MOTÖRHEAD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: MOTÖRHEAD
nie to, że się nie cieszę, bo i tak pewnie pojadę, ale ta ich setlista ostatnio jest zwyczajnie słabiutka. godzina grania i do domu...
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Widziałem fragmenty z Wacken i nie było to przyjemne doświadczenie. Mam nadzieję, że po prostu Lemmy miał zły dzień, bo jeśli tak teraz wyglądają ich koncerty to jest, delikatnie mówiąc, nie najlepiej. Mnie jednak nie było jeszcze nigdy dane ich zobaczyć, więc tym razem nie odpuszczę i zabieram prawie całą rodzinę - 7-letnia córka od roku mi głowę suszy, żebym ją zabrał kiedyś na koncert. Okazja jest doskonała, tylko trzeba coś na uszy zakupić :)
BTW, czy coś takiego załatwiłoby sprawę?
http://allegro.pl/nauszniki-ochronniki- ... 00347.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BTW, czy coś takiego załatwiłoby sprawę?
http://allegro.pl/nauszniki-ochronniki- ... 00347.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
obawiam się, że on już będzie miał teraz same złe dni. obym się mylił
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Ale to tylko ich koncert czy w ramach jakiegoś kolejnego pedalskiego festiwalu?
The madness and the damage done.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ej ale co to ma byc ?
- Golden Circle 290 zł
- Płyta 229 zł
- Trybuny 210 zł
pojebało ich ?
- Golden Circle 290 zł
- Płyta 229 zł
- Trybuny 210 zł
pojebało ich ?
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
ja jebie
- Żułek
ja rozumiem że Lemmy ledwo dycha i to może byc jedyna okazja ale kurwa ponad 200zł ?
mam nadzieje że dadzą jeszcze kilka kapel i to bedzie jakiś fest gdzie Lemmy bedzie pepkiem świata
mam nadzieje że dadzą jeszcze kilka kapel i to bedzie jakiś fest gdzie Lemmy bedzie pepkiem świata
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Ja te ceny widziałem na razie tylko na Last.fm. Nie wierzę, że to jest prawda. Za 100-120 zł zapełniliby Stodołę, to max :)
Jeśli zaś to prawda, to będzie mi bardzo przykro, ale umrę nie zobaczywszy Lemmy'ego na żywo.
Jeśli zaś to prawda, to będzie mi bardzo przykro, ale umrę nie zobaczywszy Lemmy'ego na żywo.
-
- weteran forumowych bitew
Już mi opadło wszystko co opaść mogło, taki biznes to ja pierdolę.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Żułek
na wiekszość serwisów są takie ceny wiec chyba taka bedzie :/ramonoth pisze:Jeśli zaś to prawda, to będzie mi bardzo przykro, ale umrę nie zobaczywszy Lemmy'ego na żywo.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Za takie pieniądze powinni grać trzy godziny i wziąć Hawkwind na support :)
The madness and the damage done.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Jedyne prawdopodobne wyjaśnienie tych cen to planowany festiwal. Inaczej być nie może, są granice absurdu :)
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
A widziałeś gdzieś kiedyś wakacyjny festiwal muzyczny w poniedziałek? :Dramonoth pisze:Jedyne prawdopodobne wyjaśnienie tych cen to planowany festiwal. Inaczej być nie może, są granice absurdu :)
Bez jaj, dziękuję, postoję.
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Heheh, też prawda :)witchfinder pisze:A widziałeś gdzieś kiedyś wakacyjny festiwal muzyczny w poniedziałek? :D
- uglak
raczej beda za duze - rozgladnij sie za jakimis dla dzieci . na brutalu widzialem jakies dzieciaki w takich i mimo ze mlode byly dosc ruchliwe to nauszniki trzymaly sie porzadnie na glowieramonoth pisze:BTW, czy coś takiego załatwiłoby sprawę?
Guilty of being right
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
O, dzięki :)uglak pisze:raczej beda za duze - rozgladnij sie za jakimis dla dzieci . na brutalu widzialem jakies dzieciaki w takich i mimo ze mlode byly dosc ruchliwe to nauszniki trzymaly sie porzadnie na glowie
- Self
- rasowy masterfulowicz
Normalnie i gdybym nie widział jeszcze Motorhead na żywca, to bym miał bardzo duże obawy co do tego, jaką formę zaprezentuje Lemmy (o Phila i zwłaszcza Mikkiego nie ma co się martwić). Ale że zdążyłem już zobaczyć Motur w zeszłym roku, gdy Lemmy był w ZNAKOMITEJ jak na swój wiek i stan zdrowia formie, to nie ma co się jebać i trza jechać. Zajebistych wspomnień z koncertu na Urynaliach nie pozbawi mnie nawet gdyby Lemmy wyszedł na scenę z respiratorem, wenflonem, w pampersie i w piżamie szpitalnej.
-
no ja prawdopodobnie pojadę mimo tych popierdolonych cen. nie ma, że boli. to jest, kurwa, motorhead
- Żułek
TAKHeretyk pisze:no ja prawdopodobnie pojadę mimo tych popierdolonych cen. nie ma, że boli. to jest, kurwa, motorhead
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Przecież do tego czasu Lemmy wyciągnie kopyta, dajcie spokój, zaplanujcie sobie coś innego w tym czasie.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz