DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Re: DEATH
Zgadza się, miałem poprawić, ale mnie Kolega ubiegł ;-)
Czyli facet wie co dobre.
Czyli facet wie co dobre.
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Sgt. Barnes pisze:O kurwa, własnym uszom nie dowierzam, w radiowej Trójce właśnie leci kawałek ze Spiritual Healing :-)
Brawo Panie Baron!
Gdyby to był RMF to chyba trzeba by było otworzyć flaszkę ;-) Swoją drogą mogliby kiedyś odważyć się na prima aprilisowy żart jak w tym roku Antyradio. Zmienili dżingiel z "Rockowo bezkompromisowi" na "Popowo bezkompromisowi" , drugi to był natomiast "niegrzeczne dzieci popu" i cały dzień zapodawali najwieksze szlagiery Michaela jacksona, Beyonce czy innych tego typu wykonawców. Zdziwienie słuchaczy, telefony i emaile do redakcji musiały wynagrodzić dziennikarzom zapewne długie przygotowania, ale jak sami stwierdzili na drugi dzień - warto było! Wyobrażam sobie dzień z RMF - pomiędzy wiadomościami leciałby sobie taki Death, Morbid Angel, Autopsy....
-
Wiem o tym doskonale, reklamodawcy by się wystraszyli i byłoby z tego więcej kłopotów niż smiechu, niemniej jednak byłoby fajnie. Pomarzyć można, zresztą nikt by sie nie spodziewał jakichkolwiek popowych popłuczyn na Antyradiu a tu proszę.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
srał pies reklamodawcami, przecież większość ludzi nie ma słuchu dlatego króluje w radiu to co króluje - nie odważyli by się na stratę morza bezmózgich ludzi, którzy nie odebrali by tego jako "żart". Byłby kolejny temat jak to "mainstreamowe" radio wychawala
Belzebuba
Belzebuba
-
Może chodzi o brak dystansu i to, że taki ciężki łomot to dla większości ludzi jest jednak abstrakcja, kilka kawałków najtwardsi z najtwardszych by wytrzymało, ale potem i oni by przełączyli program. Komentarze do Antyradia też były przeróżne, chociaż większość ludzi po pierwszym szoku skojarzyła że to prima aprilis, na drugi dzień jednak każdy się z tego śmiał. Cała ramówka pewnie by nie przeszła ale pojedyncze numery w zalewie tego popowego chłamu pewnie tak.
- Paysage d'Hiver
- w mackach Zła
Dokładnie, większość uważa to za wrzaski krzyki i niezrozumiałą falę dżwiękową przy której można byłoby się odprężyć, nastroić pozytywnie etc - tego ludzie szukają w muzie - nie wgłębiania się w szczegóły i analizowanie - nie. Ma być lekko miło i przyjemnie żeby za bardzo się nie zastanawiać. Także nie ma szans i ja się cieszę, że takiej akcji nie będzie
- Mol
taka ciekawostka:
http://www.decibelmagazine.com/featured ... -to-death/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.decibelmagazine.com/featured ... -to-death/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Rattlehead
-
- weteran forumowych bitew
a ja odpalam SCREAM BLOODY GORE...
- Mol
- Rattlehead
- Najprzewielebniejszy