Wkurwiona Anioła czyli polskie ceny płyt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Wkurwiona Anioła czyli polskie ceny płyt
Jestem zwyczajnie wkurwiony bo nawet słów mi brakuje na pierdolone państwo polaków bo jak mi ktoś wytłumaczy dlaczego nowa płyta AC/DC kosztuje w wałbrzyskim Media Markt na winylu 130 zł a w niemieckim 19,90 euro to będę polskę znów kochał :((((((((((((( sprzedaliśmy wszystko za grosze i teraz płacimy
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
Re: Wkurwiona Anioła czyli polskie ceny płyt
biorąc pod uwagę zarobki Helmutów, to dla nich te 19,90 euro, jest jak u nas 19,90 złotych...
faktycznie można się wkurwić....
BTW, ta okładka na winylu robi wrażenie :)
-
Tak:)) moja jedzie z.......Holandii za 80 zł poslucham 23:))))))))))))Stoigniew pisze:biorąc pod uwagę zarobki Helmutów, to dla nich te 19,90 euro, jest jak u nas 19,90 złotych...
- Stoigniew
mnie Gwiazdka kupiła na CD... też posłucham 24 :) zamiast śpiewać kolędy.... -;)
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
panicz litza tez w szoku
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1707 ... atrze.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103085,1707 ... atrze.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ile z fanow kupi:)))))AC/DC MILION? TYLKO MOJE PYTANIE TYCZY CZEMU NAS W CHUJA ROBIA?
Doliczają bezkrytycznie swoją marżę i to cała tajemnica. Zapłaci się 130 bo nas stać, a niemiecką biedotą nikt się tutaj nie będzie przejmował.aniola pisze:Jestem zwyczajnie wkurwiony bo nawet słów mi brakuje na pierdolone państwo polaków bo jak mi ktoś wytłumaczy dlaczego nowa płyta AC/DC kosztuje w wałbrzyskim Media Markt na winylu 130 zł a w niemieckim 19,90 euro to będę polskę znów kochał :((((((((((((( sprzedaliśmy wszystko za grosze i teraz płacimy
-
Piszesz "Media Markt" z dużej litery, a "polaków" z małej. Z urzędu powinienem ci napisać "wypierdalaj", ale ci grzecznie wyjaśnię, że jest zasadnicza różnica między Polską i Polakami a państwem zależnym pod nazwą III RP.aniola pisze:Jestem zwyczajnie wkurwiony bo nawet słów mi brakuje na pierdolone państwo polaków bo jak mi ktoś wytłumaczy dlaczego nowa płyta AC/DC kosztuje w wałbrzyskim Media Markt na winylu 130 zł a w niemieckim 19,90 euro to będę polskę znów kochał :((((((((((((( sprzedaliśmy wszystko za grosze i teraz płacimy
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
a nie wiesz czemu wpisalem z malej?Pacjent pisze:Piszesz "Media Markt" z dużej litery, a "polaków" z małej. Z urzędu powinienem ci napisać "wypierdalaj", ale ci grzecznie wyjaśnię, że jest zasadnicza różnica między Polską i Polakami a państwem zależnym pod nazwą III RP.aniola pisze:Jestem zwyczajnie wkurwiony bo nawet słów mi brakuje na pierdolone państwo polaków bo jak mi ktoś wytłumaczy dlaczego nowa płyta AC/DC kosztuje w wałbrzyskim Media Markt na winylu 130 zł a w niemieckim 19,90 euro to będę polskę znów kochał :((((((((((((( sprzedaliśmy wszystko za grosze i teraz płacimy
- Triceratops
Nie rozumiem tematu, bo nie rozumiem sensu kupowania kolejnej chujowej plyty ACDC. Tu i 15 zl to duzo. Wczoraj Kaczkowski sie podniecal w Trujce i prawie cala puscil, kurwa to byla najgorsza godzina w pracy, kurwa kto trzyma jeszcze tego sepleniacego dziada w tym radiu
woodpecker from space
- Oki
ZUSTriceratops pisze:Nie rozumiem tematu, bo nie rozumiem sensu kupowania kolejnej chujowej plyty ACDC. Tu i 15 zl to duzo. Wczoraj Kaczkowski sie podniecal w Trujce i prawie cala puscil, kurwa to byla najgorsza godzina w pracy, kurwa kto trzyma jeszcze tego sepleniacego dziada w tym radiu
- moonfire
No ale to legenda polskiego dziennikarstwa muzycznego, dzięki któremu ludzie w swetrach mogą odkrywać kolejne wrażliwe dźwięki pana Wilsona i grzebać w pantalonach przy kolejnych radiowych wersjach Teraz Rocka. Jak dla mnie, TR i Trujka są do zaorania.Triceratops pisze:Nie rozumiem tematu, bo nie rozumiem sensu kupowania kolejnej chujowej plyty ACDC. Tu i 15 zl to duzo. Wczoraj Kaczkowski sie podniecal w Trujce i prawie cala puscil, kurwa to byla najgorsza godzina w pracy, kurwa kto trzyma jeszcze tego sepleniacego dziada w tym radiu
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Co by jednak nie mówić, Trujka to jedyne radio jakiego można posłuchać w robocie bez nerwów i złorzeczeń.
