Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Noż kurrrr.... spóźniłem się o minutę. Który 3 sztuki kupił?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
Od jakiegoś czasu w ramach przygotowań, bolcuje się namiętnie. Wychodzi na to, że najbardziej podoba mi się demo, którego nie posiadam na fizycznym nocniku i tu pytanie do wszystkich specjalistów. Da się to gdzieś w ogóle kupić?
Biorąc pod uwagę popularność jaką ten zespół zyskał w krótkim czasie i fakt, że demo wyszło ponoć w nakładzie 50 sztuk, pewnie właśnie osiąga niebotyczne ceny na eBay'u :)
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
dzisiaj pierwsze dwa odsluchy w aucie drodze do i z pracy. jest dobrze, pierwszy kawalek lepszy niz drugi. obawiam sie jednak ,ze formula sie wyczerpie i pelniak juz nie bedzie robil takiego wrazenia jak te dwa pierwsze mini.
pr0metheus pisze:dzisiaj pierwsze dwa odsluchy w aucie drodze do i z pracy. jest dobrze, pierwszy kawalek lepszy niz drugi. obawiam sie jednak ,ze formula sie wyczerpie i pelniak juz nie bedzie robil takiego wrazenia jak te dwa pierwsze mini.
Tym bardziej, że, biorąc pod uwagę demo, z każdym następnym materiałem jest nieco słabiej.
Jeszcze jedno. 3-5 przeesluchan takiej somy wystarcza zeby znac ten material na pamiec i nawet nie chodzi o dlugosc. Bardzo latwo sie bolzer przyswaja. Jesli pelniak nie zerwie dachow to dlugo taka sensacja juz nie beda.
pr0metheus pisze:Jeszcze jedno. 3-5 przeesluchan takiej somy wystarcza zeby znac ten material na pamiec i nawet nie chodzi o dlugosc. Bardzo latwo sie bolzer przyswaja. Jesli pelniak nie zerwie dachow to dlugo taka sensacja juz nie beda.
Pierwsza szansa na zerwanie "dachów" już w niedzielę. Kto wie? Może przyjdzie wracać w pokorze na kolanach i we włosiennicy.