INFERNAL WAR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
Re: INFERNAL WAR
byle na nowym albumie zagrali po staremu a nie odwalili nudny walec z gówna jak ksm.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
-
- weteran forumowych bitew
Jak ma nie być walca z gówna, to już niech lepiej nic nie nagrywają. Zawsze można posłuchać starych nagrań, zresztą ta kompilacja która zapowiedział sova się bardzo przyda.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
nowy album bedzie bdb
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Bohdan
...ale czy kosher?
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tak tak. To muzyka nie dla dzieci.Only_True_Believers pisze:byle na nowym albumie zagrali po staremu a nie odwalili nudny walec z gówna jak ksm.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
najlepszy zespół na świecie, nie mogę się doczekać nowej płyty
- Clochard
czes Josarin,yossarian84 pisze:najlepszy zespół na świecie, nie mogę się doczekać nowej płyty
widzialem Cie jak ostatnio obciagales pod myjnia w orlnie, potem wkleje,
cze
-
- mistrz forumowej ceremonii
Mam nadzieję, że to się nigdy nie stanie. W ogóle materiał sprzed Conflagrator mógłyby nie istnieć, ten zespół tylko na tym traci.Only_True_Believers pisze:byle na nowym albumie zagrali po staremu a nie odwalili nudny walec z gówna jak ksm.
-
Gruba przesada, Conflagrator to może i najlepszy IW, ale Terrorfront się cały czas broni. Takiej dawki brutalnego napierdolu, podlanego bardzo słuszną dawką nieefekciarskiej przebojowości i prostych, bezpośrednich tekstów o sraniu Maryi Dziewicy do ryja to ze świecą szukać. Doskonały nakurw, 100% metal a nie jakieś śmieszne pipczenie. Jesus fucking christ, bastard son of a jewish whore, lord of the weak, blind and sick, I invert your cross.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
-
Dobrze, że przytoczyłeś ten tekst, bo mało kto o tym wie ale autor tych słów miał na myśli odwrócenie krzyża po to by Jezusowi spadła korona cierniowa. Ulga w cierpieniu i miłosierdzie zakamuflowoane w odpowiedni sposób. Dziwię się, że przez tyle lat nikt się nie zorientował. Zresztą nie od wczoraj wiadomo, że fani starego IW to niezbyt rozgarnięte osobniki.
- Kingu
Obydwa materiały nie rdzewieją i zmiatają numery ze splitu z KSM. Wznowienie starych jak najbardziej na miejscu.kenediusze pisze:Gruba przesada, Conflagrator to może i najlepszy IW, ale Terrorfront się cały czas broni.
Tylko dlaczego nie ma koncertów IW w Polsce?
-
- zaczyna szaleć
Stare IW bardzo dobre, podobnie jak debiut. Dwójka jest niemal genialna, konflagrator kompozycyjnie jest OK, ale gdyby zestawić go pod kątem brzmienia z Redesekration to mamy smalec z jabłkiem i kiełbasą vs Delma rodzinna z nutką aromatu smalczyku (na niekorzyść epki oczywiście).
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Właśnie zajebiste, szorstkie brzmienie ma. Tez mi na początku nie wchodziło, ale zrozumiałem ocb. Generalnie podoba mi się w tym zespole to, że mimo że grają dość prosta muzykę, to każdy album jest inny. Mam nadzieję że i tym razem czymś zaskoczą
this is a land of wolves now
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
takkenediusze pisze:Gruba przesada, Conflagrator to może i najlepszy IW, ale Terrorfront się cały czas broni. Takiej dawki brutalnego napierdolu, podlanego bardzo słuszną dawką nieefekciarskiej przebojowości i prostych, bezpośrednich tekstów o sraniu Maryi Dziewicy do ryja to ze świecą szukać. Doskonały nakurw, 100% metal a nie jakieś śmieszne pipczenie. Jesus fucking christ, bastard son of a jewish whore, lord of the weak, blind and sick, I invert your cross.
In a world of compromise...some don't
- Kraft
Taka myśl przeszła mi przez trzy sprawne zwoje mózgowe, bo pamiętam dokument z drogi do mistrzostwa Francuzów w 98 roku. Tam Henry i reszta bandy dostali nakaz by w ramach regeneracji leżeć do góry nogami. A więc wyszło szydło z wora. Grube, zakamuflowane krześcijany. Tfu.est pisze:mało kto o tym wie ale autor tych słów miał na myśli odwrócenie krzyża po to by Jezusowi spadła korona cierniowa. Ulga w cierpieniu
- Only_True_Believers
- zahartowany metalizator
zgadzam się w 100%. Conflagrator jest nie tylko najlepszy ale też najbrutalniejszy.est pisze:Mam nadzieję, że to się nigdy nie stanie. W ogóle materiał sprzed Conflagrator mógłyby nie istnieć, ten zespół tylko na tym traci.Only_True_Believers pisze:byle na nowym albumie zagrali po staremu a nie odwalili nudny walec z gówna jak ksm.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Sova
- rasowy masterfulowicz
ruszyła przedsprzedaż IW - Chronicles of Genocide CD oraz nowej koszulki
CD - 29 zł
TS - 39 zł
+ wysyłka
zamówienia -> malignantvoices@gmail.com
lub allegro ( CD wszędzie jednakowa cena, koszulki 0,90 zł droższe na allegro )
CD:
http://allegro.pl/infernal-war-chronicl ... 69908.html" onclick="window.open(this.href);return false;
koszulki:
http://allegro.pl/infernal-war-chronicl ... 97833.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/infernal-war-chronicl ... 98616.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/infernal-war-chronicl ... 99775.html" onclick="window.open(this.href);return false;
CD - 29 zł
TS - 39 zł
+ wysyłka
zamówienia -> malignantvoices@gmail.com
lub allegro ( CD wszędzie jednakowa cena, koszulki 0,90 zł droższe na allegro )
CD:
http://allegro.pl/infernal-war-chronicl ... 69908.html" onclick="window.open(this.href);return false;
koszulki:
http://allegro.pl/infernal-war-chronicl ... 97833.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/infernal-war-chronicl ... 98616.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/infernal-war-chronicl ... 99775.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
odświeżyłem sobie wczoraj conflagrator i muszę się zgodzić. absolutnie morderczy materiał. przy czym redesekration tylko minimalnie słabszaOnly_True_Believers pisze: Conflagrator jest nie tylko najlepszy ale też najbrutalniejszy.
- wombat
- zaczyna szaleć
U mnie to od dnia zależy, redesekration to takie radosne pieśni na poprawę nastroju :)Heretyk pisze:odświeżyłem sobie wczoraj conflagrator i muszę się zgodzić. absolutnie morderczy materiał. przy czym redesekration tylko minimalnie słabszaOnly_True_Believers pisze: Conflagrator jest nie tylko najlepszy ale też najbrutalniejszy.
- Sova
- rasowy masterfulowicz