EXODUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: EXODUS
Utwór:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Zajebisty kawałek, oby tylko płyta była krótsza niż ostatnie dwie, bo te pod koniec nudzą jak skurwysyn.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Block69
-
- postuje jak opętany!
Jest dobrze. Zetro ma trochę podwyższoną barwę, lecz to ani trochę nie przeszkadza. Uwielbiam jego wokal. Solówka Kirka przewidywalna - bezsensowny napierdol po pentatonice z kaczką. Perka i reszta instrumentów jak najbardziej doskonale. Brzmienie jest również bardzo dobre - chyba każdy album Exodus w XXI w. ma zajebiste brzmienie. Czekam na całość.
- Plastek
- Kontakt:
Zetro to milion razy lepszy wokalista niż metalcoreowy Dukes.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Żułek
mi sie Dukes na poprzedniej podobał, bardzo dobry album tyle że za długi
no i koncertowe zwierze
tutaj dość przewidywalnie, zobaczymy jak reszta
no i koncertowe zwierze
tutaj dość przewidywalnie, zobaczymy jak reszta
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dokładnie tak.Plastek pisze:Zajebisty kawałek, oby tylko płyta była krótsza niż ostatnie dwie, bo te pod koniec nudzą jak skurwysyn.
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Niestety ale +1. Do tego te wokale brzmią jak piskliwa karykatura Souzy zamiast niego samego.Block69 pisze:Niestety szału ni ma.
Yare Yare Daze
- Block69
- moonfire
+1Plastek pisze:Zajebisty kawałek, oby tylko płyta była krótsza niż ostatnie dwie, bo te pod koniec nudzą jak skurwysyn.
Wróciła atmosfera "Tempo..." i bardzo dobrze. Tylko solówka do wyrzucenia. Ale dzięki niej sprzedadzą 17 albumów więcej, więc interes się kręci. Mam nadzieję, że w reszcie kawałków ten ignorant gitary już nie gra.
[youtube][/youtube]
Ło! Mimo, ze jestem jednym z tych chujów, którzy twierdzą, że poza "Bonded By Blood" ten zespół nie miał nic do powiedzenia (kropka!), to jednak ten numer przynajmniej brzmi jak Exodus!
Ło! Mimo, ze jestem jednym z tych chujów, którzy twierdzą, że poza "Bonded By Blood" ten zespół nie miał nic do powiedzenia (kropka!), to jednak ten numer przynajmniej brzmi jak Exodus!
- Plastek
- Kontakt:
I znowu zajebisty kawałek. Proste, szybkie, 4 minutowe kawałki, płyta w granicach 45 minut i będzie rozpierdol maksymalny. Oby tak było.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- ryszard
- postuje jak opętany!
No kurwa, prawda jest taka, że gdyby jakieś szczeniaki po 20 lat nagrały taki kawałek, z takim tekstem to bym chyba ze śmiechu jebnął, ale skoro nagrywa to Exodus to generalnie od dobrych kilku minut banan mi z mordy nie schodzi i tak zaczynam kombinować jak tu nie rozkęcić jakiegoś mosh-pita ;)
Szacun, szczególnie za wokale, bo generalnie byłem mocno zmieszany po zmianie wokalisty, jednak Zetro rozwiewa wszelkie wątpliwości co do słuszności tego posunięcia - troche szkoda Dukesa, szczególnie ze względu na jego walory koncertowe, ale no sorry, jak słyszę COŚ TAKIEGO to nie mam pytań :)
Szacun, szczególnie za wokale, bo generalnie byłem mocno zmieszany po zmianie wokalisty, jednak Zetro rozwiewa wszelkie wątpliwości co do słuszności tego posunięcia - troche szkoda Dukesa, szczególnie ze względu na jego walory koncertowe, ale no sorry, jak słyszę COŚ TAKIEGO to nie mam pytań :)
That's what she said !
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
No ten nowy wałek jest bardzo dobry, ufff już się przestraszyłem bo poprzedni był nie bardzo.
Yare Yare Daze
-
- postuje jak opętany!
O kurwa. Popuściłem w spodnie. Zajebisty kawałek. 100% Exodus w Exodus.
-
Zgadza się. Przyda się jakiś porządny thrashowy album w tym roku, bo poza Zoldier Noiz i może Suicidal Angels chyba nic nie wyszło w tym temacie.hcpig pisze:No ten nowy wałek jest bardzo dobry, ufff już się przestraszyłem bo poprzedni był nie bardzo.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Żułek
no taki Exodus to ja moge słuchać :D
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
takie se imprezowe hopsasa. solówa hammeta póki co ratuje sytuację.