KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: KRIEGSMASCHINE
EoM to bez wątpienia unikalna płyta. Ciężko bowiem znaleźć inna która nudziłaby równie skutecznie jak ta spłodzona przez grubaska w spodniach i pasku od pierwszej komunii.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- WaszJudasz
Widzitie pane flow, nawet Plastek trzyma z nami front.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- flow
- postuje jak opętany!
Zapoznaj się na ten przykład ze starymi płytami Rotting Christ, Burzum, Emperor, pierwszymi dwoma Necros Christos czy debiutem i dwójką Christ Agony i porównaj to do KSM.WaszJudasz pisze:A nie zechciałbyś jednak, zamiast omijać temat, podać jakiś przykład mogący posłużyć uargumentowaniu Twojej tezy, że EoM nie jest unikalne?
MoN to płyta na chwilę, do posłuchania i wyjebania, ot pop black metal dla koneserów . Skoro jednak tak jej bronisz napisz co w niej takiego unikalnego.
Hi hi hi, hi hi, hi.kenediusze pisze:Panicz flow nie zna innych płyt metalowych bo przygodę z metalem zaczął od The Satanist, które pożyczył po lekcjach na przegrywanej kasecie od manieczek w szatni trzeciej de.
Humor masz tak czerstwy jak gust muzyczny, cóż jednak czynić skoro się napisało bzdury o KSM to teraz trzeba trzymać fason i zawzięcie bronić swoich pierdów by nie wyjść na głuptaska.
Nie wiem co robi w tym temacie Satanist , przestań pić/ćpać bo znowu będziesz beczał, że zapomniałeś hasła i musiałeś założyć nowe konto :)
- WaszJudasz
Uważasz, że na którejś z tych płyt muzyka jest zbliżona do EoM? Boję się spytać, którą częścią ciała ich słuchałeś.flow pisze: Zapoznaj się na ten przykład ze starymi płytami Rotting Christ, Burzum, Emperor, pierwszymi dwoma Necros Christos czy debiutem i dwójką Christ Agony i porównaj to do KSM.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
kenediusze
- weteran forumowych bitew
Kurwa, człowieku, gdzie ty widzisz podobizna między EoM a Emperor? :Dflow pisze:Zapoznaj się na ten przykład ze starymi płytami Rotting Christ, Burzum, Emperor, pierwszymi dwoma Necros Christos czy debiutem i dwójką Christ Agony i porównaj to do KSM.WaszJudasz pisze:A nie zechciałbyś jednak, zamiast omijać temat, podać jakiś przykład mogący posłużyć uargumentowaniu Twojej tezy, że EoM nie jest unikalne?
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- flow
- postuje jak opętany!
Kurwa człowieku czyżbyś nie wiedział jaki gatunek uprawia KSM.
No dalej co z tą unikalnością, czekam.
No dalej co z tą unikalnością, czekam.
- WaszJudasz
No nic, wydurniłeś się.flow pisze: No dalej co z tą unikalnością, czekam.
- flow
- postuje jak opętany!
Nie, na każdej jest o klasę lepsza.WaszJudasz pisze:Uważasz, że na którejś z tych płyt muzyka jest zbliżona do EoM? Boję się spytać, którą częścią ciała ich słuchałeś.flow pisze: Zapoznaj się na ten przykład ze starymi płytami Rotting Christ, Burzum, Emperor, pierwszymi dwoma Necros Christos czy debiutem i dwójką Christ Agony i porównaj to do KSM.
Ach kończą się argumenty, wiedziałem.WaszJudasz pisze:No nic, wydurniłeś się.flow pisze: No dalej co z tą unikalnością, czekam.
- WaszJudasz
Supr, ale nie o tym była rozmowa co lepsze a co gorsze, tylko o unikalności lub jej braku. Rozumiesz w ogóle co to słowo znaczy? Nawet Plastek próbował Cię naprowadzić.
- flow
- postuje jak opętany!
W przypadku tej kapeli nie, czekam aż w końcu napiszesz bo nadal cicho, tylko głośno się miotasz.
Plastek ma bardziej ekstremalne zdanie na temat tej płyty niż ja, staram się być bardziej obiektywny.
Plastek ma bardziej ekstremalne zdanie na temat tej płyty niż ja, staram się być bardziej obiektywny.
Ostatnio zmieniony 19-11-2014, 19:09 przez flow, łącznie zmieniany 1 raz.
- WaszJudasz
W przypadku tej kapeli, jak i każdej innej zresztą, oznacza to, że zagrali jak nikt, a co najmniej jak mało kto. Stąd zasadne pytanie: gdzie wcześniej słyszałeś coś takiego?
- Ołówkiiiii
- w mackach Zła
nie kłóćcie się chłopaki, proszę ;c
The fate of all mankind I see Is in the hands of fools.
- WaszJudasz
Tyle, że on najwyraźniej rozumie znaczenie terminu unikalny, a Ty nie bardzo.flow pisze:
No i zobacz wyżej, chłopaka zdenerwowałeś. Weź go teraz uspokój, powiedz, że do ZOO pójdziecie, czy coś.
- flow
- postuje jak opętany!
Coś jak owi o których temat ten traktuje, unikatowi ? Toż to zwykła BM(?) łupanina podejrzewam, że znajdziesz tu sporo naleciałości kapel o których wcześniej wspominałem. Nie mogę uwierzyć, podniecasz się przeciętniactwem, ale ni chuja nie napisałeś dlaczego to taki unikat, albo niewiele potrzebujesz do szczęścia. Czekam więc cierpliwie, gdzie te unikaty?????WaszJudasz pisze:W przypadku tej kapeli, jak i każdej innej zresztą, oznacza to, że zagrali jak nikt, a co najmniej jak mało kto. Stąd zasadne pytanie: gdzie wcześniej słyszałeś coś takiego?
Ostatnio zmieniony 19-11-2014, 19:20 przez flow, łącznie zmieniany 1 raz.
- WaszJudasz
Po co mam się rozpisywać, skoro kennediusze się chciało i zajebiście, wyczerpująco to zrobił: viewtopic.php?f=13&t=3567&start=1360#p1150534" onclick="window.open(this.href);return false;
a zresztą Twoja niemożność poparcia swojego punktu widzenia choć jednym przykładem też wskazuje na unikalność tego materiału.
a zresztą Twoja niemożność poparcia swojego punktu widzenia choć jednym przykładem też wskazuje na unikalność tego materiału.
- flow
- postuje jak opętany!
Ależ ja poparłem, czekam na odpowiedż odnośnie unikalności tejże.
- WaszJudasz
Nie, nie zrobiłeś tego.flow pisze:Ależ ja poparłem
-
kenediusze
- weteran forumowych bitew
No wiem, i co?flow pisze:Kurwa człowieku czyżbyś nie wiedział jaki gatunek uprawia KSM.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- WaszJudasz
No i teraz masz zmienić zdanie. To była pułapka: skoro daje się zaklasyfikować gatunkowo, to znaczy, że ni chuja nie jest unikalne.
- flow
- postuje jak opętany!
O, to już coś!
Więc zgodzisz się, że w gatunku w którym się porusza ta "unikatowa" kapela znajdzie się sporo lepszych, zresztą wymieniłem kilka przykładów.
Dlatego też w przypadku KSM unikat=nieźle, dobrze w porywach ciekawie.
Więc zgodzisz się, że w gatunku w którym się porusza ta "unikatowa" kapela znajdzie się sporo lepszych, zresztą wymieniłem kilka przykładów.
Dlatego też w przypadku KSM unikat=nieźle, dobrze w porywach ciekawie.