dobry gość był, sam jestem ciekaw co sie z nim dziejeMental pisze:A pamieta ktos goscia co pisal pod nickiem Bełek? On chyba jakies paskudne chorobsko mial...
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: ŚCIANA PŁACZU
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Dalej napierdala koncertami: http://belekvideotrade.angelfire.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Heretyk pisze:dobry gość był, sam jestem ciekaw co sie z nim dziejeMental pisze:A pamieta ktos goscia co pisal pod nickiem Bełek? On chyba jakies paskudne chorobsko mial...
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
-
o żesz kurwa... trochę tego ma
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
josarianku, daj jakis znak o/
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Block69
- zahartowany metalizator
Ostatni raz był widziany w marcu na MOROWE w Katowicach. Troche go zginało w pół, ale generalnie ciągle w formie i nagrywa ostro.Hatefire pisze:Bardzo dawno temu. Jeszcze miałem wtedy poprzednie konto, które znikło jak sobie długą przerwę w pisaniu na Masterfulu zrobiłem. Z tego, co pamiętam, to zdajsie na zanik mięśni cierpiał. Nagrywał maniakalnie koncerty i się tymi nagraniami wymieniał. Specyficzny z niego koleś był, ciekawe czy żyje.
PENIS METAL
Mam wrażenie, a właściwie pewność, że Maria Konopnicka ponownie jest wśród nas. Witamy serdecznie.
-
Eeeee, to chyba nie Marian.
- manieczki
535, szanuj inzynierow to wazne, odpisz ok
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- morbid
- rasowy masterfulowicz
ciągnie wilka do lasu ??? :)Nasum pisze:Eeeee, to chyba nie Marian.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Fakt, on wie jak wywołać takie zamieszanie na forum i tylko on może mieć takie wynalazki na półkach :D535 pisze:Mam wrażenie, a właściwie pewność, że Maria Konopnicka ponownie jest wśród nas. Witamy serdecznie.
- Drone
Przecież Marian ciągle ma swoje konto na masterfulu i od czasu do czasu tu zagląda. To nie on, dajcie spokój :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Riven
- Kontakt:
Nie no, to przeciez kompletnie inny styl. Poza tym Maria ma generalnie bardzo dobry gust i wyrobienie muzyczne.
this is a land of wolves now
- Block69
- zahartowany metalizator
Poczucie humoru charakterystyczne dla Marii. Ten kto to pisze, jednocześnie przewraca się ze śmiechu. Nie chce mi się ponownie analizować, ale tekst "prestiżowy Allmusic", czy "wszyscy jesteśmy fanami metalu, rocka i hard rocka" mówią wiele. Poza tym dobór kapel do tematów, płyta roku 2014, uzasadnienie tego wszystkiego i pozornie rzeczowa, grzeczna dyskusja...
-
"Wiedza o kapelach pokroju Ringworm w Polsce jest równa znajomości najważniejszych zabytków stolicy Bhutanu" - to zdanie jest bardzo w stylu Mariana Konopnickiego.
- Riven
- Kontakt:
Nie wierze, zeby to byl Maria. Nie jego styl zupelnie.535 pisze:Poczucie humoru charakterystyczne dla Marii. Ten kto to pisze, jednocześnie przewraca się ze śmiechu. Nie chce mi się ponownie analizować, ale tekst "prestiżowy Allmusic", czy "wszyscy jesteśmy fanami metalu, rocka i hard rocka" mówią wiele. Poza tym dobór kapel do tematów, płyta roku 2014, uzasadnienie tego wszystkiego i pozornie rzeczowa, grzeczna dyskusja...
this is a land of wolves now
-
To może zapytajmy go oficjalnie?
To zdolny w piśmie chłopak. Jestem pewien, że da radę styl zmodyfikować.Riven pisze:Nie wierze, zeby to byl Maria. Nie jego styl zupelnie.
-
chyba by mu się nie chciało czegoś takiego odpierdalać. tak myślę, ale kto wie...
-
- zaczyna szaleć
hoop-hoop! LII-KAAAAN-TROOOOOOP !
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;