BATHORY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Re: BATHORY
Posłuchaj na czymś lepszym niż laptop.
@raphi
Dokładnie, moc na miarę twilight
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
@raphi
Dokładnie, moc na miarę twilight
this is a land of wolves now
- manieczki
rajwen znowu ma na coś fazę.
Rozpisałem Ci grafik, bąblu:
Za tydzień Voivod
Za dwa tygodnie Mayhem
Potem Slayer
i powrót do Bathory :)
Rozpisałem Ci grafik, bąblu:
Za tydzień Voivod
Za dwa tygodnie Mayhem
Potem Slayer
i powrót do Bathory :)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Riven
- Kontakt:
Może być, same bdb hordy :)
-
byrgh
- zahartowany metalizator
jak zapatrujesz sie na VDGG, skoro juz mowa o hordach. wnikales w temat?
- Riven
- Kontakt:
Jeszcze nie, ale biere na wczasy cala dyskografię i wreszcie nadrobie. Na pierwszy ogień pójdzie pawn hearts
- Riven
- Kontakt:
Obwieszczam co następuje :kto nie ceni Destroyer of Worlds, nordland 1 I quorthon - purity of essence , ten tęcza
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jak dałem kiedyś tego Destroyera do topu czegośtam na masterfulu to się zapluli.
Bardzo fajna płyta, na pewno lepsza niż R/O i chyba jedyną jej wadą jest brak konceptu, po prostu powrzucał trochę vikińskich wałków, trochę napierdalanki no i jest nawet kawałek o hokeju :)
Bardzo fajna płyta, na pewno lepsza niż R/O i chyba jedyną jej wadą jest brak konceptu, po prostu powrzucał trochę vikińskich wałków, trochę napierdalanki no i jest nawet kawałek o hokeju :)
Yare Yare Daze
-
535
Tęcza jak tęcza, ale szczerze mówiąc nie czuję potrzeby wracania do czegokolwiek po Jubileum volume II.Riven pisze:Obwieszczam co następuje :kto nie ceni Destroyer of Worlds, nordland 1 I quorthon - purity of essence , ten tęcza
- Riven
- Kontakt:
- Riven
- Kontakt:
Jakim trzeba być niedojebanym cwelem żeby nie kochać "ode"! Ten riff!! Bathory >>>>>> wasze stare
P. S. To prawda
P. S. To prawda
- Zenek
- weteran forumowych bitew
- Riven
- Kontakt:
Piąteczek! Zazdrość? Poza tym był 4 lipca, czyli święto najwspanialszego kraju na Ziemi
Żarty żartami, ale wszystko co tu napisałem jest prawdą. If you don't like bathory you're a fag
P. S. It's not funny because it's true
Żarty żartami, ale wszystko co tu napisałem jest prawdą. If you don't like bathory you're a fag
P. S. It's not funny because it's true
-
Heretyk
aż tak to nie, ale na pewno jedna z najsłabszych płyt Bathory i jeśli o mnie chodzi, nic by się nie stało, gdyby nigdy nie powstałaArisowicz pisze:nudne dziadostwo z chujowym brzmieniem, zaorać.
- Riven
- Kontakt:
Nie no, proszę Cię. Wiadomo, płyta jest niespojna, nie jest to Blood fire death itd. Ale jeśli kochasz twilight to nie wyobrażam sobie, żebyś nie uronil łzy zadumy nad potęga wikingów przy dźwiękach Lake of Fire włączonego na pełnej kurwie z kolumn. Na fiordzie.
-
Heretyk
właśnie w tym problem, że tam są potężne kawałki, takie jak wymieniony, ale też i kilka takich, które nie ruszają mnie w najmniejszym stopniu. jak mówię, to nie jest jakaś fatalna plyta, ale tak zawsze wychodzi, że kiedy mam ochotę na Bathory to odpalam jeden z wiadomych monumentów, a tej prawie nigdy, w związku z czym stwierdziłem, że się jej pozbędę, bo po co ma zbierać kurz? :) tu nie ma żadnej filozofii. a samo uronienie łzy nie wystarczyło ;)
-
535
AMEN.Heretyk pisze:właśnie w tym problem, że tam są potężne kawałki, takie jak wymieniony, ale też i kilka takich, które nie ruszają mnie w najmniejszym stopniu. jak mówię, to nie jest jakaś fatalna plyta, ale tak zawsze wychodzi, że kiedy mam ochotę na Bathory to odpalam jeden z wiadomych monumentów, a tej prawie nigdy, w związku z czym stwierdziłem, że się jej pozbędę, bo po co ma zbierać kurz? :) tu nie ma żadnej filozofii. a samo uronienie łzy nie wystarczyło ;)
- Riven
- Kontakt:
-
raphi
- zaczyna szaleć
To ja tak mam z Blood Fire Death. Wszyscy się jarają tą płytą, a mnie ona po prostu nie rusza. Do "Blood on Ice" to jej baaaardzo daleko, odległość tę można spokojnie liczyć w latach świetlnych.Heretyk pisze:właśnie w tym problem, że tam są potężne kawałki, takie jak wymieniony, ale też i kilka takich, które nie ruszają mnie w najmniejszym stopniu. jak mówię, to nie jest jakaś fatalna plyta, ale tak zawsze wychodzi, że kiedy mam ochotę na Bathory to odpalam jeden z wiadomych monumentów, a tej prawie nigdy, w związku z czym stwierdziłem, że się jej pozbędę, bo po co ma zbierać kurz? :) tu nie ma żadnej filozofii. a samo uronienie łzy nie wystarczyło ;)
- Riven
- Kontakt:
http://www.anus.com/metal/about/interviews/quorthon/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo fajny wywiad. Zwłaszcza że prowadzący próbuje wyluskac jakieś filozoficzne bzdety (ten cytat z heideggera w środku... Ja pierdole), a Quorthon ma proste rock n rollowe podejście do sprawy i dystans do siebie
Bardzo fajny wywiad. Zwłaszcza że prowadzący próbuje wyluskac jakieś filozoficzne bzdety (ten cytat z heideggera w środku... Ja pierdole), a Quorthon ma proste rock n rollowe podejście do sprawy i dystans do siebie