MACHINE HEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gumiak
- weteran forumowych bitew
Re: MACHINE HEAD
And my axe!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
wole rap od kastratów ;)hcpig pisze:Powinieneś raczej napisać że wolisz pedalski rap od męskich wokali, chociaż z okresu mutacji.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
mnie szkoda. dlatego nie słuchamDrone pisze:Nie szkoda wam czasu na ten zespół?
- Riven
- Kontakt:
Gówno dla debili w szerokich spodniach. Słyszałem 2 utwory.
this is a land of wolves now
- Triceratops
No wez nie pierdol, bo wycie Killiana nie jest typowym pedalskim piskiem jak w Judas Priest, Toxic czy Razor. Owszem, do niego trzeba przywyknac jak do wokalu w Confessor czy Bluuurgh ale potem pasuje idealnie.antek_cryst pisze:Ja rozumiem, że można nie lubić MH, ale żeby takie rzeczy wygadywać?hcpig pisze:Chcesz naprawdę dobrej muzy od duetu Flynn / Demmel to sobie zapodaj Vio-Lence, którego najsłabsza płyta kasuje całe dyko MH.
Muzycznie ten viajolens jeszcze daje radę, ale wokalista... no litości, przecież tego się słuchać nie da. Zero mocy, zero charakteru, zero... No kurwa, koleżka brzmi jak pedał wykłócający się w kolejce do kasy w galerii handlowej.
Kto go za mikrofon wpuścił?
Np tutaj jest zajebisty " onclick="window.open(this.href);return false;
woodpecker from space
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Industrialny punk, industrialny debilu.Drone pisze:I punk rock!
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- starszy świeżak
Też mi się zawsze żywiołowość Machine Head kojarzyła z punkiem. ale też trash metal powstał z połączenia żywiołowści punku i wirtuozerii hard rocka.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Heheh, dokładnie to samo pomyślałem :)Drone pisze:Nie szkoda wam czasu na ten zespół?
- harvestman
nie, nie szkoda :) Nie samą alternatywa człowiek żyje, czasami fajnie sobie zajrzeć do mainstreamu. Nie mam z tym problemu.ramonoth pisze:Heheh, dokładnie to samo pomyślałem :)Drone pisze:Nie szkoda wam czasu na ten zespół?
- Gunman
Przyjdzie czas na zapoznanie się z nową płytą, może nawet przyjdzie czas na zakup. Też nie mam z tym problemu i czasem wracam do niektórych ich albumów, nie tylko debiutu.
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Machine Head - zespół wart tego forum
- flow
- postuje jak opętany!
Burn My Eyes do tej pory rozdaje.
- TheDude
Ostatnio byłem na koncercie gdzie chłopaki z kapeli QUY zajebiali na żywca kilka coverów, m.in. Machine Head. Wpierdol na medal :)
-
- rozkręca się
ten nowy album jest jak zawsze koniunkturalny :) Podziwiam ludzi którym się to spodoba
- harvestman
Takie zespoły też są potrzebne, Metallica milczy więc Machine Head jest na chwilę obecną liderem w tej niszy, taka ciężka muzyka środka.Thetoxicavenger pisze:ten nowy album jest jak zawsze koniunkturalny :) Podziwiam ludzi którym się to spodoba
- manieczki
Machine Head Frontman Gets Explosive Diarrhea During South American Tour, Continues Touring in Adult Diapers

xDDDDDDDDD
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gunman
Zaraz sobie rzygne
- Żułek
hihi :P
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- manieczki
Dobra, tera to do śmiechu mi nie jest :/manieczki pisze:Machine Head Frontman Gets Explosive Diarrhea During South American Tour, Continues Touring in Adult Diapers
xDDDDDDDDD

Since the last picture of me wearing a men's adult diaper nearly broke the Internet and started a fashion craze around the world, it is with great regret that I must say, it is time to temporarily retire THE MENS DIAPER. Yes, as sad as it may be, after 5 days of non-stop-assquaking that saw me exploding greenish-brown liquid out of my anal cavity with the same pressure as a-thumb-over-a-garden-hose, and resulted in not one, but THREE diarrhea's into a bucket onstage in Bogata during the show, well, thanks to some amazingly strong Carbon Pills it's finally slowed down my "green apple splatters" to the consistency of "Campbell's Chunky Soup". And while my watery-poop-like-friend may be almost gone, it's given my a delightful reminder of it's presence in the shape of a marble-sized hemorrhoid on my left anus-flap that now has a large cut on it and that feels like fire shooting up my ass every time I take a "semi-solid-butt-piss"... Fuck you very much Moctezuma!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- TheDude
Podobny temat opisal Al Jourgensen w "The Lost Gospels...". Totalna sraka attack az do szpitala trafil. W przypadku Ala pewnie inne czynniki mialy wplyw na rozwalenie bebechow niz u Roba :)