INFERNAL WAR

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

Re: INFERNAL WAR

12-03-2015, 21:57

ani chybi...

polactwo
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

12-03-2015, 22:22

Obrazek
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
Riven
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Kontakt:

12-03-2015, 22:39

535 pisze:Czy ja faktycznie oszalałem, czy w niniejszym temacie trwa dyskusja o tym jaka będzie ocena dla płyty, która jeszcze się nie ukazała? Na wszelki wypadek zapytam. Jest na sali jakiś lekarz?
Jestes tu od wczoraj? :D
this is a land of wolves now
535

13-03-2015, 07:41

Niby nie, ale i tak zaskakuje mnie to ileż emocji może wzbudzić już sama nazwa kapeli. Pewnie artyści nie dali autografu, albo darmowej płyty, więc teraz nie widać końca spazmów i narzekania, pod płaszczykiem oceniania samej muzyki.
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

13-03-2015, 07:54

...i dziwić się, że Warcrimer stąd spierdolił.
Awatar użytkownika
nicram

13-03-2015, 08:04

Myślisz, że był na tyle słaby psychicznie, że nie wytrzymał krytyki?
all the monsters will break your heart
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 08:06

535 pisze:Niby nie, ale i tak zaskakuje mnie to ileż emocji może wzbudzić już sama nazwa kapeli. Pewnie artyści nie dali autografu, albo darmowej płyty, więc teraz nie widać końca spazmów i narzekania, pod płaszczykiem oceniania samej muzyki.

To nie tak. Po prostu prawdziwi fani muzyki, jak Plastek, nie liczą się z koteriami, które rządzą światem i sceną. Ba! Oni nimi gardzą dzięki temu mają poczucie, że są lepsi, a przy okazji tacy wyluzowani i wolni od masowych hajpów. Dodaj do tego namiętny trolling, wyjdzie spory fragment masterfula.
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-03-2015, 08:07

To nie poczucie, tylko pewność i fakt synu.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

13-03-2015, 08:08

nicram pisze:Myślisz, że był na tyle słaby psychicznie, że nie wytrzymał krytyki?
Krytyki czy pierdolenia trzy po trzy? :)
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 08:09

Plastek pisze:To nie poczucie, tylko pewność i fakt synu.
Dobry byłby z Ciebie raper.
Grrrówno!
535

13-03-2015, 08:13

Plasfodeur pisze:

To nie tak. Po prostu prawdziwi fani muzyki, jak Plastek, nie liczą się z koteriami, które rządzą światem i sceną.
Mnie to również jebie. To, że z jednym, czy drugim, przy okazji koncertu, wymienię kilka zdań, czy przetrącę "koncerniaka" nie znaczy, że biorę w tym udział. Natomiast w opisywanym przypadku, chodzi zdecydowanie o jakiś większy żal, popularnie nazywany tutaj , bólem dupy.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-03-2015, 08:15

Obrazek
Wolę kakaową dziurę!!
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 08:15

535 pisze:
Plasfodeur pisze:

To nie tak. Po prostu prawdziwi fani muzyki, jak Plastek, nie liczą się z koteriami, które rządzą światem i sceną.
Mnie to również jebie. To, że z jednym, czy drugim, przy okazji koncertu, wymienię kilka zdań, czy przetrącę "koncerniaka" nie znaczy, że biorę w tym udział. Natomiast w opisywanym przypadku, chodzi zdecydowanie o jakiś większy żal, popularnie nazywany tutaj , bólem dupy.
W takie żale nie wierzę, mam Plastka za bardziej wyluzowanego. To prędzej trolling niż żal. Ewentualnie "zemsta" za bycie szarganym przez wzgląd na muzyczne preferencje ;)
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-03-2015, 08:17

To tylko i aż szydera. Jebie mnie zemsta, jebią mnie ludzie, jebie mnie forum i koterie.
Wolę kakaową dziurę!!
Awatar użytkownika
nicram

13-03-2015, 08:18

ramonoth pisze:
nicram pisze:Myślisz, że był na tyle słaby psychicznie, że nie wytrzymał krytyki?
Mam wrażenie, że spora część polskich muzyków metalowych bardzo źle znosi opinie negatywne o muzyce zespołów w których gra. Nie wiem, czy Confiturator uniósł się honorem i sobie poszedł, bo komuś nie podoba się jego kapela? Są jednak i pozytywni bohaterzy - taki Vitriol, z którym sam przecież darłem koty, wykazuje większy luz na krytykę BoP.
Awatar użytkownika
Plastek
zahartowany metalizator
Kontakt:

13-03-2015, 08:23

Też o tym wspominałem. Zresztą nie od dziś wiadomo, że polska scena to kurwidołek zapełniony zakompleksionymi fagotami z przerośniętym ego i małym kluskiem w gaciach.
Wolę kakaową dziurę!!
535

13-03-2015, 08:24

Plasfodeur pisze:
W takie żale nie wierzę, mam Plastka za bardziej wyluzowanego.
Wyluzowany jest, to fakt. Dekoruje tych gości luźną sraką, przy każdej nadarzającej się okazji, aż musiałem sprawdzić co oni tam tak naprawdę grają. Może to rodzaj marketingu? Obsrać maksymalnie, by wzbudzić zainteresowanie publiki?
Plasfodeur
weteran forumowych bitew

13-03-2015, 08:34

nicram pisze:
ramonoth pisze:
Mam wrażenie, że spora część polskich muzyków metalowych bardzo źle znosi opinie negatywne o muzyce zespołów w których gra.
Ale tak na dobrą sprawę, to co w tym, kurwa, dziwnego? :D Kto ma poważnie traktować swoją twórczość, jak nie artysta?
Grrrówno!
Awatar użytkownika
Boją_się_nawet_jego_koni
zaczyna szaleć

13-03-2015, 08:43

Nooooo aleeeee jak moga poważnie traktować to całe śpiewanie piosenek o śmierci i bombach... Poważnie to można w Donbasie strzelać do ludzi, wyjebać się w powietrze w Izraelu albo odciąć głowę jakiemuś ziutkowi za to, że wierzy w nie ten duchowy byt co trzeba. To jest poważne. A taki muzyk, który gra(!) piosenki (!) żeby zaruchać i zarobić parę złotych.... idzie rano do Biedronki po mleko, albo wypełnia kwitek na poczcie i stoi w kolejce z numerkiem. To jest wojna i czaszki? Nie, to jest zabawa w bycie piosenkarzem. Moim zdaniem powinni nagrać dobra płytę, ale śpiewać o tym co ważne - o wysokich podatkach, że Komorowski chuj i żyd, Tusk uciekła, ceny nabiału rosną a dla dzieci nie ma miejsca w przedszkolu.
Awatar użytkownika
nicram

13-03-2015, 08:45

Plasfodeur pisze:
nicram pisze:
Mam wrażenie, że spora część polskich muzyków metalowych bardzo źle znosi opinie negatywne o muzyce zespołów w których gra.
Ale tak na dobrą sprawę, to co w tym, kurwa, dziwnego? :D Kto ma poważnie traktować swoją twórczość, jak nie artysta?
Dojrzały człowiek, artysta, jest w stanie choćby spróbować spojrzeć na siebie, swoją twórczość od strony, której wcześniej nie widział, nie dostrzegał, a potem stwierdzić, że może rzeczywiście ktoś inny ma jednak rację, a nie głupio się obrażać.
ODPOWIEDZ