-
Jak spiewala wodka selera "az mi siebie jest zal"Triceratops pisze:Nie rozumiem tematu, bo nie rozumiem sensu kupowania kolejnej chujowej plyty ACDC. Tu i 15 zl to duzo. Wczoraj Kaczkowski sie podniecal w Trujce i prawie cala puscil, kurwa to byla najgorsza godzina w pracy, kurwa kto trzyma jeszcze tego sepleniacego dziada w tym radiu
Nie bardzo. Potrafią wkurwić do nieprzytomności. Pyszałkowatość większości dziennikarzy przekracza wszelkie granice, a nazywanie zwykłego łajna, czymś absolutnie genialnym jest tam na porządku dziennym. Jedyną sprawą, która korzystnie wyróżnia tę stację na tle innych, to ilość i czas trwania bloków reklamowych. Niewielkim pocieszeniem jest fakt, że w pozostałych programach jest jeszcze gorzej. Dominuje reklamowy bełkot, głupkowate konkursy, niezrozumiały slang, a wszystko to umoczone w muzycznym szambie. Złapałem się ostatnio na tym, że kompletnie nie rozróżniam zespołów. Większość wokalistów operuje gdzieś między gościem z Radiohead, a Bono, czyli płaczliwą, pizdowatą barwą, której nie idzie wytrzymać. Z kolei panie wokalistki...Kurwa mać. Gaba Kulka i ta druga pizda-wielki talent, gwałcące na zmianę Katarzynę Krzaczek. Zasadniczo całe radio do zaorania. Tak, to słyszę. Pozytywnym aspektem jest, że przez to bagno, zostałem zmuszony do korzystania z odtwarzacza mp3 i dzięki temu daję radę.Jimmy Boyle pisze:Co by jednak nie mówić, Trujka to jedyne radio jakiego można posłuchać w robocie bez nerwów i złorzeczeń.
- Hellion
- w mackach Zła
Jest w tym dużo racji, ale w tym radiu w takim "3 wymiary gitary" też potrafią puścić Sepulturę, Slayer i w sumie masę fajnej muzyki. Mann jak się postara to też coś ciekawego prezentuje. Ale to prawda, że przeważa na antenie siódma woda po OK Computer, a jak słyszę Gabę Kulkę czy inną Mele Koteluk to mam ochotę wyjebać odbiornik za okno.
- Triceratops
Oczywiscie, nawet mimo Kaczkowskiego i durnych dyskusji Manna z ta sepleniaca baba. Troche za malo polityki ale np cykl piatkowy z muzyka acid, techno, house i newbeat kapitalny.Jimmy Boyle pisze:Co by jednak nie mówić, Trujka to jedyne radio jakiego można posłuchać w robocie bez nerwów i złorzeczeń.
woodpecker from space
-
Ja tam wolę Antyradio - chociazby z tego powodu, że bardziej wkurwia moich współpracownik w robocie;-)
- Zenek
W Trójce najgorsza jest Gackowa, kariera przez ekhm ekhm najwyraźniej jakąś znajomość, bo baba jest tak zmanierowana, nudna i z kiepskim gustem, że aż strach słuchać, i gorsza wada wymowy niż u Tuska

Antyradio to totalna padlina. Gówno i sposób w jaki je serwują jest nie do wytrzymania. Syf, kiła i system of a down.Nasum pisze:Ja tam wolę Antyradio - chociazby z tego powodu, że bardziej wkurwia moich współpracownik w robocie;-)