PARADISE LOST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: PARADISE LOST
tylko sie odgryzasz za aneks Krymu. Icon >>Draconian Times to jedyna słuszna wykładnia :)
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
-
Bardzo możliwe,ale do dziś twierdze,że znalazł się tam jeden arcychujowy utwór - Fallen Children..no sraka do kwadratu.reszta płyty bardzo ok. Na Faith Divide us..też narzekałem ale tutaj opamiętanie przyszło szybciej;)Rattlehead pisze:Jedyne jakiekolwiek pojęcie na temat rzeczonego wykonawcy mają jegomoście [V] oraz Ihasan. Kto się nie zgadza ten może sobie pospierdalać z racją swą. Chociaż nie wiem, czy czasem Mr [V] nie dopierdolił kiedyś głupotę, że "In Requiem" chujowe czy cuś, nie wiem! Chyba że nie, ale tego nie wiem.
A tak w ogóle to która płyta Paradise Lost jest wg was najsłabsza?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- harvestman
- weteran forumowych bitew
In Requiem i Paradise Lost, podjąłem mniej więcej kilkanaście prób i nigdy żadnej nie dałem rady dosłuchać do końca, pozostałe to według mnie to płyty bardzo dobre i dobre.
- Harlequin
Podzielam zdanie, In Requiem i Paradise Lst najsłabsze.harvestman pisze:In Requiem i Paradise Lost, podjąłem mniej więcej kilkanaście prób i nigdy żadnej nie dałem rady dosłuchać do końca, pozostałe to według mnie to płyty bardzo dobre i dobre.
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ja mam podobie, ale nie powiem że są chujowe, bo tak nie jest. Jak dla mnie są jakies takie bez wyrazu.
Najlepsze One Second, Draconian Times, Shades Of God i Icon. Reszta w zależności od humoru.
Oczywiście posiadam wszyskie (poza ostatnią i tą zielona składanką) i kupę singlii, ale Duvelora to w tej kwestii chyba nikt nie pobije :)
Najlepsze One Second, Draconian Times, Shades Of God i Icon. Reszta w zależności od humoru.
Oczywiście posiadam wszyskie (poza ostatnią i tą zielona składanką) i kupę singlii, ale Duvelora to w tej kwestii chyba nikt nie pobije :)
-
mi z kolei najmniej pasuje Symbol of Life..jakaś taka wycackana jest,zbyt sterylna i quasi gotycka..nie lubię.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- gelO
- rasowy masterfulowicz
Ma coś z późniejszego Theatre of Tragedy :) ale ją lubię, fajne covery są na wersji digi.
- zawlekacz
- w mackach Zła
- harvestman
Tak na marginesie, dzisiaj grają ten koncert z orkiestrą i poza kilkoma klasykami mają zagrac dzisiaj piosenkę z nadchodzącej płyty. Co do występu z orkiestrą, nie jestem zwolennikiem takich kolaboracji i uważam je za niepotrzebne fanaberie. Sam zespół wygląda na zadowolony :)

- harvestman
http://www.ndr.de/unterhaltung/events/m ... na444.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
też masz takie wrażenie,że oni się strasznie męczą na tej scenie?;)harvestman pisze:http://www.ndr.de/unterhaltung/events/m ... na444.html
jaka gimbaza wśród publiki;))
- harvestman
Męczą się ale przynajmniej nie stroją fochów ;) W temacie publiki, najlepiej wypadają te gotyckie mewy :)[V] pisze:też masz takie wrażenie,że oni się strasznie męczą na tej scenie?;)harvestman pisze:http://www.ndr.de/unterhaltung/events/m ... na444.html
-
szczególnie Steve wyląda jakby naprawdę miał wyjebane,jego mina mówi: chce do domu. ;)harvestman pisze:Męczą się ale przynajmniej nie stroją fochów ;) W temacie publiki, najlepiej wypadają te gotyckie mewy :)[V] pisze:też masz takie wrażenie,że oni się strasznie męczą na tej scenie?;)harvestman pisze:http://www.ndr.de/unterhaltung/events/m ... na444.html
- Duvelor
Pamiętałeś? :)gelO pisze:Ja mam podobie, ale nie powiem że są chujowe, bo tak nie jest. Jak dla mnie są jakies takie bez wyrazu.
Bez większego ciśnienia powiększam zbiór singli i bootlegów. Nawet nie pamiętam skąd mi się to wzięło. Chyba przypadkiem wpadłem na kilka "rarów" w dobrej cenie i tak się zaczęło.

𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
o, widzę swój One Second..duży rar;) mam jeszcze jeden;)Duvelor pisze:Pamiętałeś? :)gelO pisze:Ja mam podobie, ale nie powiem że są chujowe, bo tak nie jest. Jak dla mnie są jakies takie bez wyrazu.
Bez większego ciśnienia powiększam zbiór singli i bootlegów. Nawet nie pamiętam skąd mi się to wzięło. Chyba przypadkiem wpadłem na kilka "rarów" w dobrej cenie i tak się zaczęło.
zajebista kolekcja.
- harvestman
Zachowanie basowego to akurat jest standardowe ;) Tutaj kuleje całość, sztampowe wykonanie bez większego zaangażowania. Może miały na to wpływ wyjątkowo niekorzystne warunki pogodowe :)
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Najsłabsza Paradise Lost z 2005. Jakaś taka wymęczona. Ale momenty są.
Z Shades of God też mam ciężkie przewały, jak chyba V wspomniał, oni się nadają raczej do krótszych, piosenkowych formuł, a nie do męczenia buły...
Z Shades of God też mam ciężkie przewały, jak chyba V wspomniał, oni się nadają raczej do krótszych, piosenkowych formuł, a nie do męczenia buły...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Drone
Zamierzam podjąć heroiczny wysiłek i zmierzyć się po latach z dyskografią PARADISE LOST. Ciekawe, co z tego wyniknie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Ja bym się nie odważył.Drone pisze:Zamierzam podjąć heroiczny wysiłek i zmierzyć się po latach z dyskografią PARADISE LOST. Ciekawe, co z tego wyniknie.