziej ostrej. Ale zwykłym buractwem są wycieczki osobiste w stronę twórcy i nazywanie go wieprzem, ciotą czy czymś tam jeszcze. Podobnym buractwem - tylko z drugiej strony - jest wielki ból dupy muzyków i wydawców, bo ktoś ośmielił się nazwać ich działalność wtórną czy trzecioligową.
że też w ogóle trzeba przypominać o takich oczywistościach
Karkasonne

14-03-2015, 10:55

Dajcie spokój, od tego jest tutaj Plastek żeby wyzywać z byle powodu, taki ma fun i tyle. Przypuszczam że opinie na temat muzyki wyraża prawdziwą, a że specjalnie ubiera to w najbardziej ofensywy sposób, to taka litentia poetica, tak sobie przyjął na potrzeby forum i kropka. A Wy się denerwujecie tak jakby było czym.
Heretyk

14-03-2015, 11:09

że Plastek robi sobie jaja i prowokuje, a potem się cieszy bo zasiał jakiś zamęt, to oczywiste i tym się mało kto przejmuje. ale tu różnych dziwnych akcji było całkiem sporo i to chyba takich bardziej na serio. Marliwo to tylko ostatni przykład, niektórzy się prawie spuścili z radości, że mogą kogoś zmieszać z gównem
Karkasonne

14-03-2015, 11:44

Bo większość uważa jednak że to bardzo słaba muzyka, delikatnie mówiąc. A że komuś chce się czepiać personalnie, z jednej strony słabo. Z drugiej - jak nie lubisz gorąca, nie wchodzisz do kuchni.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

14-03-2015, 12:14

Nie wiem, skąd pomysł, że jak nie piszemy (bo nie ma sensu gadać z dupą), to nie obserwujemy raz na jakiś czas. Oczywiście obserwujemy, a później sobie wklejamy screeny i płaczemy ze śmiechu.
Awatar użytkownika
nicram

14-03-2015, 12:14

Vitriol pisze: wiadomka, drone nagrał drugie de mysteriis dom sathanas i wszystkich tak zapiekło, że muszą się dowartościować i krytykować go z czystej zawiści, a wcale nie za głupoty które wypisuje w zestawieniu z marnością swojego demka czy co to tam było.
Czego Drone by nie nagrał i jakich głupot nie pisał, to akurat w żadnym temacie chlewu nie robił. Zawsze stara się pisać jakąś tam kulturą i pewną ogładą.
flow pisze: A jeszcze kilka lat temu wielcy znawcy-smakosze żuli sobie wzajemnie kule w praktycznie każdym temacie, ten zaś kto miał odmienne zdanie był z miejsca wyszydzany. Niestety kółeczko wzjaemnej adoracji poszło sie jebać i teraz ciskają gromami w innym miejscu.
Otóż to. To, że np. taki trocak już tu nie pisze (i jego kółeczko) ogólnie uważam za dość pozytywny aspekt dzisiejszego forum. Gość od pochlebstw myślał, że naprawdę zna się na muzyce i może kreować czyjeś gusta. A jaki koń jest każdy widzi na przykładzie tych śmiesznych kleryków, a teraz również Nosie Magazine.
flow pisze: przynajmniej obecnie poziom lukru jest znośny i wazeliniarstwo nie bije już tak po oczach jak kiedyś.
Po prostu, zostały silne jednostki, które nie poddają się indoktrynacji i nie boją się wyrażać własnego zdania. I mają w dupie co inni o nich powiedzą.
Karkasonne pisze:Dajcie spokój, od tego jest tutaj Plastek żeby wyzywać z byle powodu, taki ma fun i tyle. Przypuszczam że opinie na temat muzyki wyraża prawdziwą, a że specjalnie ubiera to w najbardziej ofensywy sposób, to taka litentia poetica, tak sobie przyjął na potrzeby forum i kropka. A Wy się denerwujecie tak jakby było czym.
Plastek to bardzo pozytywna postać. To zwierciadło, w którym może przejrzeć się każda pizdeczka i zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości, a nie tak jak sobie to wyobraża. To sumienie tego forum.
Awatar użytkownika
nicram

14-03-2015, 12:15

twoja_stara_trotzky pisze: Oczywiście obserwujemy, a później sobie wklejamy screeny i płaczemy ze śmiechu.
To samo mogę napisać o twoich wypocinach.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

14-03-2015, 12:16

nicram pisze: Otóż to. To, że np. taki trocak już tu nie pisze (i jego kółeczko) ogólnie uważam za dość pozytywny aspekt dzisiejszego forum. Gość od pochlebstw myślał, że naprawdę zna się na muzyce i może kreować czyjeś gusta. A jaki koń jest każdy widzi na przykładzie tych śmiesznych kleryków, a teraz również Nosie Magazine.
screeny z ciebie robią największą furorę.
Awatar użytkownika
nicram

14-03-2015, 12:17

Problem masz taki, że mam to w dupie.
Awatar użytkownika
twoja_stara_trotzky

14-03-2015, 12:19

nicram pisze:Problem masz taki, że mam to w dupie.
to super, przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia, że się z niepełnosprawnego śmieję.
Awatar użytkownika
nicram

14-03-2015, 12:20

Śmiech to zdrowie, więc śmiej się aż pękniesz.
ODPOWIEDZ