Noise Magazine
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- HSVV
- w mackach Zła
Re: Noise Magazine
gusta, gustami, ale debiut Korn zajebista sprawa, bo gniewu w tej płycie jest od groma, bez przesadnego napinania mięśni i wołania o atencję, jak kurwa na chodniku o zarobek. co później się działo (powiedzmy od untouchables) to kwestia mocniej dyskusyjna, ale początki Korn świetna sprawa. czuć, że po prostu deprecha tym młodziakom wtedy płynęła w każdej żyłce i przełożyli to też na zajebistą muzykę. zajebistą do zabawy, do ruchania, do rozładowania, bez wiochy, bez zbędnego pierdolenia, z ciężarem i zaangażowaniem. koniec. kropka.
edit: i owszem, czuję więcej wspólnego między Korn a dajmy na to Morbid Angel czy Slayer, niż między tymi drugimi, a Emperor czy Arcturus. w sumie nie ma się co pieścić w słowach, bo widzę, tutaj tolerancja na czyjeś opinie leży i kwiczy więc szczerze - Arcturus to komedia i przeintelektualizowane pindolenie, debiut Korn ciężar i wkurw. wolę to drugie, przepraszam najmocniej.
edit: i owszem, czuję więcej wspólnego między Korn a dajmy na to Morbid Angel czy Slayer, niż między tymi drugimi, a Emperor czy Arcturus. w sumie nie ma się co pieścić w słowach, bo widzę, tutaj tolerancja na czyjeś opinie leży i kwiczy więc szczerze - Arcturus to komedia i przeintelektualizowane pindolenie, debiut Korn ciężar i wkurw. wolę to drugie, przepraszam najmocniej.
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Ja tak robię przez całe życie.flow pisze:Jedni słuchają tego co lubią,,
OOOOooooooooo. To bardzo interesujące. Mógłbyś przytoczyć jakieś konkretne recenzje, albo wywiady? Czyżbym miał aż tak zjebaną pamięć?flow pisze: najlepszą płytą Darkthrone uczyniono zaś debiut wcześniej mieszany z błotem jako niegodny słuchania.
edit
Tylko oszczędź pierdolenia Hanki.
Jestem zajebiście ciekaw, tych chujowych recenzji debiutu DARKTHRONE.
edit
Nawiasem mówiąc mała prowokacja, a tu spazmy na pół okolicy. Jebią Bieliznę, jebią Arcturus...Ja pierdolę ludzie...
- flow
- postuje jak opętany!
Do tej pory w biadoleniu i bólodupizmach jesteś mistrzem więc gdzież ja bym śmiał.
Czyżby recenzje były jedyną słuszną opinią na temat danej płyty, w tym temcie było przerabiane.
W czasie wylewu norweskiego BM debiut był wyszydzany jako pozerski i takie są fakty.
I nie spinaj tak w swej bezsilności potrafię przeczytać zwykłą czcionkę :)
Czyżby recenzje były jedyną słuszną opinią na temat danej płyty, w tym temcie było przerabiane.
W czasie wylewu norweskiego BM debiut był wyszydzany jako pozerski i takie są fakty.
I nie spinaj tak w swej bezsilności potrafię przeczytać zwykłą czcionkę :)
No przecież, całe forum wie. Jestem pewien, że 95% userów potrafi wymienić przynajmniej trzy kapele na A,V i B.535 pisze: Ja tak robię przez całe życie.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Podobnie odbieram to tęczowe pisemko. Czy naprawdę ktoś to kupuje poza samymi autorami?Plastek pisze:To pismo to farsa, nie ma co pierdolić o debilach tylko zlać. Spedalone towarzystwo wzajemnej adoracji, które chuja ma pojęcie o muzyce ("Najnowsza płyta Slipknot to skondensowana furia!!!"), promowanie jakiegoś pseudo black metalowego pedalstwa dla post rockowych cocksuckerów z warszafki albo indie - sraki dla wąsatych kolegów pana Wiesława W. Do tego felietony będące pierdoleniem o niczym spisane przez wyłysiałych wycieruchów chodzących w czapce po domu. Do gnoju!
all the monsters will break your heart
- flow
- postuje jak opętany!
