No, upiekło Ci się paniczu. Tym razem ;)Riven pisze: OK, wobec tego może wyraziłem się niejasno. Oczywiście nie miałem na myśli większości, bo to tak jakby zarzucac elektrykowi, że jest kiepskim geodetą. Mam nadzieję, że teraz wiadomo o co mi chodzi :)
MARLIWO - Pieśni [2014]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re: MARLIWO - Pieśni [2014]
The madness and the damage done.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- flow
- postuje jak opętany!
I na sluchanie Marliwa przyjdzie moda.
- trup
Przepraszam nie wiem o co chodzi ale się wypowiem....
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- weteran forumowych bitew
I to jest ogrom miażdżącej krytyki? Stwierdzenie, że "słucham muzyki całe życie więc się znam i skoro uważam, że to guwno, to to jest guwno, a kto twierdzi inaczej ten się nie zna"? Litości :D Ile wy wszyscy macie lat?[V] pisze: No jeśli oczekujesz elaboratów na temat tego dzieła pisanych przez ludzi które słuchają muzyki przez całe swoje życie to gratuluję.Tutaj jest tylko świst opadających rąk ewentualnie wykrzywiona morda ala:dude, are you for real?
Nie trzeba być geniuszem, żeby wykapować po jednym przesłuchaniu że jest to PRZERAŹLIWIE SŁABE I AMATORSKIE NAGRANIE.
Elaboraty to przesada, ale dziwię się że ludziom którzy uważają to za niegodny uwagi żart chce się w ogóle produkować na ten temat. Skoro to takie słabe i amatorskie, to czemu wywołuje tyle emocji na poziomie pięcioletnich dzieci? Jakoś tematy o ósmoligowych amatorskich pierdach rzadko wychodzą poza drugą stronę.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
Bo jest mega śmieszne, a w próbie podciągania pod black metal jest jeszcze śmieszniejsze:)kenediusze pisze:Skoro to takie słabe i amatorskie, to czemu wywołuje tyle emocji na poziomie pięcioletnich dzieci?.
- Riven
- Kontakt:
Jak tam na Ukrainie? :) przekonałes już banderowcow żeby przeprosili za ludobójstwo?
this is a land of wolves now
-
No tak, dzieci lubią się wyśmiewać z cudzej nieporadności :D Żałość.Karkasonne pisze:Bo jest mega śmieszne, a w próbie podciągania pod black metal jest jeszcze śmieszniejsze:)kenediusze pisze:Skoro to takie słabe i amatorskie, to czemu wywołuje tyle emocji na poziomie pięcioletnich dzieci?.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Nie ma specjalnie o co kruszyć kopii. Popełniłem prawdopodobnie tylko ten błąd, że przyznałem się do autorstwa tego nagrania zamiast umieścić to anonimowo - prawdopodobnie nie wylanoby aż takiego wiadra pomyj. Siła uprzedzeń bywa ogromna. Ja jestem zadowolony z tego nagrania i niespecjalnie zamierzam w nim coś zmieniać. Dobre samopoczucie twórcy jest najważniejsze :) A krytycyzm na tym forum bywa posunięty do absurdu - w zasadzie każda nieortodoksyjna płyta, która wymyka się oklepanym standardom spotyka się tu z zasady z niekonstruktywną krytyką. Zresztą pamiętam, jak wychodziło np. "Transilvanian Hunger" - mówiono i pisano o tej płycie różne głupoty, co wynikało przede wszystkim z niezrozumienia takiej estetyki, która odbiegała od przyjętych ówcześnie norm. Nie mam zamiaru ani ambicji porównywać swoich dokonań z tą płytą, wskazuję tylko na mechanizm, który od tamtego czasu niewiele się zmienił.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- rasowy masterfulowicz
łohohohohoho porownujesz te swoje piardy to TH?:D:DDrone pisze:Zresztą pamiętam, jak wychodziło np. "Transilvanian Hunger" - mówiono i pisano o tej płycie różne głupoty, co wynikało przede wszystkim z niezrozumienia takiej estetyki, która odbiegała od przyjętych ówcześnie norm.
KVLT lizania CZASZKI
-
sam coś nagraj a nie!!!!!!!!!!1111111JEDEN[V] pisze:No jeśli oczekujesz elaboratów na temat tego dzieła pisanych przez ludzi które słuchają muzyki przez całe swoje życie to gratuluję.Tutaj jest tylko świst opadających rąk ewentualnie wykrzywiona morda ala:dude, are you for real?kenediusze pisze:Tyle tylko, że[V] pisze:Jeśli zamierzenie autora było inne i jednak chce się na serio tym podzielić z ludźmi to musi wziąść na klate ogrom (całkowicie zasłużonej ) krytyki.
