HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: HATE
Ależ Moc !! Nowy numer
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Raz się zje, raz się nie zje.
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mariuszu, zrzuciles juz kajdany heteroseksualnego grzechu z siebie?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Kupa gowna na ktorej mozna jeszcze dolozyc klocuszka. Mua
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- weteran forumowych bitew
najlepsza polska odpowiedź na behemoth
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pewnie coś by się znalazło. mało to tych różnych klaunów w zbrojach i sukienkach? :D
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- vicek
- zahartowany metalizator
" onclick="window.open(this.href);return false;moonfire pisze:Wspaniała piosenka zespołu PuHATEk.
Jak oni to robią, że dwa razy starsi od nich panowie z Napalm Death zabijają ich miałką konfekcję jednym dźwiękiem?
wole sobie posłuchać tego niż hate . Przynajmniej jest to spójne granie a nie dobel basy blasty i rockowe sola mleee
- Plastek
- Kontakt:
Złote wary-obciągary dekady.Nerwowy pisze:Bzdura, pierwszy z brzegu przykład KsM, którego wszystkie materiały po debiucie spokojnie można zestawić z tuzami sceny bm ostatniej dekady. Chyba, że ktoś tak jak kolega Plastek kompletnie depreconuje jej osiągnięcia, ale w tym wypadku po prostu nie ma o czym rozmawiać.
Mgła w szufladce post burzumowego bm w zasadzie nie ma sobie równych, Infernal War i Bestial Raids po drugim albumie też nie musi się obawiać konkurencji w napierdolu, CdG to spokojnie jeden z najbardziej oryginalnych tworów w bm ostatnich lat. A, że nisza w niszy ? Taki przecież charakter tej muzyki.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
sorry, ale nie czujecie potęgi tej muzyki.. nie wiem gdzie wy macie uszy..
Raz się zje, raz się nie zje.
-
religijnie :)vicek pisze:tez jestem ciekaw tego kawałka " Lord, Make Me An Instrument Of Thy Wrath!"
- WaszJudasz
Zgaduję:

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Pierdolicie Hipolicie.
Śmiejecie się, że Hate gdzieś tam po drodze zżynał z Behemoth ale już o tym jak Pandemonium robili copy-paste to już kurwa cisza. ''Crusade:Zero'' rozjebie głosniki i ''The Satanist'' przy tej płycie to będzie cienkie pierdnięcie w stringi. Tako żekłem. Jebta się na cycusze. Blau.
Śmiejecie się, że Hate gdzieś tam po drodze zżynał z Behemoth ale już o tym jak Pandemonium robili copy-paste to już kurwa cisza. ''Crusade:Zero'' rozjebie głosniki i ''The Satanist'' przy tej płycie to będzie cienkie pierdnięcie w stringi. Tako żekłem. Jebta się na cycusze. Blau.
- vicek
to zapewne masz racje ...na the satanist podoba mi się tylko furor divinios ....TheDude pisze:Pierdolicie Hipolicie.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nigdy nie byłem fanem Hate ale bardziej mi sie podoba ich nowy album niz ostatni Nergal
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist