OBITUARY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
Nasum
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: OBITUARY
Czyli wszystko jest na swoim miejscu - to dobrze.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
dzięki za dobro słowo.
prowokacja?nie...ciekawość, John jednak nie lubi się krytycznie wypowiadać o kolegach z podwórka, skupia się na sobie i swoim zespole.Fajnie byłoby pogadać z Allan'em W który teraz bardziej przypomina postać z Brekaking Bad, wątpię jednak aby zgodził się na rozmowę..
kolejny wywiad z Mayhem będzie..
prowokacja?nie...ciekawość, John jednak nie lubi się krytycznie wypowiadać o kolegach z podwórka, skupia się na sobie i swoim zespole.Fajnie byłoby pogadać z Allan'em W który teraz bardziej przypomina postać z Brekaking Bad, wątpię jednak aby zgodził się na rozmowę..
kolejny wywiad z Mayhem będzie..
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Nasum
Nie wypowiedział się też krytycznie o swoim koledze z zespołu, czyli Allanie. Nie wiem czy to dlatego, że jest na niego wkurzony, czy po prostu nie uważa, aby jego problemy musiały interesować cały swiat.
Zdziwiłem sie natomiast, że aż do wydania ostatniej płyty miał pełnoetatową stałą pracę - szefostwo musiało być chyba cholernie wyrozumiałe, bo trochę jednak koncertują w roku. To jeszcze jeden dowód na to, że grając death metal i będąc niemal na szczycie, będąc zespołem o statusie legendy, nie zawsze jest kolorowo pod względem finansowym. Tym bardziej szacunek, że mimo wszystko przez tyle lat chciało im się ciągnąć ten wózek.
Zdziwiłem sie natomiast, że aż do wydania ostatniej płyty miał pełnoetatową stałą pracę - szefostwo musiało być chyba cholernie wyrozumiałe, bo trochę jednak koncertują w roku. To jeszcze jeden dowód na to, że grając death metal i będąc niemal na szczycie, będąc zespołem o statusie legendy, nie zawsze jest kolorowo pod względem finansowym. Tym bardziej szacunek, że mimo wszystko przez tyle lat chciało im się ciągnąć ten wózek.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
death metal will never die :)
[youtube][/youtube]
All the way,from Tampa,Florida...OBITUARY!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
All the way,from Tampa,Florida...OBITUARY!!!!!!!!!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- moonfire
- zahartowany metalizator
Mnie to nie dziwi. Nie ma Mariusza, trzeba robić na etacie.Nasum pisze: Zdziwiłem sie natomiast, że aż do wydania ostatniej płyty miał pełnoetatową stałą pracę - szefostwo musiało być chyba cholernie wyrozumiałe, bo trochę jednak koncertują w roku. To jeszcze jeden dowód na to, że grając death metal i będąc niemal na szczycie, będąc zespołem o statusie legendy, nie zawsze jest kolorowo pod względem finansowym. Tym bardziej szacunek, że mimo wszystko przez tyle lat chciało im się ciągnąć ten wózek.
-
Pacjent
Jest szansa, że nowa płyta "Inked in Blood" wyjdzie w październiku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nasum
Fajnie by było gdyby w tym roku można było usłyszeć nowe kawałki weteranów z Obituary. Jak tylko skończy mi się jazda na stare albumy Sepultury, to pewnie zrobię sobie maraton z obitymi warami.
Inked in blood to już oficjalny tytuł nowej płyty?
Inked in blood to już oficjalny tytuł nowej płyty?
-
Pacjent
Tak.Nasum pisze:Inked in blood to już oficjalny tytuł nowej płyty?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Nasum
Pacjent pisze:Tak.Nasum pisze:Inked in blood to już oficjalny tytuł nowej płyty?
Do takiego tytułu mógłby im zrobić okładkę Webscoter, koleś ma wyobraźnię do tworzenia takich dzieł.
-
shitfun
- weteran forumowych bitew
i to jest dobra okładka!
w końcu zrezygnowali z tych smoków rycerzy i innych hevimetalowych akcesoriów
w końcu zrezygnowali z tych smoków rycerzy i innych hevimetalowych akcesoriów
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
-
Nasum
Widzę że okładki nie malował Benscoter a Marshall, ale i on stanął na wysokości zadania. Dobra, death metalowa okładka. Jeśli podąży za tym tak samo dobra muzyka, będę usatysfakcjonowany.
-
byrgh
ma cos z okladek Autopsy po reaktywacji, ale czegos tu brakuje. albo brakuje wiecej niz ta okladka jest dobra ;)
- Believer
byrgh pisze:ma cos z okladek Autopsy po reaktywacji, ale czegos tu brakuje. albo brakuje wiecej niz ta okladka jest dobra ;)
Też skojarzyła mi się z Autopsy, ale nie po reaktywacji ;)

-
byrgh
tak, tak, koncept tak, ale hiperrealistyczny sznyt to juz nic tylko Macabre Eternal i Headless Ritual ;)
-
Pacjent
Peebuls pisze:

- dr Kill
- postuje jak opętany!
Na pewno lepsza niż ostatni stolec Cannibali.Peebuls pisze:
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
^
hymm... czy ja wiem... żeby od razu stolec...
hymm... czy ja wiem... żeby od razu stolec...
-
Nasum
Skoro nie od razu stolec, to na bank maziaje, które nijak mają się do poprzednich dzieł które mogliśmy podziwiać na frontach ich okładek. Obituary poszło w stronę death metalowej klasyki jak widać po kilku słabszych okładkach, kanibale chyba jeszcze punktu zwrotnego nie osiągnęli. Jeszcze pozostaje nadzieja że to co zobaczyliśmy do tej pory to wersja ocenzurowana. Chociaż w dzisiejszych czasach to tylko chwyt reklamowy/ marketingowy, bo patrząc na inne okładki to granice dobrego smaku, szokowania, obrzydliwości czy brutalności zostały dawno przekroczone.
- harvestman
Jest lista piosenek
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... .html#more" onclick="window.open(this.href);return false;
Poczułem jakiś dreszcz jak to czytałem, chyba wreszcie posłucham ich płyty wydanej po reaktywacji. Do tej pory jakiś wewnętrzny głos podpowiadał mi żeby tego nie robic ;)
http://www.terazrock.pl/aktualnosci/czy ... .html#more" onclick="window.open(this.href);return false;
Poczułem jakiś dreszcz jak to czytałem, chyba wreszcie posłucham ich płyty wydanej po reaktywacji. Do tej pory jakiś wewnętrzny głos podpowiadał mi żeby tego nie robic ;)
Ostatnio zmieniony 06-08-2014, 08:44 przez harvestman, łącznie zmieniany 1 raz.