Przydadzą się i takie porównania, bo 11 października gramy z Niemcami w piłkę...Sova pisze:nie idźmy tą drogą, bo zaraz będzie Katharsis lub Necros Ch. i zrobi nam K.O.
MŚ w siakówce meżczyzn 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MŚ w siakówce meżczyzn 2014
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Self
- rasowy masterfulowicz
Sova pisze:nie idźmy tą drogą, bo zaraz będzie Katharsis lub Necros Ch. i zrobi nam K.O.

3:1
- Biały
- w mackach Zła
Jest duży sukces, nikt chyba nie stawiał na tą kadrę - grali różnie ale wynik był cały czas do przodu i tylko to się w sumie liczy.Harlequin pisze:No i jesteśmy co najmniej wicemistrzami świata...
I pomimo tego co pisał kolega Biały, to chciałbym nadmienić, że poza zasłużoną porażką z USA to wygraliśmy w zasadzie ze wszystkimi czołowymi drużynami świata.. .Brazylia, Rosja, Serbia, Włochy, Iran, Francja, Argentyna... do kompletu zabrakło tylko Bułgarów...
Czyli jednak nie takie słabe te Polaki. Jutro będzie BARDZO ciekawy mecz. Brazylia pewno zepnie poślady po porażce z nami. Nasze młode siatkarze mogą za to grac bez spiny - co mają do stracenia w sumie, i tak osiągnęli bardzo dużo.
Wczoraj z niemcami zagraliśmy chyba najgorzej podczas tych mistrzostw (no nie gorzej niż z USA) ale na słabych niemców to wystarczyło. Dzisiaj trzeba będzie zagrać na 100% ale brazylia jest spokojnie do ogrania, co pokazał wczorajszy mecz z francją i fakt, że na tym turnieju już z nimi wygraliśmy.
Bonus tego finału jest taki, że polsat ma go puścić w otwartym kanale :D
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Jak dla mnie najsłabszy mecz to nasi zagrali z Włochami. W sumie jesli Brazylia miałaby dzis przez cały mecz dyspozycje taką jak wczoraj w pierwszym secie, to raczej byśmy ich nie ograli. Niemcy to żadna elita i troche jestem zaskoczony, że udało im się tak daleko zajść, wiec porażka z nimi byłaby sensacją.
- Harlequin
No i wygląda na to, że Reich bedzie miał medal. Coś Francuzom dziś gra sie nie klei :/
- Biały
- w mackach Zła
francja najwyraźniej wystrzelała się wczoraj z brazylią
- Block69
- zahartowany metalizator
Dzisiejszy mecz już na totalnym luzie. Poza USA ograliśmy wszystkich i nawet jak coś dziś nie wyjdzie nie zmieni to faktu, że wypadliśmy doskonale w tych MŚ.
PENIS METAL
- Sgt. Barnes
I miszcze!!!!
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Riven
- Kontakt:
- SODOMOUSE
no i puchara se kłerwa majo...a w nogę se gramy z Gibraltarem
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Sgt. Barnes
Najwyższy czas zrewidować pogląd na temat "sportu narodowego"...SODOMOUSE pisze:no i puchara se kłerwa majo...a w nogę se gramy z Gibraltarem
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
- Riven
- Kontakt:
hehe wlasnie zawsze mnie to zastanawialo ^
no ale niewazne, wypas :)
no ale niewazne, wypas :)
this is a land of wolves now
- SODOMOUSE
bo Fifa Uefa to kłerwa jedna wielka mafia,która przyklejona do Visa Mastercard,nadmuchała balon pieniędzmi i od lat wspiera układy,układziki na każdym szczeblu,a debile prymitywy się napinajo i ta śmieszna polska liga,z klubami,które odpadają jak poznański Lech z amatorami z Islandii w fazie przedwstępnej...Sgt. Barnes pisze:Najwyższy czas zrewidować pogląd na temat "sportu narodowego"...SODOMOUSE pisze:no i puchara se kłerwa majo...a w nogę se gramy z Gibraltarem
NYCHTS
- aginsiak
- w mackach Zła
Piłka nożna to najpopularniejszy sport na świecie.najpopularniejszy ,bo najlepszy... i zamiast sie cieszyć ,już zaczynacie kurwa mulić. Brawo dla chłopaków siatkarzy. Zajebiście wielkie brawa
- Oki
- weteran forumowych bitew
twierdziłem po meczach z USA i Włochami, że nie mają szans na medal w tych mistrzostwach - ZAJEBIŚCIE JEST TAK SIĘ MYLIĆ - GRATULACJE!!!
- Harlequin
Mecz godny finału mistrzostw świata. Chyba po raz pierwszy uwierzyli, że naprawdę mogą zawojować z najlepszymi o stawkę. Gratulacje. Wlazły potęga. A Bartek Monte Kurek pewno dostanie 3 cysterny monte i zostanie gwiazdą rocka.
-
- weteran forumowych bitew
A ja się zastanawiałem czemu co chwila za oknem przetacza się jakaś najebana ekipa drąca ryja i trąbiąca w te jebane wuwuzele, które powinno się wsadzać w dupę każdemu kto nie używa ich na stadionach czy innych tego typu miejscach...
Już myślałem, że wojna jaka, a to tylko sport.
Już myślałem, że wojna jaka, a to tylko sport.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Harlequin
No i Wlazły MVP turnieju. Do tego ogłosił zakończenie reprezentacyjnej kariery - jak sie okazało, wrócił do reprezentacji tylko na ten turniej i tylko za namową Antigi. Wielki zawodnik. Wlazły, Zagumny i pewno Ignaczak już z reprezentacją sie zegnają. Pora pisać nowy rozdział mają taką piękną i wartościową podwalinę.
P.S. Chyba ja jako jedyny z tego forum wierzyłem w medal MŚ ;) Może nie złoty, ale widać po zespole, że mamy fajnie uzupełniających sie zawodników, a przede wszystkim ZESPÓŁ.
P.S. Chyba ja jako jedyny z tego forum wierzyłem w medal MŚ ;) Może nie złoty, ale widać po zespole, że mamy fajnie uzupełniających sie zawodników, a przede wszystkim ZESPÓŁ.
- Aron
- postuje jak opętany!
Nie mogłem się powstrzymać:)

Pierwsze płyty Kreatora to wg mnie straszny łomot, w pamięci pozostała mi tylko "The Flag Of Hate" , natomiast Hordes Of Chaos, zawiera więcej melodyki i ogólnie nawet całkiem mi się podoba.
z forum fanów Metalliki
z forum fanów Metalliki