No chuja to przede wszystkim Drone nie ma jeno cipkę.Kraft pisze:No nie wiem, jak Droniak włoży kij w mrowisko to nie ma chuja we wsi. Smutno by tu było bez niego :)
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: ŚCIANA PŁACZU
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Ale zrozum że jak będziesz tak wszystkich kosił to zostaniemy tu we dwóch i niechybnie dojdzie między nami do starcia atomowego. Tobie rozjebie krocze, Olowi serwery... strach się bać.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Chuj tam, wtedy zostanę sam i będę gadał sam ze sobą, a co za tym idzie będę wiedział przynajmniej, że rozmawiam z inteligentnym człowiekiem.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nightspiryt pisze:
:D
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
Tatuś nie wykazal się refleksem, a mógł zostać bohaterem
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Ten tytuł osiągnąłem ciężką pracą popularyzatorską - znikąd się nie wziął! Podważanie tego to zwykła małostkowość i zawiść. Wielu już próbowało z marnym skutkiem - musieli stąd odejść, nie wytrzymując rozrzedzonego powietrza intelektualnych wyżyn, na które ich zaprowadziłem :)Pan_Kimono pisze: no juz wez nie pierdol:D nie pamietasz jak mokro robilo ci sie od tytulowania cie profesorem
Nie z Biedronki, tylko z Tesco. Napisałem, że DsO nie potrzebuje słuchaczy, którzy kupują w Tesco ser żółty na kilogramy. Zabolało? :)Pan_Kimono pisze: jak wytykales 'ser z biedronki itp???
I po co ta zapiekłość? Chcesz podważyć moją sztandarową koncepcję? Byli już tacy - dziś siedzą cicho jak mysz pod miotłą albo uciekli na facebooka i tam strzykają jadem w bezpiecznym otoczeniu :)Pan_Kimono pisze: ze nie wspomne tego zalosnego pierdolenia o guscie obiektywnym.
Z szacunku do moich zasług i do szeroko pojętej sztuki wypadałoby, abyś nazwę Marliwo pisał dużą literą :)Pan_Kimono pisze: marliwo obsysa
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- flow
- postuje jak opętany!
Tytuł naukowy na forum dla brudasów, słabo. To jak być kierownikiem w Biedronce lub robolem na budowie (pozdro 535 )
:)
Sugerujesz, że ci wyluzowani, dowcipni i podchodzący do siebie z dużym dystansem osobnicy opuścili nas przez Ciebie? Ja byłem przekonany, że chodziło o liczniki popularności, zadowolenie własnego ego, a Ty uważasz, że im guma w gaciach puściła? Nie zauważyłem nic takiego, co mogłoby być powodem. Co wyście tu robili? Skąd tyle nienawiści?Drone pisze: Byli już tacy - dziś siedzą cicho jak mysz pod miotłą albo uciekli na facebooka i tam strzykają jadem w bezpiecznym otoczeniu :)
- Drone
Wszystkie te funkcje to dla mnie zaszczyt!flow pisze:Tytuł naukowy na forum dla brudasów, słabo. To jak być kierownikiem w Biedronce lub robolem na budowie (pozdro 535 )
- Drone
Nie no, bądźmy poważni :) Czy uważasz, że się aż tak odkleiłem od rzeczywistości? :)535 pisze:Sugerujesz, że ci wyluzowani, dowcipni i podchodzący do siebie z dużym dystansem osobnicy opuścili nas przez Ciebie? Ja byłem przekonany, że chodziło o liczniki popularności, zadowolenie własnego ego, a Ty uważasz, że im guma w gaciach puściła? Nie zauważyłem nic takiego, co mogłoby być powodem. Co wyście tu robili? Skąd tyle nienawiści?Drone pisze: Byli już tacy - dziś siedzą cicho jak mysz pod miotłą albo uciekli na facebooka i tam strzykają jadem w bezpiecznym otoczeniu :)
Ktoś, być może nawet kilka osób, z pewnością straciło kontakt z rzeczywistością, a może to ten słynny dystans?Drone pisze:
Nie no, bądźmy poważni :) Czy uważasz, że się aż tak odkleiłem od rzeczywistości? :)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jeśli już to stopień, głąbie.flow pisze:Tytuł naukowy na forum dla brudasów, słabo.
- flow
- postuje jak opętany!
Brudas stara się być "mondry" :)ramonoth pisze: Jeśli już to stopień, głąbie.
Ostatnio zmieniony 09-12-2014, 20:50 przez flow, łącznie zmieniany 1 raz.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Pierdolisz.Drone pisze:
Wszystkie te funkcje to dla mnie zaszczyt!
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Edytowałeś, bo napisałeś "bródas"?flow pisze:Brudas stara się być "mondry" :)ramonoth pisze: Jeśli już to stopień, głąbie.
Mam pytanie do Szefa, tego bałaganu. Czy stosowne służby mogą wywieźć te śmieci, czy będziemy zmuszeni znosić fetor obornika?
- flow
- postuje jak opętany!
Napisałem śmierdziel, ale utarło się, że metale to brudasy :) więc edytowałem.ramonoth pisze:Edytowałeś, bo napisałeś "bródas"?flow pisze:Brudas stara się być "mondry" :)ramonoth pisze: Jeśli już to stopień, głąbie.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Kłamiesz.flow pisze: Napisałem śmierdziel, ale utarło się, że metale to brudasy :) więc edytowałem.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Nie poczuwam się.535 pisze:Mam pytanie do Szefa, tego bałaganu. Czy stosowne służby mogą wywieźć te śmieci, czy będziemy zmuszeni znosić fetor obornika?