Szkoda, ze nie zastosowali starego i sprawnego patentu z Thrashem'alla czyli tabelki, ktora pokazywala glosowanie kazdego redaktora a wynik byl wypadkowa. Wtedy mozna by bylo nielubic i jebac poszczegolnych redaktorow a tak wszystkim sie dostalo. Ja jestem przekonany, ze pjoter na pewno nie glosowal na Behemoth, bo wierze w jego dziennikarska rzetelnosc :)Drone pisze:Lista płyt roku 2015 to osobny temat, już przerobiony. Jest tam wiele słusznych i oczywistych pozycji, ale są i wspomniane kwiaty. Kto dał na tę listę płytę NUX VOMICA? Litości! Poza tym dowiedziałem się, że "The Satanist" to płyta-monstrum :) Czy są jakieś granice zidiocenia?
Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Noise Magazine
woodpecker from space
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
pewnie tak było, ale incepcję na zajebisty nowy behemoth w redaktorach pewnie zaszczepił już jakiś rok temu :D :DTriceratops pisze:Szkoda, ze nie zastosowali starego i sprawnego patentu z Thrashem'alla czyli tabelki, ktora pokazywala glosowanie kazdego redaktora a wynik byl wypadkowa. Wtedy mozna by bylo nielubic i jebac poszczegolnych redaktorow a tak wszystkim sie dostalo. Ja jestem przekonany, ze pjoter na pewno nie glosowal na Behemoth, bo wierze w jego dziennikarska rzetelnosc :)Drone pisze:Lista płyt roku 2015 to osobny temat, już przerobiony. Jest tam wiele słusznych i oczywistych pozycji, ale są i wspomniane kwiaty. Kto dał na tę listę płytę NUX VOMICA? Litości! Poza tym dowiedziałem się, że "The Satanist" to płyta-monstrum :) Czy są jakieś granice zidiocenia?
Coś tam było! Człowiek!
- uglak
Re:
nie za dlugo do 4 kwietnia? wszyscy zapomna o co sie klocili ;-)Skaut pisze:morbid pisze:SORRRY BOM NIE W TEMACIE...LISTA CZEGO?? 10 ALBUMÓW???? Z JAKIEGO OKRESU??NIE CHCE MI SIE CZYTAC SZYSTKIEGO,BOM PO ROBOCIE ZJEBANY :)
tutaj wszystko napisane jak krowie na rowie ;]
viewtopic.php?f=4&t=14885&p=1195105#p1195105" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Drone
Tak, proponuję to skrócić do połowy marca - kto ma zagłosować, to do tego czasu i tak zagłosuje. Skaut, co Ty na to?
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
A ja mam problem z taką listą. Ciężko 5 pozycji wybrać. Wychodzi na to, że jakiś strasznie biedny muzycznie zeszły rok był.
support music, not rumors
- Bloodcult
2) RUN THE JEWELS - Run The Jewels 2
(...)
7) KRIEGSMASCHINE - Enemy Of Man
Drone, to miała być lista na poważnie :D
(...)
-
No dobrze prawisz kolego. Jabane hipsterskie gówno w postaci Kriegsmachine powinno być obligatoryjnie wyjabane z każdego podsumowania:)Bloodcult pisze:2) RUN THE JEWELS - Run The Jewels 2
(...)
- Drone
Powiedzmy, że 9/10 listy jest na poważnie :)Bloodcult pisze:2) RUN THE JEWELS - Run The Jewels 2
(...)
- uglak
- Drone
Przepraszam, z powodu walki na 9 miejscu między DEAD CONGREGATION a FUNEREAL PRESENCE lista spuchła cichaczem do 11 pozycji. Już poprawiłem :)
- Skaut
niech będzie do 20 marca.Drone pisze:Tak, proponuję to skrócić do połowy marca - kto ma zagłosować, to do tego czasu i tak zagłosuje. Skaut, co Ty na to?
dodam tylko, że nie biorę pod uwagę list, które nie stosują się do zasad wymienionych w wątku :Duglak pisze:panie Drone, co to za oszustwa? dwa siodme miejsca?
Coś tam było! Człowiek!
- Drone
W takim razie niech kolega 535 poprawi swoją listę, bo w pozycji GODFLESH zamieścił łącznie epkę i dużą płytę, a to jednak są dwa różne wydawnictwa.
- Skaut
Re: Re:
Rozmawiałem z Analnym, zaszczyt liczenia głosów właśnie przypadł Tobie za nadużywanie słów: "beka", "brudasy" i "bóldupizm".flow pisze:Cóż sie przejmujesz, i tak zliczanie głosów bierze na siebie analny, on będzie wiedział o zasadach najlepiej.Skaut pisze: dodam tylko, że nie biorę pod uwagę list, które nie stosują się do zasad wymienionych w wątku :D
Coś tam było! Człowiek!
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niestety, po wstępnych wynikach można przypuszczać, że ta kupa wygra. Wniosek jaki się z tego nasunie jest chyba oczywisty. To forum jest tak samo zjebane jak redakcja Noise Magazine. Albo nawet i bardziej. :-(tomaszm pisze:No dobrze prawisz kolego. Jabane hipsterskie gówno w postaci Kriegsmachine powinno być obligatoryjnie wyjabane z każdego podsumowania:)Bloodcult pisze:2) RUN THE JEWELS - Run The Jewels 2
(...)
all the monsters will break your heart
- flow
- postuje jak opętany!
Re: Re:
To sobie chłopina już w pierwszym kwartale tego roku nagrabił :)Skaut pisze:Rozmawiałem z Analnym, zaszczyt liczenia głosów właśnie przypadł Tobie za nadużywanie słów: "beka", "brudasy" i "bóldupizm".flow pisze:Cóż sie przejmujesz, i tak zliczanie głosów bierze na siebie analny, on będzie wiedział o zasadach najlepiej.Skaut pisze: dodam tylko, że nie biorę pod uwagę list, które nie stosują się do zasad wymienionych w wątku :D
Widzę, że Mariusz się w tematach pojawił a on przecież lubi liczyć.
-
- postuje jak opętany!
Moje typy w interesujących mnie kategoriach:
PŁYTA ROKU: Dawnbringer
EKSTREMA: Cretin
DZIWNOŚĆ ISTNIENIA: Furia
DINOZAURY: Accept
JADALNY MC DONALD'S: Behemoth
PRZEDWIECZNE STWORY: Swallowed
PAN JEZUS: Wovenhand
LICHO: Licho
OHYDA KRAKOWA W ŚRODKU TYGODNIA: Odraza
NOWA PŁYTA INCANTATION: Incantation
NOWA PŁYTA INCANTATION (NIE LICZAC INCANTATION): Dead Congregation
POEZJA LIRYCZNA: Cretin
SZTUKA PRZEZ DUŻE "S": Cretin
ZŁOTA PALMA, OSCAR, ZŁOTY GLOB, FRYDERYK: Peste Noire
CZŁOWIEK ROKU WG. "THE TIMES": Chris Black
NAJBARDZIEJ PERSPEKTYWICZNA MŁODA KAPELA W 2015: Motorhead
PŁYTA ROKU: Dawnbringer
EKSTREMA: Cretin
DZIWNOŚĆ ISTNIENIA: Furia
DINOZAURY: Accept
JADALNY MC DONALD'S: Behemoth
PRZEDWIECZNE STWORY: Swallowed
PAN JEZUS: Wovenhand
LICHO: Licho
OHYDA KRAKOWA W ŚRODKU TYGODNIA: Odraza
NOWA PŁYTA INCANTATION: Incantation
NOWA PŁYTA INCANTATION (NIE LICZAC INCANTATION): Dead Congregation
POEZJA LIRYCZNA: Cretin
SZTUKA PRZEZ DUŻE "S": Cretin
ZŁOTA PALMA, OSCAR, ZŁOTY GLOB, FRYDERYK: Peste Noire
CZŁOWIEK ROKU WG. "THE TIMES": Chris Black
- Oki
- weteran forumowych bitew
i tego się trzymajmy:)Sineater pisze:Moje typy w interesujących mnie kategoriach:
- Drone
Tu jeszcze postanowiłem się pochylić nad kondycją redachtorów układających listę płyt roku w Noise:
viewtopic.php?f=36&t=14291&p=1195305#p1195305" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=36&t=14291&p=1195305#p1195305" onclick="window.open(this.href);return false;
- Oki
- weteran forumowych bitew
długo się zastanawiałem czy kupić, ale krytyka podsumowania roku w tym magazynie mnie zaintrygowała i dziś kupiłemcobra_verde pisze:
fb Noise Magazine pisze: WTEM!
Wasz ulubiony magazyn muzyczny powraca w pierwszym tegorocznym wydaniu!
Już od dzisiaj dostępny w sprzedaży wysyłkowej, a od 23 lutego (poniedziałek) na półkach Empików w całej Polsce.
Tym razem z okładki kaprawym okiem łypie na Was KING DUDE. Jeżeli istnieje taki gatunek jak dark americana, to TJ Cowgill kryjący się pod tym pseudonimem, jest jego obecnie najbardziej interesującym przedstawicielem.
Z dumą przedstawiamy także obszerną retrospektywę poświęconą COIL, autorstwa Piotra Weltrowskiego i zilustrowaną unikalnymi zdjęciami z prywatnej kolekcji Krzysztofa Azarewicza.
Liczymy, że nie mniejsze emocje wzbudzi tekst o kapłanach noise rocka, czyli THE JESUS LIZARD oraz epitafium dla kultowej niegdyś wytwórni COLD MEAT INDUSTRY pióra Pawła Frelika.
Ale nie samymi biografiami Noise Magazine żyje, ponieważ solą naszego pisma są i zawsze będą wywiady. Tym razem proponujemy m.in. kilkustronicowe rozmowy z NAPALM DEATH, TRIPTYKON, ROYAL BLOOD, INKWIZYCJĄ, KUBĄ ZIOŁKIEM (Stara Rzeka, Innercity Ensemble i milion innych projektów), ZENI GEVA oraz YOB.
Kontynuujemy także prezentację rodzimych artystów sztuk wizualnych. W tym numerze sylwetka JARKA "KHAALA" KUBICKIEGO.
A to tylko wierzchołek góry lodowej, ponieważ w środku czeka na Was kilkanaście innych wywiadów, znakomite, często unikalne zdjęcia, nasze stałe rubryki, recenzje oraz felietony.
Bez kompromisów. Bez asekuracji. Bez miękkiej gry. Zachęcamy do lektury.
Magazyn można zamawiać pod poniższym adresem.
http://noisemagazine.8merch.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Przypominamy, że wciąż w sprzedaży są ostatnie egzemplarze dwóch poprzednich numerów. Nr 2/2014 powinien być jeszcze w większych ilościach dostępny od połowy marca, natomiast Nr 1/2014 (obecnie mamy dziewięć ostatnich sztuk!) nie będzie już osiągalny. Lepiej brać, bo za 10 lat sprzedacie na eBayu i będziecie bogaci!:) Kupując dwa numery, płacicie raz za przesyłkę. Tyle tytułem geszeftu.