Fani recenzji i zestawień, w końcu muszą wiedzieć co jest na topie a co zbesztać w swych wypocinach na forum :)
- HSVV
- w mackach Zła
tak jak wystarczyło w temacie Arcturus nazwać ich wsią, a tu oburzenia rozległe, że człowiek się zastanawia od kiedy taki relikt przeszłości jest traktowany jak święta krowa. co zrobić, taki lajf.Nawiasem mówiąc mała prowokacja, a tu spazmy na pół okolicy. Jebią Bieliznę, jebią Arcturus...Ja pierdolę ludzie...
Maschinengewehr
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
Aus jeder Galaxie
Heilen wir
Allgemeine Agonie
W czasie wylewu norweskiego BM, Death Metal ogólnie był wyszydzany jako pozerski, a na Soulside Journey napierdalał nie kto inny tylko sam Fenriz. Widzę, że nie bardzo się w tych faktach orientujesz. Debiut DT uważany był w tamtym czasie za dość oryginalny. Nie tylko jeżeli chodzi o zawartość, ale także o brzmienie. Siadaj! Pała!flow pisze: W czasie wylewu norweskiego BM debiut był wyszydzany jako pozerski i takie są fakty.
- flow
- postuje jak opętany!
Nic mi o tym nie wiadomo, dobry death metal na 7/10.535 pisze:No wiesz, nastoletni gimbazowcy zafascynowany wywiadami z Vikernesem w Thrash'em All na bank, miałeś z tego powodu doła bo ja przeżyłem.flow pisze: W czasie wylewu norweskiego BM, Death Metal ogólnie był wyszydzany jako pozerskioczywiście jak wyżej, biorąc pod uwagę jakiego clowna robi z siebie ten koleś trudno aby jego wypowiedzi brać poważnie.a na Soulside Journey napierdalał nie kto inny tylko sam Fenriz.\Widzę, że nie bardzo się w tych faktach orientujesz.
No tak.Debiut DT uważany był w tamtym czasie za dość oryginalny. Nie tylko jeżeli chodzi o zawartość, ale także o brzmienie. Siadaj! Pała!
Z tego co tu napisałeś wnoszę, że traktujesz wszystko śmiertelnie poważnie. Wyluzuj, bo oszalejesz taplając się w tym bagnie.HSVV pisze:..... w sumie nie ma się co pieścić w słowach, bo widzę, tutaj tolerancja na czyjeś opinie leży i kwiczy więc szczerze...
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Chłopaki z foruma jak widać kupują. Pewnie pod samogwałt, wszakże podobnie jak redaktorzy tego gówna są och och otwarci i wyrafinowani.nicram pisze:Podobnie odbieram to tęczowe pisemko. Czy naprawdę ktoś to kupuje poza samymi autorami?Plastek pisze:To pismo to farsa, nie ma co pierdolić o debilach tylko zlać. Spedalone towarzystwo wzajemnej adoracji, które chuja ma pojęcie o muzyce ("Najnowsza płyta Slipknot to skondensowana furia!!!"), promowanie jakiegoś pseudo black metalowego pedalstwa dla post rockowych cocksuckerów z warszafki albo indie - sraki dla wąsatych kolegów pana Wiesława W. Do tego felietony będące pierdoleniem o niczym spisane przez wyłysiałych wycieruchów chodzących w czapce po domu. Do gnoju!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
Nic mi o tym nie wiadomo, dobry death metal na 7/10.[/quote]flow pisze:Debiut DT uważany był w tamtym czasie za dość oryginalny. Nie tylko jeżeli chodzi o zawartość, ale także o brzmienie. Siadaj! Pała!