1. Drone jakoś się nie rzuca na lewo i prawo protestując przeciwko krytyce, ino głównie milczy.
2. W tym temacie właściwie nie ma krytyki, chociaż rzeczywiście jest co krytykować (najbardziej treściwe opinie dali chyba koper i ultravox, plus do tego trochę bardziej przychylnych lub bardziej nieprzychylnych, ale jednak zawierających jakąś treść, postów innych osób - ogólnie mniejszość), większa część tego tematu to coś w stylu "HAHAHAHAH JAKIE GUWNO LOL KTO TO BIERZE SERIO?". A to jest przecież poziom przedszkola, a nie "ogrom zasłużonej krytyki", no bez jaj. I naprawdę mnie dziwi, że dorośli i pewnie jeszcze uważający się za wielce dojrzałych ludzie są w stanie się tak zasrywać jak dzieci w piaskownicy :D
Ale nie, w sumie mnie to nie dziwi już, za długo tu siedzę żeby się temu dziwić.
Nie trzeba być geniuszem, żeby wykapować po jednym przesłuchaniu że jest to PRZERAŹLIWIE SŁABE I AMATORSKIE NAGRANIE.
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
[V] pisze: No jeśli oczekujesz elaboratów na temat tego dzieła pisanych przez ludzi które słuchają muzyki przez całe swoje życie to gratuluję.Tutaj jest tylko świst opadających rąk ewentualnie wykrzywiona morda ala:dude, are you for real?
Chciałem zauważyć, że ludzie słuchający muzyki przez całe swoje życie pisali tak między innymi o In The Sign Of Evil, Endless Pain, War and Pain, Possessed, The Return, Burzum, czy choćby o wspomnianym wyżej Transilvanian Hunger... To wszystko były przeraźliwie słabe amatorskie nagrania.
- Riven
- Kontakt:
Hehe, ostatnio na fejsie ktoś wklejal recenzje show no mercy I war and pain z jakiegoś zina, z okresu premiery tych płyt. brzmiały mniej więcej jak posty w tym wątku ;)
-
nom, to z pewnością wróży biedronowi świetlaną przyszłość. mgła może czuć się zagrożona
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
Nie :) nikt nie porównuje tutaj tego do wybitnych płyt, zwłaszcza że mógłby wiele poprawić w swojej muzyce. Ale reakcja na to jest... Przewidywalna ;)
-
ale stary, czego ty się spodziewasz? przecież nie mam żadnego osobistego urazu do drona, nie wiem nawet kim jest i koło fajki mi to lata, ale gdy wrzucasz na sieć coś tak skrajnie chujowego mając na koncie mędrkowanie na temat lepszych, gorszych, ale mniej lub bardziej sprawnie zagranych płyt, to nie ma miejsca na inna reakcję :D śpiewać każdy może, jasne, ale oceniać też.Riven pisze:Nie :) nikt nie porównuje tutaj tego do wybitnych płyt, zwłaszcza że mógłby wiele poprawić w swojej muzyce. Ale reakcja na to jest... Przewidywalna ;)
Gdyby Piggy i spółka przejmowali się "złą prasą" to ... Dajcie spokój. Nawet kurwa nie chcę myśleć. Panie Inżynier. Trzymaj się Pan, choć przyznam bez bicia, że nie dałem rady przesłuchać całości.
- Riven
- Kontakt:
@vitriol
No dobra, luz ;). Po prostu słyszałem dużo gorsze rzeczy, a tutaj mam wrażenie circlejerk uniemożliwia normalne podejście. Chociażby teksty - są naprawdę eleganckie - posłuchaj ich na spokojnie. Ja z dronem miałem bardzo wiele sprzeczek na tym forum (np na temat dissection :D) i gdyby mi to smierdzialo to bym bez problemu napisał. Tyle.
No dobra, luz ;). Po prostu słyszałem dużo gorsze rzeczy, a tutaj mam wrażenie circlejerk uniemożliwia normalne podejście. Chociażby teksty - są naprawdę eleganckie - posłuchaj ich na spokojnie. Ja z dronem miałem bardzo wiele sprzeczek na tym forum (np na temat dissection :D) i gdyby mi to smierdzialo to bym bez problemu napisał. Tyle.
- manieczki
rajwen rajwen co ty cpiesz

Ostatnio zmieniony 14-10-2014, 13:07 przez manieczki, łącznie zmieniany 1 raz.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
tylko Twoje posty paniczu :) gardze narkotykami.