Zaraz, zaraz. Kupa jest zarezerwowana!!!Maria Konopnicka pisze:i kupę od Defacation :)Sgt. Barnes pisze:http://www.ironmaidenbeer.com/
czekam na kaszankę od Mayhem i flaczki od Cannibal Corpse
IRON MAIDEN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: IRON MAIDEN
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
i pawia od Vomitory :)
-
- rozkręca się
i dildo od Ghost :)
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Rzadko kiedy podobają mi się ich covery, ale ten jest świetny...
http://www.youtube.com/watch?v=wz9VyggeSbA
http://www.youtube.com/watch?v=wz9VyggeSbA
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
cycki świetne :)
-
- zaczyna szaleć
" onclick="window.open(this.href);return false;
- harvestman
Jeżeli ktoś jeszcze nie ma a chciałby miec
http://www.cgm.pl/aktualnosci,37154,iro ... ,news.html" onclick="window.open(this.href);return false;
W sumie single można sobie zafundować dla okładek.
http://www.cgm.pl/aktualnosci,37154,iro ... ,news.html" onclick="window.open(this.href);return false;
W sumie single można sobie zafundować dla okładek.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Akurat maiden beer jest całkiem, całkiem. W lokalnym sklepie spożywczym nawet za wględnie przystępną cenę można kupić,535 pisze:Zaraz, zaraz. Kupa jest zarezerwowana!!!Maria Konopnicka pisze:i kupę od Defacation :)Sgt. Barnes pisze:http://www.ironmaidenbeer.com/
czekam na kaszankę od Mayhem i flaczki od Cannibal Corpse
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Pawcio
- rozkręca się
Ostatnio miałem fazę na Żelazną Dziewice i wychodzi mi tak:
Powerslave > Killers > SSOASS > Somewhere In Time > Piece Of Mind > The Number Of The Beast = Iron Maiden > Brave New World > No Prayer For The Dying > Fear Of The Dark > The Final Frontier > The X Factor > A Matter Of Life And Death > Dance Of Death > Virtual XI
'Shock Tactics' i 'Head On', czyli płyty Samson na których śpiewał Bruce to porządne granie, dla fanów NWOBHM pozycja obowiązkowa. Planuje w najbliższym czasie zapoznać się z resztą twórczości grupy Samson.
Solowy Bruce:
The Chemical Wedding > Accident Of Birth > Skunkworks > Balls To Picasso > Tyranny Of Souls > Tattooed Millionaire
'The Chemical Wedding' to kapitalna płyta oczywiście, bije na głowe większość dokonań IM.
Powerslave > Killers > SSOASS > Somewhere In Time > Piece Of Mind > The Number Of The Beast = Iron Maiden > Brave New World > No Prayer For The Dying > Fear Of The Dark > The Final Frontier > The X Factor > A Matter Of Life And Death > Dance Of Death > Virtual XI
'Shock Tactics' i 'Head On', czyli płyty Samson na których śpiewał Bruce to porządne granie, dla fanów NWOBHM pozycja obowiązkowa. Planuje w najbliższym czasie zapoznać się z resztą twórczości grupy Samson.
Solowy Bruce:
The Chemical Wedding > Accident Of Birth > Skunkworks > Balls To Picasso > Tyranny Of Souls > Tattooed Millionaire
'The Chemical Wedding' to kapitalna płyta oczywiście, bije na głowe większość dokonań IM.
- harvestman
już myślałem że wychodzi jakiś nowy koncertowy BD...
- Graveyard Shift
- zaczyna szaleć
harvestman - co do wydawania wszystkich singli IRONÓW na vinylu top EMI ma pomysł świetny, bo faktycznie można zastanawiać się nad ich zakupem jeśli jest się kompletystą dorobku IRON MAIDEN. Faktycznie okładki są świetne, a i gramatura tych płyt analogowych robi wrażenie. Nie mniej jednak nie jestem fanem nowych masterów starych nagrań IRON MAIDEN, bo moim skromnym zdaniem nie mają one startu do wersji pierwotnych z lat 80-ych.
Ostatnio z ciekawości sprawiłem sobie "The Number of the Beast" w nowym masteringu i brzmienie płyty wołało o pomstę do piekieł...
Ostatnio z ciekawości sprawiłem sobie "The Number of the Beast" w nowym masteringu i brzmienie płyty wołało o pomstę do piekieł...
Szperacz wysokowydajnościowy, miłośnik popkultury:)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:

co za koncertowka. chyba najlepsza jaka widzialem. na pewno rownie dobra jak Live Intrusion.
this is a land of wolves now
- Edinazzu
Ja ostatnio często słucham "Fear of The Dark". Nieważne gdzie. W samochodzie czy na domowym sprzęcie. Dlaczego o tym wspominam? Bo generalnie i "obiektywnie" nie cenię tego albumu. Tzn fajnie się tego słucha/ mam sentyment/ przebojowe to jest, ale obiektywnie.... Trochu nierówny i niespójny ten album, niektóre tematy zbyt banalne i za bardzo nawiązujące do aktualnych- w owym czasie- trendów (tj lat 1990- 92). Ale kto wie czy te wady nie są przez przypadek zaletami tego albumu? Oczywiście w kontekście całej irondyskografii.
"Volenti non fit iniuria" - Chcącemu nie dzieje się krzywda
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie zgodzę się. Nie widzę nic szczególnego w tym materiale, zdecydowanie lepsze jest "Rio".Riven pisze:
co za koncertowka. chyba najlepsza jaka widzialem. na pewno rownie dobra jak Live Intrusion.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jako młodziak pałowałem się tym albumem niemiłosiernie. Od dłuższego już czasu jest jedynym, do którego nie wracam. To tyle w temacie.Edinazzu pisze:Ja ostatnio często słucham "Fear of The Dark". Nieważne gdzie. W samochodzie czy na domowym sprzęcie. Dlaczego o tym wspominam? Bo generalnie i "obiektywnie" nie cenię tego albumu. Tzn fajnie się tego słucha/ mam sentyment/ przebojowe to jest, ale obiektywnie.... Trochu nierówny i niespójny ten album, niektóre tematy zbyt banalne i za bardzo nawiązujące do aktualnych- w owym czasie- trendów (tj lat 1990- 92). Ale kto wie czy te wady nie są przez przypadek zaletami tego albumu? Oczywiście w kontekście całej irondyskografii.
- Riven
- Kontakt:
Współczuję. Nie wyobrażam sobie jak można żyć bez takich płyt jak powerslave, the number of the beast albo seventh son
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
A teraz przeczytaj mój post jeszcze raz :)Riven pisze:Współczuję. Nie wyobrażam sobie jak można żyć bez takich płyt jak powerslave, the number of the beast albo seventh son
- Riven
- Kontakt:
Racja, haha. Właśnie coś mi się nie zgadzało, bo z reguły piszesz sensownie. A to tylko moj defekt wzroku.
- Aron
- postuje jak opętany!
To wszystko przez to białe tło:)
Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki
- Riven
- Kontakt: