Ruscy wiedzą, że jak przegrają, to nie mają po co wracać.Nasum pisze:To niech jeszcze z ruskimi wygrają i będzie pieknie
MŚ w siakówce meżczyzn 2014
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Re: MŚ w siakówce meżczyzn 2014
- Block69
- zahartowany metalizator
- Biały
- w mackach Zła
Jeszcze jakby równo grał ten zespół, bo takie dreszczowce serwują, że Hitchcock się chowa.Harlequin pisze:Cieszy fakt, że mamy disc równy zespół. Jeszcze jakby zdjąć nowakowskiego i wrzucić Możdżonka lub Wrone to byłoby spoko
Nowakowski fatalnie gra cały turniej, dziwie się, że trenerzy reagują z nim dopiero gdy sytuacja jest już niemal podbramkowa, bo przez chłopaka przegrywamy sety.
a brazylijczycy totalne pizdy, takie cyrki odstawiać, ale niedługo taka frustracja będzie u nich normą, to już nie jest "wielka brazylia" wgniatająca w parkiet wszystkich po kolei...
ciekawe jak kibice się dzisiaj zachowają, bo ruscy byli systematycznie wygwizdywani, a wypadałoby im dzisiaj kibicować :D
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Dreszczowce czy nie, ale póki co i tak mają tylko jedną porażkę. Nawet jeśli wygrywali fartem, to wygrywali. Co miały powiedzieć zespoły, które przegrywały z naszymi? Mam wrazenie, że w ubiegłych latach jednak te przestoje były większe.Biały pisze:Jeszcze jakby równo grał ten zespół, bo takie dreszczowce serwują, że Hitchcock się chowa.Harlequin pisze:Cieszy fakt, że mamy disc równy zespół. Jeszcze jakby zdjąć nowakowskiego i wrzucić Możdżonka lub Wrone to byłoby spoko
Nowakowski fatalnie gra cały turniej, dziwie się, że trenerzy reagują z nim dopiero gdy sytuacja jest już niemal podbramkowa, bo przez chłopaka przegrywamy sety.
a brazylijczycy totalne pizdy, takie cyrki odstawiać, ale niedługo taka frustracja będzie u nich normą, to już nie jest "wielka brazylia" wgniatająca w parkiet wszystkich po kolei...
ciekawe jak kibice się dzisiaj zachowają, bo ruscy byli systematycznie wygwizdywani, a wypadałoby im dzisiaj kibicować :D
Myśle, że jednak dzis Brazylia wygra.
- Biały
- w mackach Zła
Wygrywają to fakt, myślę, że po za samym poziomem gry i umiejętnościami jest to zespół bardziej pewny siebie o silniejszej mentalności, już nie chowają głowy jak przeciwnik szczeka.
Brazylia raczej nigdy nie grała pod murem, jak im nie będzie szło to do wczorajszej irytacji dojdzie kolejna porcja emocji i może być szybkie pa pa.
Ruscy mam wrażenie, że jeszcze nie odpalili największych dział, a ci na pewno nie dadzą się sprowokować chamsko-płaczliwymi reakcjami brazylijczyków o co drugą piłkę.
Sędzia wczoraj też dał popis skurwysyn.
Brazylia raczej nigdy nie grała pod murem, jak im nie będzie szło to do wczorajszej irytacji dojdzie kolejna porcja emocji i może być szybkie pa pa.
Ruscy mam wrażenie, że jeszcze nie odpalili największych dział, a ci na pewno nie dadzą się sprowokować chamsko-płaczliwymi reakcjami brazylijczyków o co drugą piłkę.
Sędzia wczoraj też dał popis skurwysyn.
