Jordan jest kapitalny. Jeśli dobrze pamiętam to kilka miesięcy temu chyba on pisał o Satyricon jako klasyce death metalu :)uglak pisze:pomijam juz podejrzanie semickie imie recenzenta, ale jak sie nie umie korzystac z metal archives albo discogs to nie powinno sie popisywac swoja "wiedza" ;-)
KRIEGSMASCHINE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: KRIEGSMASCHINE
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
słodziutko.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
nan
- postuje jak opętany!
Pajacerka odpierdalana w tym magazynie to śmiech na sali. W recenzji Impaled Nazarene jakieś teksty o tym, że może nie jest skomplikowanie jak u Death, ale w sumie to fajnie... I ta cześć nieodłączna dla starych zgredów...
- Kingu
- weteran forumowych bitew
"czasami nie tylko dorównujemy scenie zachodniej..."
Autor chyba wciąż siedzi w barze mleczym i wpierdala owsiankę łyżką na łańcuchu marząc o zakupach w Pewexie.
Autor chyba wciąż siedzi w barze mleczym i wpierdala owsiankę łyżką na łańcuchu marząc o zakupach w Pewexie.
- moonfire
- zahartowany metalizator
TR zawsze był 100 lat za Murzynami. Periodyk dla fanów Sabatona i Pink Floyd.
-
Heretyk
aż tak źle nie jest...zdarzają się dobre recenzje i wywiady, tylko nie wiem po chuja się za metal biorą, skoro ewidentnie nie mają o nim pojęcia.
-
[V]
prawda..zdarzają się jednak też wywiady z Wilkami,Urszulą I Budką Suflera..Heretyk pisze:aż tak źle nie jest...zdarzają się dobre recenzje i wywiady
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Heretyk
no tak :D
-
Plasfodeur
Śmieszki śmieszkami, czytałem ostatnio artykuł tyczący się dwóch pierwszych płyt Budki ("Akcent" 2/2014) i byłem lekko szoke, jak pisze panicz manieczki. Zaplecze teoretyczne autora (mam na myśli wiedzę o teorii muzyki) było potężne, a obraz zespołu, który się z tego wyłaniał w niczym nie przypominał zblazowanych gości od miałkich radiowych pioseneczek :)[V] pisze:Budką Suflera..
Grrrówno!
-
[V]
również coś czytałem na ten temat na kiblu. Co nie zmienia faktu,że możesz z pełną odpowiedzialnością uznać mnie w tym zakresie za ignoranta któremu ten zespół kojarzy się tylko z radiową popeliną i letnimi festivalami dla emerytów :)Plasfodeur pisze:Śmieszki śmieszkami, czytałem ostatnio artykuł tyczący się dwóch pierwszych płyt Budki ("Akcent" 2/2014) i byłem lekko szoke, jak pisze panicz manieczki. Zaplecze teoretyczne autora (mam na myśli wiedzę o teorii muzyki) było potężne, a obraz zespołu, który się z tego wyłaniał w niczym nie przypominał zblazowanych gości od miałkich radiowych pioseneczek :)[V] pisze:Budką Suflera..
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
bdb Vitriol linkował kiedyś to, sam fakt, że o tym pamiętałem i wbiłem do jutjubów cosik mówi!!!:-)))
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
[V]
kupiłem sobie ostatnio taka gazetę..

wolę wywiady niż felietony ( a tu więcej tego drugiego)ale..na kibel w sam raz;) dział z recenzjami ciekawy,dużo rzeczy których ja nigdy nie słyszał..

wolę wywiady niż felietony ( a tu więcej tego drugiego)ale..na kibel w sam raz;) dział z recenzjami ciekawy,dużo rzeczy których ja nigdy nie słyszał..
- hcpig
Chyba nie nadążasz, teraz gigantami rocka o statusie instant-classic we wszystkich tego typu gazetkach jest jakieś Kings of Leon cokolwiek to jest, pewnie Led Zeppelin albo Sabbs spierdalają w podskokach.moonfire pisze:TR zawsze był 100 lat za Murzynami. Periodyk dla fanów Sabatona i Pink Floyd.
BTW bardzo podoba mi się określenie ostatniego KSM jako blackowe Neurosis, coś w tym jest.
Yare Yare Daze
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Jest nawet fragment w internetach:Plasfodeur pisze:Śmieszki śmieszkami, czytałem ostatnio artykuł tyczący się dwóch pierwszych płyt Budki ("Akcent" 2/2014) i byłem lekko szoke, jak pisze panicz manieczki. Zaplecze teoretyczne autora (mam na myśli wiedzę o teorii muzyki) było potężne, a obraz zespołu, który się z tego wyłaniał w niczym nie przypominał zblazowanych gości od miałkich radiowych pioseneczek :)[V] pisze:Budką Suflera..
http://www.akcentpismo.pl/pliki/nr2.14/sawic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz moze pod reka jakis skan?
Swoja droga nie trzeba Budki Suflera lubic ani tez posiadac jakiejkolwiek wiedzy o muzyce zeby dojsc do wniosku, ze ten zespol na poczatku kariery i obecnie to dwa zupelnie rozne swiaty. Wystarcza sprawne uszy.
Trudno zeby sie w ten sposob nie kojarzyl skoro pochod w tym kierunku panowie zaczeli grubo ponad 30 lat temu ;)[V] pisze:również coś czytałem na ten temat na kiblu. Co nie zmienia faktu,że możesz z pełną odpowiedzialnością uznać mnie w tym zakresie za ignoranta któremu ten zespół kojarzy się tylko z radiową popeliną i letnimi festivalami dla emerytów :)Plasfodeur pisze:Śmieszki śmieszkami, czytałem ostatnio artykuł tyczący się dwóch pierwszych płyt Budki ("Akcent" 2/2014) i byłem lekko szoke, jak pisze panicz manieczki. Zaplecze teoretyczne autora (mam na myśli wiedzę o teorii muzyki) było potężne, a obraz zespołu, który się z tego wyłaniał w niczym nie przypominał zblazowanych gości od miałkich radiowych pioseneczek :)[V] pisze:Budką Suflera..
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
kiedy taki wywiad się zdarzył?Heretyk pisze:aż tak źle nie jest...zdarzają się dobre recenzje i wywiady, tylko nie wiem po chuja się za metal biorą, skoro ewidentnie nie mają o nim pojęcia.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
[V]
wywiad z Anselmo z ostatniego numeru jest całkiem fajny...może poza pytaniem o NOLA które tak obśmiano na klerykach;)REINHARD IRRUMATOR pisze:kiedy taki wywiad się zdarzył?Heretyk pisze:aż tak źle nie jest...zdarzają się dobre recenzje i wywiady, tylko nie wiem po chuja się za metal biorą, skoro ewidentnie nie mają o nim pojęcia.
-
Plasfodeur
Nie mam, ale w każdym Empiku to powinno leżeć.0ms pisze:Jest nawet fragment w internetach:Plasfodeur pisze:Śmieszki śmieszkami, czytałem ostatnio artykuł tyczący się dwóch pierwszych płyt Budki ("Akcent" 2/2014) i byłem lekko szoke, jak pisze panicz manieczki. Zaplecze teoretyczne autora (mam na myśli wiedzę o teorii muzyki) było potężne, a obraz zespołu, który się z tego wyłaniał w niczym nie przypominał zblazowanych gości od miałkich radiowych pioseneczek :)[V] pisze:Budką Suflera..
http://www.akcentpismo.pl/pliki/nr2.14/sawic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Masz moze pod reka jakis skan?
Grrrówno!
-
dave
- zaczyna szaleć
To i tu sie wpisze:
Panie Mikolaju i Panie Niemikolaju (garncarzu), gratulujemy!
Edit: Zapomnialem dodac Pana Niedarkside'a (spiewaka)
Panie Mikolaju i Panie Niemikolaju (garncarzu), gratulujemy!
Edit: Zapomnialem dodac Pana Niedarkside'a (spiewaka)
- Lykantrop
Teraz mogę już śmiało napisać, że "Enemy of Man" to najlepsze co wyszło spod palców Mikołaja.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Oki
"swego rodzaju muzyczną mądrością" :) fajoweDragazes pisze: