PARADISE LOST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PARADISE LOST
Decyzja już zapadła. Cztery pierwsze albumy znam dobrze, więc nie będzie problemu, choć nie słuchałem żadnego z nich od jakichś 15 lat.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- hcpig
W zeszłym roku robiłem sobie taki przypominalny tour, wymiękam po 'Symbols of Life' (ostatniej słuchalnej).Drone pisze:Zamierzam podjąć heroiczny wysiłek i zmierzyć się po latach z dyskografią PARADISE LOST. Ciekawe, co z tego wyniknie.
Yare Yare Daze
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Zgadza się, tę pozycję posiadam dzięki Twojej uprzejmości :)[V] pisze:o, widzę swój One Second..duży rar;) mam jeszcze jeden;)Duvelor pisze:
zajebista kolekcja.
Kilku ważnych singli mi jeszcze brakuje, ale z czasem nadrobię ;)
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
na tych singlach jest TYLE zajebistej muzyki,że można by spokojnie świetną płytę ulepić.Duvelor pisze:Zgadza się, tę pozycję posiadam dzięki Twojej uprzejmości :)[V] pisze:o, widzę swój One Second..duży rar;) mam jeszcze jeden;)Duvelor pisze:
zajebista kolekcja.
Kilku ważnych singli mi jeszcze brakuje, ale z czasem nadrobię ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Duvelor pisze: Pamiętałeś? :)
Bez większego ciśnienia powiększam zbiór singli i bootlegów. Nawet nie pamiętam skąd mi się to wzięło. Chyba przypadkiem wpadłem na kilka "rarów" w dobrej cenie i tak się zaczęło.
no no bardzo ładnie
mam podobnie tyle że na kasetach :)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
O, widzę że grają na Mayonesach. Bardzo szlachetna inicjatywa. Aż może się spróbuję przeprosić z ich muzyką...harvestman pisze:Tak na marginesie, dzisiaj grają ten koncert z orkiestrą i poza kilkoma klasykami mają zagrac dzisiaj piosenkę z nadchodzącej płyty. Co do występu z orkiestrą, nie jestem zwolennikiem takich kolaboracji i uważam je za niepotrzebne fanaberie. Sam zespół wygląda na zadowolony :)
The madness and the damage done.
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Bardzo lubię ten zespół, ale muszę przyznać, że miny mają na tych zdjęciach jakby zaliczyli porządne bolcowanie poprzedniej nocy.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
[youtube][/youtube]
nowy utwór. podła jakość,ale jak można było przewidzieć: będą growle.
nowy utwór. podła jakość,ale jak można było przewidzieć: będą growle.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- empir
Słabo mu growle wychodzą co potwierdza wideo wyżej
-
We began recording sessions for our new album this week with Jamie Gomez Arellano of Orgone Studios in London (Ghost BC Ulver, Cathedral, Angel Witch) - http://www.orgonestudios.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Our approach on this album is quite different and embraces the band’s VERY early days, with the last few years. We have written a very dark, yet melodic album – but this time many songs definitely have a death metal edge, which is something we haven’t done for a long, long time in Paradise Lost…
The album is set to be released via Century Media Records in late April 2015
fuck yeah.
Our approach on this album is quite different and embraces the band’s VERY early days, with the last few years. We have written a very dark, yet melodic album – but this time many songs definitely have a death metal edge, which is something we haven’t done for a long, long time in Paradise Lost…
fuck yeah.
- harvestman
Do jakiegoś wielkiego podniecenia daleko jednak sentyment połączony z ciekawością pewnie nie pozwoli mi przejść obok tej płyty obojętnie. Najlepsze płyty to moim zdaniem te od Icon do Symbol Of Life a ten ich powrót do korzeni jest jak dotąd jakoś mało przekonywujący. Ostatnie dwie niby fajne ale jakoś nie chce mi się do nich wracać, może teraz będzie inaczej, oby :)
- Oki
kiedyś na taki njus umoczyłbym gacie, a dziś nawet nie wiem czy będzie mi się chciało nowego longa posłuchać w całości[V] pisze:We began recording sessions for our new album this week with Jamie Gomez Arellano of Orgone Studios in London (Ghost BC Ulver, Cathedral, Angel Witch) - http://www.orgonestudios.com" onclick="window.open(this.href);return false;
fuck yeah.
- Drone
Cały ten zespół to generalnie jedno wielkie nieporozumienie.
- moonfire
Sceptycznie podchodzę do tej deathmetalowej wycieczki na nowej płycie. Cóż, kryzys wieku średniego - poważna sprawa.
-
w temacie nieporozumień odsyłam do tematu o marliwo.Drone pisze:Cały ten zespół to generalnie jedno wielkie nieporozumienie.
- Drone
Trudno polegać na zdaniu onanistycznego fanboya PARADISE LOST. Zachowajmy minimum powagi :)
-
lepiej polegać na zdaniu matoła rozkochanego w lulu. jesteś żałosną postacią w sumie, odkąd uzewnętrzniłeś się z swoim projektem internety drą z ciebie łacha non stop jakbyś nie zauważył.
- Drone
Jestem dumny ze swojego projektu i głęboko gdzieś mam krytykę przygłupów, którzy na tej samej zasadzie zjebali tak dobrą płytę jak LULU. Zresztą co to za krytycy - parę osób z tego forum, które kiedyś tu pisały, a na skutek moich działań zmuszone były się stąd zwinąć i teraz mi się odpłacają.
-
zejdź na ziemię, muzyka którą nagrałeś to gówno,najgorsze z możliwych,fakt,że kilka osób liże ci odbyt i chwali to coś niczego nie zmienia. Ludzie zawijają się z masterfula na skutek twoich działań? a co robisz? wjeżdżasz na chatę? Komedia po prostu.
- Drone