No właśnie czytam i oczom nie wierzę. Napierdalasz z roczników 99,a tymczasem. Hmm.... Myślałem, że Ty jesteś stary chłop, więc pozwalałem sobie na nieco bardziej frywolne żarty, ale widzę, żeś młodziak, więc muszę zmienić startegię, by nie uszkodzić młodej tkanki. Ktoś musi pracować na te wszystkie opłaty. Kurwa, ja od dawna czułem, że coś jest nie tak. Przepraszam, jeśli Cię kiedyś tam uraziłem.
- flow
- postuje jak opętany!
Miotasz się , nie wiesz bowiem co napisać by wyjść z twarzą z tej sytuacji. Nuda.
Z jakiej sytuacji? To ja się tak okrutnie minąłem z prawdą drżącymi rękami, próbując wtórować roztrzęsionemu Plastkowi, który poznał prawdę o swej ulubionej kapeli i prawie zemdlał? Daj spokój. Wszyscy widzieli co się działo. Hi,hi,hi.flow pisze:Miotasz się , nie wiesz bowiem co napisać by wyjść z twarzą z tej sytuacji. Nuda.
- Plastek
- Kontakt:
Jak to jest moja ulubiona kapela, to cement jest przyprawą do zup.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Trzeci numer nieco ciekawszy. Poprzedni to była jakaś pierdolona porażka. Niestety w nowym, podobnie jak wcześniej, totalnie do dupy są te felietony (?). Jeden o kurwa ubrankach, drugi uskutecznia marudzenie o żywocie młodocianego chuj wie kogo no i na ostatniej stronie ten łysy Piotruś odpierdala prywatne przemyślenia wyjęte z dupy Yeti. A jebać ich !
No ale zareagowałeś szybciej niż kolega Kraft. To duża sztuka. Potem już wszyscy na wyścigi zaczęliście płakać. Dobrze już, była chwila zabawy, teraz poważnie. Ten wywiad z Napalm Death strasznie chujowy, nie sądzisz? W ogóle do dupy ta nowa płyta. Nie biorę jej. Nawet nie ukradnę. Takie to jest gówno.Plastek pisze:Jak to jest moja ulubiona kapela, to cement jest przyprawą do zup.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Chodzi o nowy NAPALM DEATH? Czy źle zrozumiałem?535 pisze:W ogóle do dupy ta nowa płyta. Nie biorę jej. Nawet nie ukradnę. Takie to jest gówno.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Plastek
- Kontakt:
Myślę, że coś złego się z tobą dzieje. Powinieneś może walnąć sobie ze 2 piwa Poker; kilka razy gdy byłem w Netto widziałem podobnych tobie jegomościów raczących się tym zacnym trunkiem.535 pisze:No ale zareagowałeś szybciej niż kolega Kraft. To duża sztuka. Potem już wszyscy na wyścigi zaczęliście płakać. Dobrze już, była chwila zabawy, teraz poważnie. Ten wywiad z Napalm Death strasznie chujowy, nie sądzisz? W ogóle do dupy ta nowa płyta. Nie biorę jej. Nawet nie ukradnę. Takie to jest gówno.Plastek pisze:Jak to jest moja ulubiona kapela, to cement jest przyprawą do zup.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
fajny magazyn, nie czytałem wcześniejszych, teraz kupiłem 3 numery. Intrygowały mnie zespoły, które mało znam a gdzieś tam słyszałem i polubiłem. Do tego w nowym numerze King Dude ! wiadomix że lubię bardzo i staram się mieć jego płyty w ofercie od dawna.
co do podsumowania 2014. ok, tez nie moja bajka, ale zupełnie mnie to nie razi/przeszkadza. podsumowań widziałem kilkanaście, każde dziwaczne.
co do podsumowania 2014. ok, tez nie moja bajka, ale zupełnie mnie to nie razi/przeszkadza. podsumowań widziałem kilkanaście, każde dziwaczne.
- Plastek
- Kontakt:
Nie tłumacz się, ty uważasz, że Trendico Peste to coś wspaniałego, my zaś wiemy, że trzeba cię traktować "specjalnie".
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!