INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: INFERNAL WAR
i Heino
Dla wszystkich gniewnych , na rozluźnienie proponuję.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
"Kill'em All"? Te popłuczyny po BLITZKRIEG i DIAMOND HEAD? Bądźmy poważni.DeadButDreaming pisze: Ja jebię, to Morowe już też nie jest true? Nie wiem już czego słuchać :( Zejdę do piwnicy i puszczę Kill'em All.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- hcpig
Nie dość że nie, to jeszcze Metallika odegrała 5 utworów tych zespołów lepiej od oryginałów.
Yare Yare Daze
- Drone
-
- weteran forumowych bitew
Tylko THE BEATLES, Elvis niestety nie wytrzymuje próby czasu, jakkolwiek nagrał kilka zajebistych numerów.REINHARD IRRUMATOR pisze:true jest tylko wielki Elvis i The Beatles
Aż se zaraz puszcze.
Powtórzyłem sobie wczoraj oba pełniaki i Conflagrator autorstwa INFERNAL ŁOR i jakkolwiek nowy numer jest fajny, to w porównaniu z nimi wypada jakoś słabo. Tzn bardzo dobrze się go słucha, ale jest to zwyczajnie nie dość intensywny nakurw. Główny plus to powrót ducha Terrorfront, co jest ogólnie obiecujące. Właściwie to czekam na Axiom z jeszcze większym zaciekawieniem.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Plastek
- Kontakt:
W recenzji napisali, że jeden kawałek zawiera w chuja elementów hardcore zaś kompozycja tytułowa to wolny, majestatyczny i klimatyczny kawałek. Warcrimer w wywiadzie twierdzi natomiast, że bardzo dojrzał i jest teraz głową rodziny. Nie ma co, zapowiada się w chuj "zajebista" i "dojrzała" płyta. Absolutely Anti-Human Behaviors knuty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- weteran forumowych bitew
Ty to naprawdę uciekłeś z wiadra po skrobance.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Plastek
- Kontakt:
Ale o co ci chodzi przyjacielu? To tylko cytaty z recenzji i wywiadu, każdy może się z nimi zapoznać.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Fixxed
- postuje jak opętany!
Podrzuć paniczu link do tego wywiadu
- Plastek
- Kontakt:
Najnowszy Metal Hammer paniczu.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Znaczy juz nie chodzi najebany po parku i nie bije z kolegami przypadkowych ludzi, jak to sie kiedyś chwalił na innym forum chcąc pokazać, jaki to z niego srogi i ekstremalny blackmetalowiec? :-(Plastek pisze:Warcrimer w wywiadzie twierdzi natomiast, że bardzo dojrzał i jest teraz głową rodziny.
No nie wiem. Nie tak dawno widziałem go w pogoni za bdb kolegą Mariuszem, więc jednak radzę uważać.yossarian84 pisze:Znaczy juz nie chodzi najebany po parku i nie bije z kolegami przypadkowych ludzi, jak to sie kiedyś chwalił na innym forum chcąc pokazać, jaki to z niego srogi i ekstremalny blackmetalowiec? :-(Plastek pisze:Warcrimer w wywiadzie twierdzi natomiast, że bardzo dojrzał i jest teraz głową rodziny.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
a, jednak nadal postrach Śląska i okolic
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A Holocausto i The Behemoths?REINHARD IRRUMATOR pisze:true jest tylko wielki Elvis i The Beatles
Ostatnio zmieniony 22-02-2015, 19:59 przez trup, łącznie zmieniany 1 raz.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Plastek
- Kontakt:
Pewnie nie, Zresztą biorą pod uwagę jak gładka i przystępna stała się ich muzyka, myślę, że podobny proces ma miejsce również z członkami i kolega wokalista już pewnie nie pójdzie do brata na karczek z grilla i wódę, tylko zapodaje tofu i sojaburgery.yossarian84 pisze:Znaczy juz nie chodzi najebany po parku i nie bije z kolegami przypadkowych ludzi, jak to sie kiedyś chwalił na innym forum chcąc pokazać, jaki to z niego srogi i ekstremalny blackmetalowiec? :-(Plastek pisze:Warcrimer w wywiadzie twierdzi natomiast, że bardzo dojrzał i jest teraz głową rodziny.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- rasowy masterfulowicz
- Drone
No. Na razie najwięcej płaczu jest o wplecenie w wojenny obraz, informacji handlowej, bo firma chce pogonić płytę oraz kilka koszulek metalowego zespołu. Prawdziwy, kurwa skandal! Żadnej wanny wypełnionej czerwonym płynem, deklaracji o przekraczaniu Brynicy, czy choćby sesji w wyliniałym futrze.mistrzsardu pisze:Zespół wzbudza kontrowersje, to dobrze.
- vicek
Jak z tym chwaleniem to prawda to srogo .yossarian84 pisze:Znaczy juz nie chodzi najebany po parku i nie bije z kolegami przypadkowych ludzi, jak to sie kiedyś chwalił na innym forum chcąc pokazać, jaki to z niego srogi i ekstremalny blackmetalowiec? :-(Plastek pisze:Warcrimer w wywiadzie twierdzi natomiast, że bardzo dojrzał i jest teraz głową rodziny.