no chyba każdy wie, że jedyną zupełnie autentyczną osobą, która w życiu jest zupełnie taka jak na forum jest manieczkiPlastek pisze:O ile zakład, że nie tylko Lykantrop tak działał i spośród obecnych użytkowników kilku spokojnie kroi podobne akcje tutaj?Riven pisze:No mi też to wisi i również nie rozumiem bulwersu ale fakt jest taki że stworzył sobie fikcyjna osobowość w która się skutecznie wcielil i nabrał whuj ludzi. Nie oburza mnie to, raczej ciekawi jak trzeba mieć najebane w czajniku żeby się bawić w takie rzeczy
ŚCIANA PŁACZU
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- weteran forumowych bitew
Re: ŚCIANA PŁACZU
Grrrówno!
- Self
- rasowy masterfulowicz
[/quote]Plastek pisze:O ile zakład, że nie tylko Lykantrop tak działał i spośród obecnych użytkowników kilku spokojnie kroi podobne akcje tutaj?Riven pisze:No mi też to wisi i również nie rozumiem bulwersu ale fakt jest taki że stworzył sobie fikcyjna osobowość w która się skutecznie wcielil i nabrał whuj ludzi. Nie oburza mnie to, raczej ciekawi jak trzeba mieć najebane w czajniku żeby się bawić w takie rzeczy
Czyli co, ty tak naprawdę lubisz religijny black metal, Drone nagrał Marliwo dla beki, yossarian nie jest bezrobotnym kieleckim ciulem, a długopis nie mieszka we wsi? Co to się porobiło, że nawet ludziom w internetach zaufać nie można. :(
Ale na panicza manieczka zawsze można liczyć, wiadomka. <3
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
niestety manieczki to musi się od Marii wiele nauczyć.Plasfodeur pisze:no chyba każdy wie, że jedyną zupełnie autentyczną osobą, która w życiu jest zupełnie taka jak na forum jest manieczkiPlastek pisze:O ile zakład, że nie tylko Lykantrop tak działał i spośród obecnych użytkowników kilku spokojnie kroi podobne akcje tutaj?Riven pisze:No mi też to wisi i również nie rozumiem bulwersu ale fakt jest taki że stworzył sobie fikcyjna osobowość w która się skutecznie wcielil i nabrał whuj ludzi. Nie oburza mnie to, raczej ciekawi jak trzeba mieć najebane w czajniku żeby się bawić w takie rzeczy
Coś tam było! Człowiek!
-
Re: Re:
i nie pije535 pisze:Najważniejsze, że ma fach w rękach.Skaut pisze: niestety manieczki to musi się od Marii wiele nauczyć.
Grrrówno!
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Nie wiem jak reszta, ale przecież Drone jak i Plastek to wytwór tej samej osoby, która jest tutaj obecna pod jeszcze jednym pseudonimem.Self pisze: Czyli co, ty tak naprawdę lubisz religijny black metal, Drone nagrał Marliwo dla beki, yossarian nie jest bezrobotnym kieleckim ciulem, a długopis nie mieszka we wsi? Co to się porobiło, że nawet ludziom w internetach zaufać nie można. :(
Ale na panicza manieczka zawsze można liczyć, wiadomka. <3
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Sybir
Re: Odp: ŚCIANA PŁACZU
Muszę Wam coś wyznać... ;(((535 pisze:No przecież.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
spokojowo, widziałem jak 535 pije, nawet namawia innych do picia, także porównując fakty i wpisy na forum wyraźnie widać, że to LykantropSybir pisze:Muszę Wam coś wyznać... ;(((535 pisze:No przecież.
Grrrówno!
- Sybir
Ale ja akurat o tym całym piciu :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Największy szwindel dopiero się szykuje, to będzie bomba jakich mało. :)
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
- Bohdan
Sova=Dziuba, w dodatku nieżywy?
Teraz będzie mi wypominał te kilka piw... Poza tym, nie byłem ostatnio w Londynie.Plasfodeur pisze: spokojowo, widziałem jak 535 pije, nawet namawia innych do picia, także porównując fakty i wpisy na forum wyraźnie widać, że to Lykantrop

Tak. Okaże się, że tak naprawdę piszą tutaj tylko trzy osoby, Olo i Analny.REINHARD IRRUMATOR pisze:Największy szwindel dopiero się szykuje, to będzie bomba jakich mało. :)
- Silent_Sea
Zawsze wiedziałem, że coś z tym forume jest nie tak i teraz już mam pewność - tak naprawdę to matrix, jestem jedynym użytkownikiem i piszę sam ze sobą zmieniając tylko login . Nice ! :P
edit. hahaha widzę, że kolega 535 poszedł tym samym tropem ;)
edit. hahaha widzę, że kolega 535 poszedł tym samym tropem ;)
Ostatnio zmieniony 27-10-2014, 20:39 przez Silent_Sea, łącznie zmieniany 1 raz.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Silent_Sea
- Self
- rasowy masterfulowicz
Hola hola, a netykieta? Nie krzyczymy!
edit: kurczę, znowu. :(
edit: kurczę, znowu. :(