MORBID ANGEL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MORBID ANGEL
Oddech przedwiecznych bardzo wyraźnie można odczuć podczas słuchania Formulas, albo Blessed. Po Formulas już tego trochę brakuje.
-
- postuje jak opętany!
A kiedy nowa teoria na temat brontozaura, Panno Łoś?Drone pisze:Z drżeniem serca zamieszczam poniżej owoc mojego najnowszego studium:
BATS > AOM > C > IDI = FFTTF > D > GTA > H
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Żułek
C > A = B > F > D = G > I > H
[youtube]www.youtube.com/watch?v=jElCPYN1fu4[/youtube]
najlepszy numer z I ;)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=jElCPYN1fu4[/youtube]
najlepszy numer z I ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Ja tam nadal bardzo lubię IDI, przynajmniej ma jakąś tożsamość i nie jest 35457 odcinaniem kuponów.
Chociaż na forum przeszły echa, to również remixy do ostatniego Morbida są doskonałe.
[youtube][/youtube]
Chociaż na forum przeszły echa, to również remixy do ostatniego Morbida są doskonałe.
[youtube][/youtube]
Yare Yare Daze
- Żułek
nie no remiksy (płyta) to już srogie gówno :Phcpig pisze:Chociaż na forum przeszły echa, to również remixy do ostatniego Morbida są doskonałe.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
To fakt, remiksy słusznie nie zostały zauważone, bo nie było nad czym się zastanawiać :)
The madness and the damage done.
- hcpig
A tam, 2,5 godziny sonicznego orgazmu z udziałem Laibach, Xytrasa, Project Pitchfork, Treponem Pal itp. miazga, niektóre remixy lepsze od oryginałów.
Yare Yare Daze
- Żułek
remiksy remiksów nie moga byc dobre ;)
-
- weteran forumowych bitew
wathcpig pisze:sonicznego orgazmu
Tu akurat zgoda, ale to nie jest wielki wyczyn.hcpig pisze:niektóre remixy lepsze od oryginałów.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Harlequin
Generalnie to troche jak dywagowanie czy schabowy czy dewolaj, ale w tym przypadku:Drone pisze:Z drżeniem serca zamieszczam poniżej owoc mojego najnowszego studium:

bo:

Ma magię i całą headcrabową nierówność chuj Ci strzelił :)
FFttF > a reszte e układajcie jak Wam sie podoba
-
Harlequin pisze:
FFttF > a reszte e układajcie jak Wam sie podoba
Swój chłop, wie jak rozpocząc wszelkie nierówności MA.
- lucass
To jest sprawa oczywista, ze Formulas to jest TOP razem z Covenant co prawda, a czasami nawet i bez Covenant.
LEGALISE DRUGS & MURDER
Wszystko pięknie, ale zapomniałeś o żelaznej zasadzie. Każda próba uszeregowania wydawnictw Morbid Angel, która nie zaczyna się od Abominations Of Desolation i Altars Of Madness jest niepoważna i pachnie nawet nie prowokacją, ale zwyczajną kompromitacją.Drone pisze:Z drżeniem serca zamieszczam poniżej owoc mojego najnowszego studium:
- Castor
@535
Mądra zasada. Ja bym poszedł o krok dalej i uszeregowałbym je w kolejności jak się ukazywały:
AOM > BATS > C > D > FFTTF > GTA > H > IDI
Nie wygląda to już tak źle. Dojebać się zawsze do czegoś można, ale w tej konfiguracji nie wali już tak po gałach:)
Poza tym bardziej niepoważne wydaje mi się stawianie IDI w środku stawki, aniżeli rozpoczęcie wyliczania od czegoś innego niż np. "Altars Of Madness".
Mądra zasada. Ja bym poszedł o krok dalej i uszeregowałbym je w kolejności jak się ukazywały:
Nie wygląda to już tak źle. Dojebać się zawsze do czegoś można, ale w tej konfiguracji nie wali już tak po gałach:)
Poza tym bardziej niepoważne wydaje mi się stawianie IDI w środku stawki, aniżeli rozpoczęcie wyliczania od czegoś innego niż np. "Altars Of Madness".

- Drone
"Abominations Of Desolation" to materiał demo, zatem choć znakomity, to go nie uwzględniłem. Wytyczne gustu obiektywnego każą mi umieścić BATS wyżej od AOM, choć osobiście wolę słuchać AOM. Biorąc pod uwagę przyszłą konfrontację ze św. Piotrem, muszę szeregować zjawiska wg ich boskiego porządku :)535 pisze:Wszystko pięknie, ale zapomniałeś o żelaznej zasadzie. Każda próba uszeregowania wydawnictw Morbid Angel, która nie zaczyna się od Abominations Of Desolation i Altars Of Madness jest niepoważna i pachnie nawet nie prowokacją, ale zwyczajną kompromitacją.Drone pisze:Z drżeniem serca zamieszczam poniżej owoc mojego najnowszego studium:
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- lucass
No przeiez pomijając gusty subiektywne obiektywne czy tam inne Formulas... dowolnym kawałkiem wciąga całą płytę na D.Castor pisze:@535
Umieszczanie IDI wogóle w takim zestawieniu to jest brak szacunku do każdej innej dowolnej płyty Morbid Angel.
LEGALISE DRUGS & MURDER
-
lucass pisze:
No przeiez pomijając gusty subiektywne obiektywne czy tam inne Formulas... dowolnym kawałkiem wciąga całą płytę na D.
To akurat uważam za bezdyskusyjne
Otóż to. Dodam jeszcze, że jeżeli jest to czyn młodzieńca-entuzjasty, można przymknąć oko. W wykonaniu kogoś, kto śledził na bieżąco, dni potęgi i chwały (w tym przypadku Morbid Angel), takie działanie jest równoznaczne z brakiem szacunku dla samego siebie. Dokąd zmierzasz? Kolego Inżynierze.lucass pisze:
Umieszczanie IDI wogóle w takim zestawieniu to jest brak szacunku do każdej innej dowolnej płyty Morbid Angel.
- longinus696
- zahartowany metalizator
Boże, pierdolicie jak jakieś dzieci z gimnazjum :))))
The imagination is a muscle. It has to be exercised. Luis Bunuel
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://musicamok.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt: