Skończyłem swój pobyt na facebooku

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lykantrop
mistrz forumowej ceremonii

Re: Skończyłem swój pobyt na facebooku

10-07-2014, 19:17

manieczki pisze: czyli wychodzi na to, że panicz ŁYKaTROP ma już konto i dlatego się nie odzywa!!!:-(((
W sumie czemu nie. Możemy zrobić taki trolling na profilu Mariana, cisnąć mu że chuj się zna na muzyce, bo płyt nie odfoliowuje, itp.... a kiedy się wkurwi jak w legendarnym temacie o katastrofie smoleńskiej to usunie fanpejdź i wróci do nas :D
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-07-2014, 23:46

Lykantrop pisze:
manieczki pisze: czyli wychodzi na to, że panicz ŁYKaTROP ma już konto i dlatego się nie odzywa!!!:-(((
W sumie czemu nie. Możemy zrobić taki trolling na profilu Mariana, cisnąć mu że chuj się zna na muzyce, bo płyt nie odfoliowuje, itp.... a kiedy się wkurwi jak w legendarnym temacie o katastrofie smoleńskiej to usunie fanpejdź i wróci do nas :D
szok, napisałeś "profilu Mariana" i szukałem szukałem (myślałem, że jaja sobie robisz, albo obijają Ci się one o brodę) i znalazłem, dla potomnych:
https://www.facebook.com/MadMariaKonopnicka" onclick="window.open(this.href);return false;

I pytanie - to już jakaś moda na wklejanie linka do mjuzik i pisanie, że zajebiste i cool, bo nie wiem ja się zatrzymałem na etapie stron wuwuwu:(
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
byrgh
zahartowany metalizator

11-07-2014, 23:56

co tu znajdywać, najpopularniejszy page na facebooku? w polecanych wyswietla sie osobom, ktore uzywaja portalu tylko do przegladania stronek typu "niezla z ciebie twarz z dupy" albo "1001 sposobow na pozywne sniadanko". ale moze tu lezy przyczyna, bo dobre tagi sa dobre?
Awatar użytkownika
manieczki

11-07-2014, 23:57

o co Ci chodzi, wolniej, bo lekko mi w głowie szumi
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
byrgh
zahartowany metalizator

12-07-2014, 00:10

nie ignoruj tych symptomow, szum moze oznaczac zapalenie ucha, uraz czaszki a nawet guza mozgu. glupio byloby stracic sluch w tak mlodym wieku, kedy cale zycie dopiero przed Toba. przemysl to.
Awatar użytkownika
manieczki

12-07-2014, 00:11

Co
byrgh
zahartowany metalizator

12-07-2014, 00:11

byrgh pisze:nie ignoruj tych symptomow, szum moze oznaczac zapalenie ucha, uraz czaszki a nawet guza mozgu. glupio byloby stracic sluch w tak mlodym wieku, kedy cale zycie dopiero przed Toba. przemysl to.
Awatar użytkownika
manieczki

24-09-2014, 16:10

I tzo
łyka(trop) mnie oszukiwał i miał profilek na fb, skaut zalinkował gdzieśtam
sowuś zakłada
szoke 300% zadziwiony und zadziwiony

posiadanie profilqu na facebooku - przyjemność, czy obowiązek w dzisiejszych czasach? Smyki pomocy
[V]

24-09-2014, 16:16

wiele muzycznych newsów dociera do Ciebie błyskawicznie. Poza tym takie tam narzędzie: srałem,piłem a to tutaj to moje dziecko idzie do komunii.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
kenediusze
weteran forumowych bitew

24-09-2014, 16:53

[V] pisze:wiele muzycznych newsów dociera do Ciebie błyskawicznie.
Tak. Odpowiednia selekcja polajkowanych stron i nie ma opcji, żeby nie wiedzieć co się w interesującej dziedzinie świata (np muzyce, ale tez np kosmosie, jakby nie fb to nie byłbym na czasie z astronomią za cholerę) niemal natychmiast. Narzędzie, nadzwyczaj pożyteczne. Niektórzy robią z tego coś na kształt fotki.pl, no ale śrubokrętem można wkręcać śruby, albo wsadzać go sobie w dupę, co kto woli.
Baton na tropach Yeti

You are just a
PART OF ME
Awatar użytkownika
Skaut

24-09-2014, 18:24

kenediusze pisze:
Tak. Odpowiednia selekcja polajkowanych stron i nie ma opcji, żeby nie wiedzieć co się w interesującej dziedzinie świata (np muzyce, ale tez np kosmosie, jakby nie fb to nie byłbym na czasie z astronomią za cholerę) niemal natychmiast. Narzędzie, nadzwyczaj pożyteczne. Niektórzy robią z tego coś na kształt fotki.pl, no ale śrubokrętem można wkręcać śruby, albo wsadzać go sobie w dupę, co kto woli.
+ pińćset
Coś tam było! Człowiek!
[V]

Re:

24-09-2014, 18:27

Skaut pisze:
kenediusze pisze:
+ pińćset
dajesz line do swojego profile na pm,wóde kiedyś walniemy:)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
Awatar użytkownika
Skaut

24-09-2014, 18:33

[V] pisze:
Skaut pisze:
kenediusze pisze: Tak. Odpowiednia selekcja polajkowanych stron i nie ma opcji, żeby nie wiedzieć co się w interesującej dziedzinie świata (np muzyce, ale tez np kosmosie, jakby nie fb to nie byłbym na czasie z astronomią za cholerę) niemal natychmiast. Narzędzie, nadzwyczaj pożyteczne. Niektórzy robią z tego coś na kształt fotki.pl, no ale śrubokrętem można wkręcać śruby, albo wsadzać go sobie w dupę, co kto woli.
+ pińćset
dajesz line do swojego profile na pm,wóde kiedyś walniemy:)
już raz wybrałeś góry zamiast chlania, więc nie wiem czy tym razem też mnie nie wychujasz :D
Coś tam było! Człowiek!
[V]

24-09-2014, 18:33

:D
Awatar użytkownika
ramonoth
rasowy masterfulowicz

26-09-2014, 04:54

Wróciłem. Za dużo newsów mnie omijało. Można FB nie mieć, ale własciwie używany jest bardzo pożyteczny. A tekst Batona o srubokręcie kradne, spłakałem się :)
Awatar użytkownika
manieczki

26-09-2014, 13:35

Sie pomysli sie
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

26-09-2014, 17:10

weź se załóż to jebane konto i tyle. co za problemy tu ludzie mają, ja pierdolę. mieć czy nie mieć fb, życiowe rozterki. to własnie tacy jak wy zabili Jezusa.
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

26-09-2014, 17:14

yossarian84 pisze:weź se załóż to jebane konto i tyle. co za problemy tu ludzie mają, ja pierdolę. mieć czy nie mieć fb, życiowe rozterki. to własnie tacy jak wy zabili Jezusa.
Niby się przypierdala a na koniec komplement. Oj, kokieteria... ;)
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Awatar użytkownika
manieczki

26-09-2014, 17:15

grzeczniej
Awatar użytkownika
yossarian84
rasowy masterfulowicz

26-09-2014, 17:18

Ale dlaczego w ogóle to jest dla ciebie kwestia, nad którą trzeba się zastanawiać? Jakoś cie poniży, ośmieszy wpędzi w depresję założenie profilu na fb czy o chuj ci chodzi, dziwny człowieku? Bo chyba nie chodzi ci o zajmowanie wolnego czasu, bo przecież i tak ciągle siedzisz w necie i piszesz jakieś czerstwe pierdoły :-)
ODPOWIEDZ