Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Noise Magazine
No właśnie. Ja krok po kroku, kropelka po kropelce dochodzę powoli do wniosku, że "Hymns" to najlepsze, co wyszło pod szyldem GODFLESH :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Ja czuję, że wspomniane "zniuansowanie" dotyczy religijnego muśnięcia w partiach gitarowych. Kolega Inżynier słucha GODFLESH na kolanach z książeczką wyjętą z FAS, ukrytą przezornie w brewiarzu.
- Drone
Doniesiono mi przed chwilą, że w związku z moimi uwagami tutaj kilka pizdeczek z internetowych kółek różańcowych zaczęło cierpieć na wzmożony ból dupy i w swojej żądzy dokopania mi posunęło się do zwykłych kłamstw. Gratuluję poziomu! :)
- flow
- postuje jak opętany!
Czyżby kółeczko wzajemnej adoracji z lat wcześniejszych :)
- Drone
- flow
- postuje jak opętany!
No cóż, taki jeden mądrala strasznie biadolił gdy wyśmiewałem wszaruchów nazywając ich ludźmi bez honoru, nie trzeba było daleko szukać. W sumie ja był z tego pobrechtał i olał, ileż jest warte zdanie frajerstwa plującego jadem za plecami? Żenada i to skrajna.
- Drone
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
To po chuj zacząłeś tu skamleć jak "szkoda w ogóle energii na to"?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Drone
A na co mam tracić energię? Raz powiedziałem, że posunęli się do rozpowszechniania kłamstw i wystarczy.
- uglak
gdyby doskwierala skleroza to na kontrowesyjnym* podsumowaniu metalstorm moze znalesc troche tytulow.
http://www.metalstorm.net/awards/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
* - mozemy tam dowiedziec sie na przyklad tego ze nowy triptykon to najlepszy album 2014 w kategorii ...gothic metal
http://www.metalstorm.net/awards/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
* - mozemy tam dowiedziec sie na przyklad tego ze nowy triptykon to najlepszy album 2014 w kategorii ...gothic metal
Guilty of being right
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
^ dawno nie widziałem czegoś bardziej niedorzecznego niż kategoryzacja metalu wg. metalstorm. Masakra jakaś.
all the monsters will break your heart
- longinus696
- zahartowany metalizator
Re:
DOKŁADNIE. Zero niuansów. Płyta-wydmuszka.Skaut pisze:w tym własnie sęk, że tutaj NIE MA drugiego planu, tak jak to ma miejsce we wszystkich poprzednich wydawnictwach.Drone pisze:Dziwię się, że większość słyszy tylko mięśnie, sterydy i dźwiganie ciężarów, podczas gdy na drugim planie
I nie chodzi o drugie "Streetcleaner" (który zresztą nie jest moją ulubioną płytą w dyskografii, ani nawet nie łapie się na podium), ani o żadne oczekiwania, bo takowych nie miałem co do formuły, tylko co najwyżej co do jakości. Dla mnie album GODFLESH nie musi być nawet wypełniony muzyką gitarową. Nagrałby Broadrick płytę techno pod tym szyldem i też bym przyklasnął, gdyby była dobra.
No, ale ja wierzę w tego gościa, bo dostarczył mi pięknych chwil w życiu swoją muzyką i jestem gotów zakrzyknąć "Nic się nie stało! Broadricku, nic się nie stało!" i poczekać spokojnie na następną płytę, mam nadzieję, że diametralnie różną od tej.
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
E tam zaraz wydmuszka. Nowy GODFLESH, pozostając przy konwencji sportowej jest jak piłkarska reprezentacja Niemiec krocząca po mistrzostwo świata w 1990 roku. Może nie było tam przesadnej finezji, w końcu Buchwald, Berthold, czy Kohler zwany popularnie "żelazną nóżką", nie zostali zapamiętani jako artyści futbolu. Jednak efekt ich pracy był znakomity. Tak jest w przypadku A World Lit Only By Fire. Solidne, mocne numery, bez zbędnych ozdobników.
-
A ja życzę koledze by się gówna z uszu pozbył. Wtedy usłyszysz miernotę tej płyty:) No offence ale jest tyle świetnej muzyki wokół, że szkoda mi czasu na powielanie tego albumu. Zapusć Jk Flesh i poczuj różnicę.535 pisze:tomaszm pisze:Drogi panie Tomaszu. Częste zaparcia nie wróżą niczego dobrego. Prócz zmiany diety i trybu życia zalecam natychmiastową wizytę u lekarza pierwszego kontaktu, który zleci wykonanie podstawowych badań oraz skieruje pana do specjalisty. Niestety kolonoskopia i gastroskopia będą konieczne. To nie są przyjemne zabiegi, ale tego stanu nie wolno lekceważyć. Przy okazji nic nie stoi na przeszkodzie, poprosić o drugie skierowanie, tym razem do laryngologa. Łączę wyrazy szacunku, życząc jednocześnie dużo zdrowia i uśmiechu. 535.535 pisze:
Epka swoja dorgą wyszła pyszna.
Po co mam zapuszczać JK Flesh, gdy mówimy o GODFLESH? Zapuść wąsa, a może już to zrobiłeś? Nieważne. Abstrahując już od tego kto, czego i skąd powinien się pozbyć, zdradź mi, jeżeli to nie tajemnica, które numery GODFLESH z przeszłości, są według kryteriów zaproponowanych na miernym A World Lit Only By Fire jeszcze takie słabe? Chciałbym koniecznie poznać te tytuły.tomaszm pisze:
A ja życzę koledze by się gówna z uszu pozbył. Wtedy usłyszysz miernotę tej płyty:) No offence ale jest tyle świetnej muzyki wokół, że szkoda mi czasu na powielanie tego albumu. Zapusć Jk Flesh i poczuj różnicę.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Re:
Tak, dokladnie, masa klisz i nic wiecej. Brzmi jakby nie nagrywali calych utworow, tylko pokleili w jakims programie ponagrywane wczesniej motywy i fragmenty.longinus696 pisze:DOKŁADNIE. Zero niuansów. Płyta-wydmuszka.Skaut pisze:w tym własnie sęk, że tutaj NIE MA drugiego planu, tak jak to ma miejsce we wszystkich poprzednich wydawnictwach.Drone pisze:Dziwię się, że większość słyszy tylko mięśnie, sterydy i dźwiganie ciężarów, podczas gdy na drugim planie
Epka byla nawet fajna.
woodpecker from space
- uglak
widze, ze liczenie glosow bedzie rownie ciezkie jak w ostatnich wyborach samorzadowych
Guilty of being right
- Drone
Właśnie, Skaut, do jasnej anielki, gdzie WYNIKI GŁOSOWANIA?
- megawat
- weteran forumowych bitew
Też tak to widzę od jakiegoś czasu.Drone pisze:No właśnie. Ja krok po kroku, kropelka po kropelce dochodzę powoli do wniosku, że "Hymns" to najlepsze, co wyszło pod szyldem GODFLESH :)
"Funkcjonariusze po wstępnych oględzinach poćwiartowanych i nagich zwłok stwierdzili, że morderca musiał być szczególnym zboczeńcem".