- Oki
kibicowanie ruskim to jednak gruba przesadaBiały pisze:Jeszcze jakby równo grał ten zespół, bo takie dreszczowce serwują, że Hitchcock się chowa.Harlequin pisze:Cieszy fakt, że mamy disc równy zespół. Jeszcze jakby zdjąć nowakowskiego i wrzucić Możdżonka lub Wrone to byłoby spoko
- Biały
- w mackach Zła
ja tam im kibicuje akurat w tej konfrontacji, nie ważne czy dadzą nam awans czy nie; jebać brazylijczyków, zachowują się jak totalne pizdy, widać, że im korona spadła od kiedy nie są już tak dobrzy, a każdy mecz nie jest formalnością, wstyd dla zespołu z takimi osiągnięciami.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Z finałowej szóstki oprócz Polski kibicowałbym właśnie Rosji.Oki pisze: kibicowanie ruskim to jednak gruba przesada
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
A ja chyba Iranowi. Jestem pod wrazenie, w jak krótkim czasie ten zespół poczynił postępy. Graja ładnie dla oka, dosc technicznie i ofiarnie. Chciałbym zobaczyć ich w półfinale.Pacjent pisze:Z finałowej szóstki oprócz Polski kibicowałbym właśnie Rosji.Oki pisze: kibicowanie ruskim to jednak gruba przesada
- Sybir
A to Rosji wolno kibicować? :D Szczerze, to ja miałbym przynajmniej pewien niesmak, gdybym kibicował Rosji - kiedykolwiek, z kimkolwiek, w cokolwiek. Nie, że mam personalnie coś przeciwko Rosjanom czy ich państwowości, ale jednak coś takiego mi w głowie siedzi.Pacjent pisze:Z finałowej szóstki oprócz Polski kibicowałbym właśnie Rosji.Oki pisze: kibicowanie ruskim to jednak gruba przesada
I to jeszcze 17 września, no prośba.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Harlequin
Irany póki co srogi wpierdol dostają od Reichu. Ruscy chyba niestety ciut słabsi od Brazylii i to widać.
- Oki
a fujjjjjjjjjjj :) ja zdecydowanie Iranowi - niech trochę przewietrzy to zatęchłe status quoPacjent pisze:Z finałowej szóstki oprócz Polski kibicowałbym właśnie Rosji.Oki pisze: kibicowanie ruskim to jednak gruba przesada
- Oki
jhahahah właśnie się śmieję tylko czemu kurwa kosztem iranuOki pisze:no taka grupa to naszych zweryfikuje, a będę się śmiał jak jakimś cudem niemcy trafią do czwórki:)
- Harlequin
Bardzo słaby mecz ruskich, jakby utrzymali taką formę dzisiaj, to raczej spałbym spokojnie o naszych. No i jakby nasi wygrali to by prawdopodobnie trafili na Niemców i wierzę, że daliby rade.
- empir
Nie oglądam siatki bo nigdy mnie ta dyscyplina nie rajcowała. Niemniej fajnie że nasi coś tam znaczą i na coś tam mają szansę.
Ale zastanawia mnie ten burdel organizacyjny (chyba że doniesienia medialne są chuja warte).
Chodzi mnie o losowanie grup. Z tego co słyszałem to się zastanawiali kogo, gdzie, kiedy z kim.
Takie coś powinno być z góry zaplanowane. No i chyba to powinno zależeć od międzynarodowej mafii siatkarskiej a nie od Polskiej filii.
Ale zastanawia mnie ten burdel organizacyjny (chyba że doniesienia medialne są chuja warte).
Chodzi mnie o losowanie grup. Z tego co słyszałem to się zastanawiali kogo, gdzie, kiedy z kim.
Takie coś powinno być z góry zaplanowane. No i chyba to powinno zależeć od międzynarodowej mafii siatkarskiej a nie od Polskiej filii.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Dzisiaj będzie SROGO...
- maciek z klanu
iran mistrzem swiata LOL
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Harlequin
wystarczy, że francja ugra seta i iran do domu niestetymaciek z klanu pisze:iran mistrzem swiata LOL
- Biały
- w mackach Zła
dziwie się tak słabej postawie iranu, francuzi niemców to w zasadzie wbili w parkiet, wydawało się, że to taka drużyna, która z fartem dostała się do najlepszej 6 i szybko z niej wyleci, a tu grają dalej - ale to dobrze, imo łatwiejszy ewentualny rywal dla nas niż jakbyśmy mieli grać znowu z iranem
dzisiaj trzeba ruskich na butach za wschodnią granicę wyekspediować no nie ma innej opcji
dzisiaj trzeba ruskich na butach za wschodnią granicę wyekspediować no nie ma innej opcji
-
Mógłby ktoś podesłać linka do internetowej transmisji meczu?
Celem życia nie jest przeżycie.