13-12-2014, 09:51
Masz wpierdol ukraiński poganiaczu wieprzy! :D
Czasami jeszcze poczytam niektóre tematy, ale pisać mi się już nie chce z tego prostego powodu, że to forum jak dla mnie zdechło. Ilekroć chciałem coś napisać to włączał mi się troll, nie mogłem w sobie znaleźć ani krzty obiektywizmu i wiesz jak to jest ;)
Nie interesuje mnie też tworzenie teorii, do których później naciągana jest rzeczywistość i zmęczony jestem epigonami, którzy po jednorazowym przesłuchaniu jakiegoś krążka z lat siedemdziesiątych ogłaszają wszem i wobec, że metal to skrajne gówno dla intelektualnie nierozgarniętych.
O dziwo z niektórymi użytkownikami mam bdb kontakt poza forum i czasem ktoś, coś skrobnie na PW. Np. z takim Rivenem przez ostatni rok zdarzyło mi się sensowniej pogadać o jakiejś płycie na fb niż tutaj. Czasem idę na koncert, chleję na umór i nie pamiętam kto grał, i tak jakoś się kręci ;)
Poza tym ciebie też tutaj nie było jakiś czas, a kolega Nasum ma trochę racji też z tym, że mały Jakub absorbuje sporo mojego wolnego czasu, a skoro mam go mniej to wolę go spożytkować w sensowniejszy sposób, bo muzyka dociera do mnie różnymi kanałami i nie muszę przedzierać się przez stosy łajna nadwrażliwych cieląt żeby coś sensownego wychwycić.
Jakby co to nr telefonu mam ten sam, a Megadeth to banda pedałów i dezerterów!